• Visit Rebornbuddy
  • [Guide] Decrease CPU & GPU usage while botting [D3Prefs.txt]

    Discussion in 'Demonbuddy Guides' started by qztr, Dec 4, 2012.

    1. Samnote

      Samnote New Member

      Joined:
      Apr 21, 2014
      Messages:
      16
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Change the Hardwareclass in D3Prefs.txt
      ''1'' low quality (better for botting)
      ''4'' high quality (looks better ingame)

      and change the D3Prefs.txt to ''read-only''
      right click on D3Prefs.txt -> Features -> Attribute: Read Only
       
      Last edited: May 24, 2015
    2. ridz89

      ridz89 Member

      Joined:
      Jul 1, 2012
      Messages:
      249
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
      This works in June 2015, make sure you also set mipoffset to 8 (this is the main setting that will increase your tps).
       
    3. incognitto

      incognitto New Member

      Joined:
      Aug 15, 2010
      Messages:
      404
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      0
      Just posting my own personal version here because i find OP's doesnt work. Let me know if anyone can do it even better but this is for those who need the cpu usage dropd.
       

      Attached Files:

    4. theadvocater

      theadvocater Member

      Joined:
      Feb 14, 2016
      Messages:
      30
      Likes Received:
      6
      Trophy Points:
      8
      22% to 3%, thank you. just what i was looking for. these punk kids dont know what they're missing
       
    5. FEDEZ

      FEDEZ Member

      Joined:
      Feb 14, 2016
      Messages:
      121
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      hi, anyone have a new D3pref ???
      Thanks Fedez
       
    6. Anonuzer01

      Anonuzer01 Active Member

      Joined:
      Sep 9, 2010
      Messages:
      947
      Likes Received:
      26
      Trophy Points:
      28
      Here's my extreme version. Warning: It's gonna look like you're playing Minecraft-except with crappier graphics. :)
       

      Attached Files:

    7. DiscoDancer

      DiscoDancer Member

      Joined:
      Mar 5, 2015
      Messages:
      256
      Likes Received:
      15
      Trophy Points:
      18
      Did you just replace the file and make it read only?
       
    8. Anonuzer01

      Anonuzer01 Active Member

      Joined:
      Sep 9, 2010
      Messages:
      947
      Likes Received:
      26
      Trophy Points:
      28
      Yes, sir.
       
      DiscoDancer likes this.
    9. vipel

      vipel New Member

      Joined:
      Oct 1, 2017
      Messages:
      16
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      3
      work fine :) 2 bots = 2x 16% and now 2x5% :)

      The default location for D3Prefs.txt on my comput was : C:\Users\YourUserAccountNameHere\Documents\Diablo III\

      thanks for all :)
       
    10. jay223119

      jay223119 New Member

      Joined:
      Dec 31, 2017
      Messages:
      14
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      3
      I do not have this file in my diablo folder anywhere....do i need to make one?

      EDIT: Nevermind I found it
       
      Last edited: Jan 17, 2018
    11. Peg_EGG

      Peg_EGG Member

      Joined:
      Jun 3, 2011
      Messages:
      109
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      thanks a lot :D
      with little tweak to your settings my game runs better now, but once the bot started, it still gets laggggggg like hell, but thats something to do with the bot
       

    Share This Page