• Visit Rebornbuddy
  • HB ARCHIVES: DungeonBuddy--DO NOT DELETE

    Discussion in 'Archives' started by chinajade, Feb 27, 2013.

    1. Slite62

      Slite62 New Member

      Joined:
      Oct 16, 2013
      Messages:
      490
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      0
      Has anyone got the settings neede for the following:

      Mail all "crafting" Whites, BoE greens and blues to alt
      Vendor "everything else", including soulbound blues and greens

      I just can't seem to figure it out.
       
    2. hgoutyt

      hgoutyt New Member

      Joined:
      Mar 25, 2012
      Messages:
      560
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Whenever i set up my "team" to do dungeons they group up and go in together without an issue. but then 5 seconds later the leader leaves dungeon saying party members werent in the group. obviously names are spelled right because they group just fine. but something i noticed funny was that it says [17:17:26.231 N] [Singular] ... in a group as TANK role with 5 of 10 players. there are supposed to be 5... please help.


      View attachment 7064 2014-03-14 13.15.txt
       
    3. tumbum

      tumbum Active Member

      Joined:
      Mar 17, 2011
      Messages:
      3,341
      Likes Received:
      10
      Trophy Points:
      38
      Raid: Forgotten Depth

      Please please ... remove this running around when this bad snails are coming. this looks so bad running forth and back all the time till this snail mob is dead.

      Last Boss: Ji - Kun or at all Bosses

      Possible to set a wait Timer. If Raid pulled the Boss dont run directly to this. Got now serveral situations (Rogue) that he run left/right non stop before it was pulled but the tank was on the way to the boss. a simple wait timer of 3-5 sec is enough at all bosses.
       
    4. Omgapriest

      Omgapriest New Member

      Joined:
      Mar 8, 2014
      Messages:
      34
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I am having an issue running dungeonbuddy. The bot will queue and enter dungeons just fine, but when it enters a dungeon it just stands there at the entrance and does nothing. Honorbuddy gives me this log after a dungeon is entered:
      [21:19:24.842 N] [DungeonBuddy 660]: Abandoning quest: Battle Pet Tamers: Kalimdor

      It seems for some reason that is what is hanging the bot up. Any suggestions?
       
    5. y2krazy

      y2krazy Community Developer

      Joined:
      Jun 21, 2011
      Messages:
      2,799
      Likes Received:
      62
      Trophy Points:
      48
      Did you try setting Abandon Quests to False?
       
    6. Archaion

      Archaion Member

      Joined:
      Mar 28, 2012
      Messages:
      129
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      still happening. any help? i've done multiple fresh installs.
       
    7. prapor1

      prapor1 Member

      Joined:
      Nov 26, 2011
      Messages:
      46
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      I have the same problem...
       
    8. Malice211

      Malice211 Member

      Joined:
      Aug 4, 2010
      Messages:
      388
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      18
      I have had this issue in the past...normally it is just an oversight in the setup of the 5 HB's being used. Make sure you have the following set up correctly:

      1) Under the party settings your leader name is correct and all the party members are listed...make sure everything has the correct spelling. (usually the number 1 reason for it not working is spellings)
      2) be sure your leader is set up as leader in the Party mode setting and all other toons are set up as follower.
      3) Be sure your Leader has group control.
      4) be sure everyone has the correct roll chosen (tank, healer, damage)
      5) be sure your tank has "Tank in Random Groups" set to True
      6) be sure to select all the dungeons you want to queue for are set up on your tanks HB setup.
      7) although the program will auto invite members to join a group, I prefer to have everyone already in a group before I start.


      If all these are correct then you shouldn't have any problems. The rest of the settings are personal preference. The one that gets me the most is the spelling of the names...a single letter out of place and the setup wont work and you will get the error you received. Ignore the 5 of 10 error message thing...think that is just a generic default message...all it means is that your setup is incorrect. Hope this helps.
       
    9. hgoutyt

      hgoutyt New Member

      Joined:
      Mar 25, 2012
      Messages:
      560
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      All my spellings are correct. Everything had bed n setup as suggested. Still the same issue. These characters are in seperate realms. Could it be because they are on seperate realms and one realm has two words?

      Sent from my SCH-R530U using TheBuddyForum mobile app
       
    10. Pollux

      Pollux New Member

      Joined:
      Mar 24, 2013
      Messages:
      5
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Ok this might be weird but

      Here is my setup
      My main that Tank - I do all my tanking manually
      My other account that is in my team (for pew pew and use dongeon buddy)

      I queue for a random dongeon and everything is working peachy

      Now I move my two toon manually in a specific old dongeon.
      I start the bot.. but my alt stays at the entrance..

      Why is he staying at the entrance ? Why is the behavior is different ? I can do a random with 5 toon.. but not go in one old dongeon and do it 2 toon ?

      All I want to do is to use my other account to help me farm old instance / raid..
       
    11. Malice211

      Malice211 Member

      Joined:
      Aug 4, 2010
      Messages:
      388
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      18
      Not sure then. All my toons are cross realm and I have no issue...you aren't putting the realm names in the settings are you?...I never put in anything but the character names, no realms. Of course, my toons are already in a group before I hit the start buttons so there is no problem inviting them to group because they are already in a group. As I say, the only issue I have ever had in a 5 man group is the spelling of names...or the mistake of having two leaders, etc...
       
    12. ash23

      ash23 New Member

      Joined:
      Oct 26, 2013
      Messages:
      182
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Sorry i am horrible with names so i will do my best. (current config is Bear Tank, Priest Disc, Rogue Assassination)

      Summary: Profile kills the first miniboss fine but ignores the little adds that have to be killed in the pool to open the door to the rest of the sc
      Class: all
      CustomClass: Singular
      Role: DPS
      Queue Type: Multibox
      Party Mode: On
      Dungeon: Heroic Sha Scenario (Guo Li) i think

      Summary: After killing Lt. Fuseblast it just stands there and i have to direct it to go below decks to kill the other 2 Lt. and sometimes it hangs and not use the ropes till i die.
      Class: all
      CustomClass: Singular
      Role: DPS
      Queue Type: Multibox
      Party Mode: On
      Dungeon: Heroic Batte of the High Seas

      Summary: It kills the first boss perfectly then on the part where it has to collect the bomb parts it just runs back and forth between the 2 types of items as if it is deciding. it will hang like this till stopped and directed.. then it is fine.
      Class: all
      CustomClass: Singular
      Role: DPS
      Queue Type: Multibox
      Party Mode: On
      Dungeon: Heroic Ragefire Scenario
       
    13. boat_58

      boat_58 Member

      Joined:
      Jan 16, 2013
      Messages:
      55
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      dungeonBuddy no longer run into instance/raid after a wipe. ever since new release came out it just sit at spirit healer and gets kicked out of group. how do i fix.
       
    14. ash23

      ash23 New Member

      Joined:
      Oct 26, 2013
      Messages:
      182
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Boat_58

      I think it has to do with the "wait for res sickness" option. I think it is on the main settings and or the combat routine. It will use the spirit healer then wait for the 10 minutes to drop the debuff.
       
    15. boat_58

      boat_58 Member

      Joined:
      Jan 16, 2013
      Messages:
      55
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      but it doesnt rez wth healer, it just sit in ghost form at the healer. especially in lfr. it used to run back in instance/raid by itself, but since update it no longer does it. the settings are all same and same combat routine
       
    16. ash23

      ash23 New Member

      Joined:
      Oct 26, 2013
      Messages:
      182
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I would suggest you set HB log file to diagnostic and whenever you see this bug happen set a loymark in the Singular combat routine. But i did notice quite a few of these glitches a few updates ago. Namely the CR forgets how to initiate the combat and stopping suddenly.
       
    17. boat_58

      boat_58 Member

      Joined:
      Jan 16, 2013
      Messages:
      55
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      I am going to try using singular and see if it keeps happening. I had been using downloaded routines. I will attach a log later today if it happens
       
    18. Tiebiex

      Tiebiex New Member

      Joined:
      Nov 1, 2012
      Messages:
      274
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      can you add a queue for the LFR raids? First clear A then clear B etc.
       
    19. y2krazy

      y2krazy Community Developer

      Joined:
      Jun 21, 2011
      Messages:
      2,799
      Likes Received:
      62
      Trophy Points:
      48
      Choose: Auto Select Best Raid

      It will queue you for LFR wings (1 at a time, unfortunately), starting with the highest (newest) available first and working your way back to the lowest (oldest).
       
    20. boat_58

      boat_58 Member

      Joined:
      Jan 16, 2013
      Messages:
      55
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      i just downloaded a fresh copy of HB and ran it again. once again it died in LFR SoO and it just stood there, on my other computer when it does, it runs into the instance, on this computer it no longer runs. i have the log files now


      View attachment 7164 2014-03-18 17.03.txt
       

    Share This Page