• Visit Rebornbuddy
  • HB ARCHIVES: ARelog--DO NOT DELETE

    Discussion in 'Archives' started by Kickazz006, Jul 19, 2011.

    1. Kickazz006

      Kickazz006 Well-Known Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      20,570
      Likes Received:
      300
      Trophy Points:
      83
    2. tozededao

      tozededao Community Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      1,225
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      38
      Some nice features.

      But the most important is being able to relog when your internet remembers to crash :)
       
      Last edited: Jul 19, 2011
    3. jaycrew

      jaycrew New Member

      Joined:
      Feb 6, 2010
      Messages:
      209
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Does this support picking a class configuration, or did I miss something?
       
    4. tsatsa

      tsatsa Community Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      596
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      18
      OMG! O___O finally!
       
    5. garretjaxi

      garretjaxi New Member

      Joined:
      Jan 23, 2010
      Messages:
      30
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Thank you.......Thank you .........Thank you..........
       
    6. raphus

      raphus Administrator Staff Member Moderator Buddy Core Dev

      Joined:
      Jun 17, 2010
      Messages:
      2,094
      Likes Received:
      466
      Trophy Points:
      83
      I will add support for this into next HB and ARelog.
       
    7. Rhook

      Rhook Member

      Joined:
      May 1, 2011
      Messages:
      52
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      I cannot thank you enough, works amazing.
       
    8. Xavier227

      Xavier227 New Member

      Joined:
      Jun 25, 2011
      Messages:
      160
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      0
      I setup everything, I hit Start selected and it opens wow and does nothing. In the log it says Moving WoW window but it does not even move it nor login

      Btw, is Account slot the sub-account name like WoW1 WoW2 ? or is it the slot like 1,2,3

      It stays idle here
       
      Last edited by a moderator: Jul 20, 2011
    9. raphus

      raphus Administrator Staff Member Moderator Buddy Core Dev

      Joined:
      Jun 17, 2010
      Messages:
      2,094
      Likes Received:
      466
      Trophy Points:
      83
      v1.0.0.1 is up

      Changelog:


      • Delete Account button has been added to Edit window.
      • Now supports custom class selection (check account settings)
      • Properly detects WoW crashes now.
      • Will support custom class selection with the new HB. It won't work for now
       
      Last edited: Jul 20, 2011
    10. r0sc0

      r0sc0 New Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      410
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      0
      Raphus i bow before you *and apoc*
      awesum relogger mate, all my toons are logged in 1 click of a button Love it! I have a request tho, is it possible to have it login but run profession buddy on start?
       
    11. Megser

      Megser Well-Known Member

      Joined:
      Apr 17, 2010
      Messages:
      1,389
      Likes Received:
      73
      Trophy Points:
      48
      Thanks raphus and apoc!
       
    12. r0sc0

      r0sc0 New Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      410
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      0
      Raphus got a nice idea for this, why not turn the relogger into a mini command center if its monitoring the bots why not make it monitor chat i.e whispers and have it display in a box on the relogger.
       
    13. shodan

      shodan New Member

      Joined:
      May 18, 2010
      Messages:
      59
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Thanks for relogger
       
    14. b4ldur

      b4ldur New Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      134
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      Small Problem with multiple battle.net accounts. I tried putting the slot number 1 in and the account name but in either case it just sits here and waits. Whats the right way to choose from multiple accounts?
       
      Last edited: Jul 20, 2011
    15. b4ldur

      b4ldur New Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      134
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      ah apparently it needs to be in small letters
       
    16. Azucar

      Azucar Member

      Joined:
      Mar 26, 2010
      Messages:
      440
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      Acount Slot: WoW1, WoW2, etc.
      WoW Path: x:\*\Wow.exe
      WoW Path: x:\*\Honnorbuddy.exe
      Custom Class: Havent tried this yet..

      Raphus how about scheduling when the relogger starts and stops instead of how long it runs. (for e.g 8:30pst i want it to log the bots on and start bg botting for 3 hours then log off)
       
      Last edited: Jul 20, 2011
    17. x11r6

      x11r6 New Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      354
      Likes Received:
      7
      Trophy Points:
      0
      The relogger seems to be working, thanks :D
      I found just a small issue: if you close Wow brutally while it's still logging in the toon, the relogger will generate an exception.

      I think it'd be amazing to have two functions:
      1) I think that the schedule should be clock-based, something like "start bot nr.1 at 12PM, then use GB2 'till 16 PM" or "switch from GB2 to archaeologybuddy at 16PM, and go on till 22PM".
      It'd be very useful for relogging after maintenance, or when server are restarted between 5AM and 6 AM(stop at 4.50AM - restart at 6.10AM), and for those who powerlevel people's accounts by night.

      2) For those who use a Virtual Desktop Manager (like me) it'd be awesome to have a function like "before logging/relogging wow + HB switch to virtual desktop nr. X by simulating pressing ALT+X).


      Thanks again :)
       
    18. Voetballer

      Voetballer New Member

      Joined:
      Jun 22, 2011
      Messages:
      62
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Ive been trying this out with 2 accounts. Seem to work good, however two things;

      1) For example im using custom class called Fpsware paladin.

      If I fill in that it doesnt actually use it at all and I need to manualy selecti t.

      2) The window location if i leave it 0x0 with a size of 400x400 its left on top. However if i give the 2nd account 400x0 with a size of 400x400 it just stacks on eachother. How to get them smoothly beside eachother?

      Last but not least.

      Im either fishing or doing archy with my main acc and im herbing on my 2nd acc..

      If I wanted to say like. Stop now on main acc with fish/archy after 8 houres, and log my alt to level it up.. it doesnt have that option yet does it?
       
    19. Azucar

      Azucar Member

      Joined:
      Mar 26, 2010
      Messages:
      440
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      This wont work till the next version of honnorbuddy
       
    20. evelyn

      evelyn Member

      Joined:
      Apr 25, 2010
      Messages:
      357
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      18
      Oh god this is some good shit. Will try it out soon!
       

    Share This Page