• Visit Rebornbuddy
  • HB ARCHIVES: DungeonBuddy--DO NOT DELETE

    Discussion in 'Archives' started by chinajade, Feb 27, 2013.

    1. killgogeta

      killgogeta New Member

      Joined:
      Jan 29, 2012
      Messages:
      85
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      so i have test that and arcatraz seems working with file of first page
      test on healdrood and hunter horde
       
      Last edited: Dec 10, 2015
    2. Thecamel

      Thecamel Community Developer

      Joined:
      Aug 8, 2012
      Messages:
      2,038
      Likes Received:
      45
      Trophy Points:
      48
      How are you guys getting dougenbuddy to do the timewalking ones ??

      I cant see it
       
    3. Thecamel

      Thecamel Community Developer

      Joined:
      Aug 8, 2012
      Messages:
      2,038
      Likes Received:
      45
      Trophy Points:
      48
      never mind- found it
       
    4. Thecamel

      Thecamel Community Developer

      Joined:
      Aug 8, 2012
      Messages:
      2,038
      Likes Received:
      45
      Trophy Points:
      48

      Thank you for this- It appears to be working well..
       
    5. Ehnoah

      Ehnoah Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      282
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
      Works great, but sometimes the bot jumps arround / because pathing I think. That looks very oodd and will show I am bot I guess.
       
    6. iwe

      iwe New Member

      Joined:
      Jul 25, 2014
      Messages:
      101
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      Is timewalking dungeons coming maybe in automatic? :)
       
    7. Ragoza

      Ragoza New Member

      Joined:
      Aug 24, 2013
      Messages:
      54
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Anybody know how to add code to the Arcatraz file(s) so that it clears the first room (warders) before moving on and getting stuck on trash? You need to clear them or else the trash respawns like crazy.
       
    8. Thecamel

      Thecamel Community Developer

      Joined:
      Aug 8, 2012
      Messages:
      2,038
      Likes Received:
      45
      Trophy Points:
      48
      Do you mean shipps with HB ?

      or mean automatic random ? cause it already does this ?
       
    9. Jerk

      Jerk Member

      Joined:
      Dec 4, 2011
      Messages:
      33
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Yes after the 6th portal it leaves =(. Also in The Arcatraz, right before the boss Zereketh the Unbound there's a bunch of mobs that spawn that you're supposed to pull and run towards the end but when queued as a tank, it will simply stand there and attempt to tank them all constantly.
       
    10. Ragoza

      Ragoza New Member

      Joined:
      Aug 24, 2013
      Messages:
      54
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Man I would love it if someone would look into these Timewalking issues! I'd love to farm them.
       
    11. Topshot

      Topshot New Member

      Joined:
      Nov 21, 2015
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Hey guys there is a problem with timewalking slave pens. Before boss rohkmar, groups are jumping down from the bridge and the bot is not jumping. This needs to be fixed.
       
    12. pers3s

      pers3s New Member

      Joined:
      Oct 2, 2015
      Messages:
      17
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      i downloaded the updated zip file (Timewalking-6.2.3c) but encountered the error message '[DungeonBuddy]: No script found for dungeonId: 845' when i was running the timewalking dungeon which i believe is the Shrine of Two Moons.

      please help. thanks!
       
    13. ZoneHunter

      ZoneHunter Member

      Joined:
      Mar 15, 2015
      Messages:
      389
      Likes Received:
      16
      Trophy Points:
      18
      In your honorbuddy folder "Honorbuddy\Default Profiles\DungeonBuddy\Warlords of Draenor\Timewalking" replace the file for arcatraz with my file and it will resolve all your problems.
       

      Attached Files:

      Last edited: Dec 11, 2015
    14. Ragoza

      Ragoza New Member

      Joined:
      Aug 24, 2013
      Messages:
      54
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      ZoneHunter, you are awesome! Thank you so much!
       
    15. iwe

      iwe New Member

      Joined:
      Jul 25, 2014
      Messages:
      101
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      It does? Didn't know, will check it out!

      Anyway, only for me LFR isn't loading for each week? Says my char have already have done it when it hasn't =/
       
    16. Snoopunit

      Snoopunit New Member

      Joined:
      Jul 16, 2012
      Messages:
      44
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Hey ZoneHunter, you mentioned a few posts ago about scripting HFC lfrs? Is this something that I could help with or make a donation towards? xD
       
    17. Jerk

      Jerk Member

      Joined:
      Dec 4, 2011
      Messages:
      33
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Hey man it still seems to get stuck on trash before the first boss as a tank.

      Edit: Seems like every area that has a bunch of Protean Horrors that spawn that you're supposed to tank and run with it just stays there letting them all respawn.
       
      Last edited: Dec 12, 2015
    18. ZoneHunter

      ZoneHunter Member

      Joined:
      Mar 15, 2015
      Messages:
      389
      Likes Received:
      16
      Trophy Points:
      18
      Ragoza didn't mention anything about that... let me see if I can find what your talking about

      Edit:
      I just had my private team of 5 run with this script. I did have pull more off though using the default CR for my test.
      1 Monk
      1 Druid (Healer)
      2 Druid (Dps)
      1 Hunter(Dps)

      Try it with pull more on the CR set to none
       
      Last edited: Dec 12, 2015
    19. phaedrus

      phaedrus Member

      Joined:
      Jul 12, 2013
      Messages:
      964
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      with this profile bot doesnt loot last boss
       
    20. ZoneHunter

      ZoneHunter Member

      Joined:
      Mar 15, 2015
      Messages:
      389
      Likes Received:
      16
      Trophy Points:
      18
      Thats based on your loot settings. Set it to Always loot and it will always loot it. the bot doesn't consider the final boss of this a Boss. Dungeonbuddy's default settings are to only loot bosses.
       
      Last edited: Dec 12, 2015

    Share This Page