• Visit Rebornbuddy
  • HB ARCHIVES: FishingBuddy--DO NOT DELETE

    Discussion in 'Archives' started by chinajade, Feb 8, 2012.

    1. diocane

      diocane New Member

      Joined:
      May 14, 2011
      Messages:
      8
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Same issue, copied and SVN checked out but it doesn't show up in the bot list. Any idea on how to solve?

       
    2. Anybal

      Anybal New Member

      Joined:
      Oct 8, 2012
      Messages:
      17
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      and if I do not want to fish in a shoal of fish, how I do ?
       
    3. Dala

      Dala New Member

      Joined:
      Aug 10, 2012
      Messages:
      1
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      If i use the Bot if fishes and opens the loot window, but it wont loot for some reason.. Does anybody know why?! Help pls
       
    4. Nefi

      Nefi New Member

      Joined:
      Dec 13, 2011
      Messages:
      11
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Poolfishing does not work:
      Errror Message : AutoAngler[2.98]: Warning: It took 4.353249 seconds to pulse.
      This can cause missed bites. To fix try disabling all plugins

      Newest HB and AA is installed. Tried to disable all addons but issue still persist.
      Any ideas?
      Cheers
      Nefi
       
    5. meso

      meso New Member

      Joined:
      Jan 29, 2011
      Messages:
      55
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      New bot added!: ArchaeologyBuddy
      New bot added!: BGBuddy
      New bot added!: DungeonBuddy
      New bot added!: Gatherbuddy2
      New bot added!: Grind Bot
      New bot added!: Questing
      New bot added!: Mixed Mode
      New bot added!: PartyBot
      Compiler Error: error CS0006: Metadata file 'Remoting.dll' could not be found
      New bot added!: Combat Bot
      Honorbuddy v2.5.6384.495 started!
       
    6. medi8tor

      medi8tor New Member

      Joined:
      Jun 5, 2012
      Messages:
      11
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      hmm new version update i have the same problem
       
    7. Project-WoW

      Project-WoW New Member

      Joined:
      Dec 30, 2010
      Messages:
      128
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      0
      AutoAngler no Loot the Fish -.-
       
    8. Toney001

      Toney001 New Member

      Joined:
      Oct 12, 2011
      Messages:
      1,206
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      0
      Not looting here either.
       
    9. youfoundme

      youfoundme New Member

      Joined:
      Jul 22, 2011
      Messages:
      70
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I cant get it to loot either
       
    10. Devin622

      Devin622 New Member

      Joined:
      Jan 15, 2012
      Messages:
      13
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Bot still does not put on lures even after update
       
    11. Holrith

      Holrith New Member

      Joined:
      Jan 28, 2012
      Messages:
      8
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Same problem here no looting!
       
    12. Holrith

      Holrith New Member

      Joined:
      Jan 28, 2012
      Messages:
      8
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Found out If I disable ELVUI it works, dunno if everyone else is using it but just disable it to fish, see if that helps! But if we could find out why that is? It's be better :)
       
    13. moulders

      moulders New Member

      Joined:
      Dec 4, 2011
      Messages:
      9
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I would love it if this was added :D

       
    14. Trendkill

      Trendkill New Member

      Joined:
      Sep 19, 2012
      Messages:
      11
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I constantly get the "no profile found for this character" error. It will work the first time I run it on install, but every other time I try it does not. I'm just doing stationary fishing, no pool, not moving. I had it working prior to MoP. What am I doing wrong?
       
    15. Toney001

      Toney001 New Member

      Joined:
      Oct 12, 2011
      Messages:
      1,206
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      0
      Re: [Bot] (Beta) AutoAngler 2 - A pool and stationary fishing bot.

      I use elvui too, but it used to work fine before with it >.<
       
    16. DuWayne

      DuWayne New Member

      Joined:
      Feb 1, 2012
      Messages:
      35
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      seems this is working fine for me, but could someone please tell me how to get it to just sit in one place and keep fishing, without flying to a new area? thank you very much.
       
    17. Senator Palpatine

      Senator Palpatine New Member

      Joined:
      Jul 16, 2012
      Messages:
      82
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      Go into the bot settings and set something like "Pool fishing" to false.
       
    18. rock7

      rock7 New Member

      Joined:
      Dec 19, 2011
      Messages:
      43
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Autoangler2, if char class was a priest and "use waterwalking" was ON, levitate was spammed all the time, unless "use waterwalking" been disabled,.. can this been fixed ?
       
    19. DuWayne

      DuWayne New Member

      Joined:
      Feb 1, 2012
      Messages:
      35
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Well that seems to be the answer I needed. Thanks for your help
       
    20. xwozone

      xwozone Active Member

      Joined:
      Apr 1, 2012
      Messages:
      1,515
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      38
      Also wondering if this has been added yet. pretty excited since i got mine.
       

    Share This Page