• Visit Rebornbuddy
  • [GatherAssist] Gather multiple items with a single command

    Discussion in 'Plugins' started by ZaneMcFate, Nov 29, 2014.

    1. ZaneMcFate

      ZaneMcFate Member

      Joined:
      Nov 17, 2014
      Messages:
      137
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      I know, I've not put any time into the plugin for a while now. The shard yield spells should be executing by default, so I will definitely take a look at that; that's what I use my own tool for most!
       
    2. iisoloii

      iisoloii Member

      Joined:
      Sep 2, 2014
      Messages:
      64
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      The SVN Update is not working, and im trying to gether silver sand and the bot keeps afking in the middle of the area.... i think i need new version but im not sure Im running the 1.0.1 version.
       
    3. iisoloii

      iisoloii Member

      Joined:
      Sep 2, 2014
      Messages:
      64
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Is there a way to have the bot Aim for all HQ all the time?
       
    4. ZaneMcFate

      ZaneMcFate Member

      Joined:
      Nov 17, 2014
      Messages:
      137
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      Yes, there is a checkbox in the settings called HQ Only, which will favor HQ spells, and will ignore NQ items when doing item counts.
       
    5. Djdave

      Djdave New Member

      Joined:
      Feb 22, 2015
      Messages:
      166
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      Is it possible to change the pathing for the gathering bot for Harvesting in Central Than in the 23,30 area? The bot will will always get stuck on a tree after a few mins.
       
      Last edited: Feb 23, 2015
    6. babosasa

      babosasa New Member

      Joined:
      Jun 22, 2012
      Messages:
      418
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      selected gathering bot, loaded the plugin, but still need to load a profie before it works? which means I have to create a navmesh first for this plugin to work?
       
    7. Djdave

      Djdave New Member

      Joined:
      Feb 22, 2015
      Messages:
      166
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      No you don't need a profile. Are you selecting Gathering from the drop down?
       
    8. babosasa

      babosasa New Member

      Joined:
      Jun 22, 2012
      Messages:
      418
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      yes I selected gathering already from the drop down menu, then enabled gather plugin, but it stills said

      "Please select a profile."
       
    9. ZaneMcFate

      ZaneMcFate Member

      Joined:
      Nov 17, 2014
      Messages:
      137
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      Gathering is the old bot; this plugin works with OrderBot, so try selecting that from the drop down.
       
    10. iisoloii

      iisoloii Member

      Joined:
      Sep 2, 2014
      Messages:
      64
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Any chance you will be adding unspoiled nodes to.this plug in.soon.
       
    11. ZaneMcFate

      ZaneMcFate Member

      Joined:
      Nov 17, 2014
      Messages:
      137
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      Out of selfish interest, yes; I have not worked with high end gathering, so have had no understanding of how it works, but once I start to dabble, I'll need to update my tools to handle it. Are there no profiles out right now that can task switch at the top of the hour and get unspoiled nodes, then go back to normal nodes?
       
    12. kagepande

      kagepande Community Developer

      Joined:
      Oct 20, 2014
      Messages:
      289
      Likes Received:
      11
      Trophy Points:
      18
      Those profiles are actually very simple to make, its just a lack of someone making and releasing them, if there was a biggest enough request for such a profile I could make one.
       
    13. Dgame

      Dgame Member

      Joined:
      Aug 19, 2014
      Messages:
      320
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Build it, and they will come...
       
    14. ZaneMcFate

      ZaneMcFate Member

      Joined:
      Nov 17, 2014
      Messages:
      137
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      Awesome; I'll look at some examples. My plugin would just sort the unspoiled nodes from other nodes and always prioritize one of each, rotating as necessary. Perhaps getting my gathering Lucis tools won't be so bad!
       
    15. kagepande

      kagepande Community Developer

      Joined:
      Oct 20, 2014
      Messages:
      289
      Likes Received:
      11
      Trophy Points:
      18
      If you want help let me know, can get some of info you need and what not, only working on a few things currently so got some free time if you want.
       
    16. Vanni127

      Vanni127 Member

      Joined:
      Oct 21, 2012
      Messages:
      200
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      If there's any kind of update to this as far as adding the unspoiled node items to this I would be so happy.
       
    17. babosasa

      babosasa New Member

      Joined:
      Jun 22, 2012
      Messages:
      418
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      can u help me make a orderbot profile for farming earth crystal on top of northshroud @ peacegarden? I tried using this gatherassist but the bot keeps trying gather earth shard only with his secondary farming nodes, so weird
       
    18. kagepande

      kagepande Community Developer

      Joined:
      Oct 20, 2014
      Messages:
      289
      Likes Received:
      11
      Trophy Points:
      18
      Here you go, it will gather Earth Crystals if the node has it, if not it will farm shards. It will farm until 2000 Earth Crystals then stop, you change change 2000 to whatever number you want.

      View attachment Botany - Earth Crystals.xml
       
    19. babosasa

      babosasa New Member

      Joined:
      Jun 22, 2012
      Messages:
      418
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      it doesn't work, click start and it do nothing

      [05:01:14.866 N] Loaded profile Botany - Earth Crystals
      [05:01:15.484 N] Connection to 192.99.148.87:31214 established.
      [05:01:15.484 N] Clearing all hooks.
      [05:01:15.484 D] Added new hook [Pull] 536d7b2c-5d63-4688-95ea-1d6ff118e815
      [05:01:15.484 D] Added new hook [RoutineCombat] 3058ce33-9e0f-4b3f-a445-b50b134a9004
      [05:01:15.484 D] Added new hook [HotspotPoi] 072d2e5d-b6f1-480f-ae8f-fae0d42559fb
      [05:01:15.484 D] Added new hook [SetDeathPoi] 7307530f-ca70-4d10-b3a1-34db0fc4f622
      [05:01:15.484 D] Added new hook [SetCombatPoi] d81a0a18-c858-434d-b6e5-56567c93f98c
      [05:01:15.484 D] Added new hook [SetHotspotPoi] 89a0dae0-53a8-4314-9d69-a95220a99b18
      [05:01:15.484 D] Added new hook [SelectPoiType] 8e3bce02-e61a-4ceb-aca4-d49543df9b65
      [05:01:15.484 D] Replaced hook [SelectPoiType] ad59cf1a-b5e4-4ace-82bd-3dd02459d71d
      [05:01:15.484 D] Inserted new hook [TreeStart @0] d937cb82-8472-43e1-b173-67d87450ce51
      [05:01:15.493 N] Profile completed
      [05:01:15.493 N] Stopping the bot. Reason:profile Completed

      i guess it's not teleporting to south shroud?
       
    20. kagepande

      kagepande Community Developer

      Joined:
      Oct 20, 2014
      Messages:
      289
      Likes Received:
      11
      Trophy Points:
      18
      Hmm, ill test it again and get back to you, made it at 3 AM so lol

      Edit: Nope I just ran the profile on my level 50 Botanist from both within North Shroud and outside of North Shroud, it works as intended. Where you running the profile when you were on your Botanist Job or another job? Also this is a Order Bot profile :p
       
      Last edited: Mar 1, 2015

    Share This Page