• Visit Rebornbuddy
  • HB ARCHIVES: Kick's Old Posts Thread--DO NOT DELETE!

    Discussion in 'Archives' started by fhlhwow, Aug 17, 2010.

    Thread Status:
    Not open for further replies.
    1. arwow

      arwow Member

      Joined:
      Nov 24, 2012
      Messages:
      82
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
      hi kick,
      have any way to use your profile to level 2chars in party
       
    2. Kickazz006

      Kickazz006 Well-Known Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      20,570
      Likes Received:
      300
      Trophy Points:
      83
      not unless u want to keep a very, very close eye on them
       
    3. phasechange

      phasechange Member

      Joined:
      Sep 6, 2010
      Messages:
      257
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
      brodie, is there any kind of stuck helper plugin or something that I could I use with these profiles? The default honorbuddy unstuck just doesn't cut it. The bot is constantly getting caught on things or trying to run through or swim through walls/rocks on certain quests.
       
    4. Ripperpt

      Ripperpt New Member

      Joined:
      Jan 12, 2011
      Messages:
      574
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      Tks m8, works prety good :D
       
    5. Kickazz006

      Kickazz006 Well-Known Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      20,570
      Likes Received:
      300
      Trophy Points:
      83
      NIUZAO TEMPLE - add stupid blackspots around the T things.
       
    6. tumbum

      tumbum Active Member

      Joined:
      Mar 17, 2011
      Messages:
      3,341
      Likes Received:
      10
      Trophy Points:
      38
      Dread Wastes (Horde)
      Quest: The Mariners Revenge (Kill the Squid)

      Is there another way to get back on the Harpoon Boat without contacting a GM? If you get disconnected there and want to restart the Quest the phading doesnt work, you dont see the Boat anymore :(

      If anyone know how to fix this without contacting a gm, please help. I tryd to quit the Quest and fly to other Zones and Continents and retry, but always the same (relog too).

      thank you
       
    7. xaq

      xaq New Member

      Joined:
      Aug 29, 2012
      Messages:
      315
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      brodie,

      I didn't realize you weren't updating hte other thread - had some questions over there - However On the past few builds I am having issues with "feast for the senses" - It never actually MAKES the fish cakes, just opens up the cooking window and then honorbuddy throws some exceptions over and over. If I manually create the fish cakes and restart the bot it works fine.

      I always clear my honorbuddy cache, and have all the necessary requirements in order to make the fish cakes, cooking is high enough and fishing is high enough (both are maxed)

      I can take a log of it tomorrow if you're interested, I just normally am slammed for time and catch it in a hung state, so I fix it and let it move on.

      Thanks - Xaq
       
    8. xaq

      xaq New Member

      Joined:
      Aug 29, 2012
      Messages:
      315
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      brodie i just re-read the first page let me copy the quest behaviors again, I'm betting it got over writen with the update..... I apologize, let me try that first ;P
       
    9. Kickazz006

      Kickazz006 Well-Known Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      20,570
      Likes Received:
      300
      Trophy Points:
      83
      dunno bro .. .drop the quest ?

      I think i'll have it not get on the boat until we get a behavior
       
      Last edited: Feb 10, 2013
    10. xaq

      xaq New Member

      Joined:
      Aug 29, 2012
      Messages:
      315
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      I think this may have somethign to do with using CTM nav in places where the mesh is questionable, in many cases it's the only way to navigate around some of the pandaria areas. If you are in vale for example, there are some areas near the mogu ruins that are completely unnavigable without using CTM, or runto commands (runto generally uses a straight line)

      I do agree there are some instances where the profiles get caught on the fires, or hung up on a cooking pot and it just sits there because when using CTM the bot doesn't know it's stuck until the CTM command is completed, which in this case is never.

      I wrote a full golden lotus quest script (just golden lotus) and was able to NEVER use CTM or Runto except in one instance, and it does pretty well, however when swimming for example, there sometimes is just no other way

      I guess my point is, the script does an amazing job, and under some circumstances it does get stuck, but there is little or nothing brodie can do about it unfortunately.

      Document the areas where it gets stuck, especially if you see it happen more than once (like my bot ALWAYS gets stuck in halfhill behind the cooking counter while trying to walk to the quest givers), see if you can note the coordinates and screen shot it and maybe he can make it take a specific path.
       
    11. shortyshort

      shortyshort New Member

      Joined:
      Jan 27, 2013
      Messages:
      8
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Messes up at valley of the four winds...
       
    12. Rayz

      Rayz New Member

      Joined:
      Nov 30, 2012
      Messages:
      167
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      Clicking the Ball and Chain to free Cloud Serpents while doing one of the Shado Pan quests is not working and I don't think that Riding the Storm is included in the list of Daily Quests. I picked it up and then the bot moved on to do the August Celestials quests which I had the bot do first.

      LOG
      View attachment 4952 2013-02-10 12.36.txt
       
    13. Kickazz006

      Kickazz006 Well-Known Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      20,570
      Likes Received:
      300
      Trophy Points:
      83
      Thanks for the thorough bug report ... it will go a long way in helping me solve the problem

      Now I just need my 8 ball and Ouija board to fix it ...

      .....

      Thoroughly read the first few posts on how to properly report a bug
       
    14. Rawrrawrmeow

      Rawrrawrmeow New Member

      Joined:
      Aug 12, 2011
      Messages:
      236
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      So my guy is just standing in between some trees. Says it is supposed to be picking up a quest. Not really sure why it isnt doing anything.
       

      Attached Files:

    15. Toney001

      Toney001 New Member

      Joined:
      Oct 12, 2011
      Messages:
      1,206
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      0
      Hey Kick!
      I just started levelling up my alts, and noticed a couple small problems (MoP profiles are running very very smoothly now):

      1. The Final Blow! (Jade Forest)
      This is one of the first quests, for the horde at least, in which you have to go up some sort of spire blowing up the barricades.
      Well, thing is, you can hit mobs behind the barricade, but you can't loot them, causing the bot to endlessly get stuck trying to loot.

      WoWScrnShot_020913_210123.jpg

      A possible solution might be reducing the pull distance during that quest.

      2. Life (Karasang Wilds)
      In this quest you gotta wait by some Tauren while his wide gives birth to a little cow :)
      The problem here is that after the cinematic, you have to exit vehicle.

      Of course there's no vehicle, but you have to click on the exit vehicle icon to be able to move forward.
      There's no exit vehicle line, so the bot gets stuck trying to turn in the quest.

      Code:
      <PickUp QuestName="Life" QuestId="30131" GiverName="Sunwalker Dezco" GiverId="58113" X="-882.0469" Y="140.8629" Z="13.22003" />
                  <While Condition="(HasQuest(30131) &amp;&amp; (!IsQuestCompleted(30131)))">
                      <CustomBehavior File="InteractWith" QuestId="30131" MobId="58113" GossipOptions="1" CollectionDistance="500" X="-882.3207" Y="137.7747" Z="13.21995" />
                      <CustomBehavior File="WaitTimer" WaitTime="2000" GoalText="Waiting for a couple of secs {TimeRemaining}" />
                      <CustomBehavior File="Misc\RunLua" Lua="StopCinematic()" WaitTime="1000" />
                      <CustomBehavior File="WaitTimer" WaitTime="2000" GoalText="Waiting for a couple of secs {TimeRemaining}" />
                      <CustomBehavior File="WaitTimer" QuestId="30131" WaitTime="120000" GoalText="Waiting for a couple of secs {TimeRemaining}" />
                  </While>
              <TurnIn QuestName="Life" QuestId="30131" TurnInName="Sunwalker Dezco" TurnInId="58113" X="-882.0469" Y="140.8629" Z="13.22003" />
      Sorry, forgot to take a screenshot for that one, but just inserting an exit vehicle line (dunno if you use a specific behavior or a macro) before turning it in should suffice.

      Thanks for your hard work!
       
    16. Kickazz006

      Kickazz006 Well-Known Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      20,570
      Likes Received:
      300
      Trophy Points:
      83
      jade forest issue:
      known issue, i adjusted pulldistance down to 1 and it seemed to fix it for me; when's the last time u updated?

      krasarang - added <CustomBehavior File="EjectVeh" />
      i've never had an issue there, did blizz put that in in the last couple of days?
       
    17. Toney001

      Toney001 New Member

      Joined:
      Oct 12, 2011
      Messages:
      1,206
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      0
      I updated this morning, but I did that quest before updating. It was probably an old revision.
      I just tried to see if the Quest Bot was working ok (I know you guys had to re-do it from scratch), and since it was working flawlessly I just left it running :).

      Dunno. The only toon I leveled was my DK, at launch. I honestly don't remember.
      But I'll probably start working on more toons now that Questing is working great, so I'll get back to you on this later.
       
    18. Kickazz006

      Kickazz006 Well-Known Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      20,570
      Likes Received:
      300
      Trophy Points:
      83
      questing is (for the most part) /afk until the end of townlong:
      <CustomBehavior File="UserDialog" QuestId="30968" AllowBotStop="True" SoundCue="Exclamation" SoundCueInterval="1" Text="Kill the Sha of Hatred, don't stand in the bad black cloud!" />

      and then a userdialog somewhere in the middle and end of dread wastes ... only 3 userdialogs left to develop behaviors for ... then we'll start adding in more candy / fixing problematic area's that i've been ignoring =)
       
      Last edited: Feb 10, 2013
    19. Kickazz006

      Kickazz006 Well-Known Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      20,570
      Likes Received:
      300
      Trophy Points:
      83
      guys - update ... you can now load Dread wastes at 89, but until I actually fiddle with the code, you may get stuck in a 'flyto' behavior and not actually being able to fly to it;

      I suggest that if you do use this profile 'under level' that you monitor it and reload it when u hit 90 - it will automatically go and get flying for u once ur 90
       
    20. coolspirit23

      coolspirit23 New Member

      Joined:
      Oct 14, 2012
      Messages:
      5
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      i dont know my bot always keep selecting quest guy and pick quest, then keep selecting him and it keep doing over and over in loop! even thou it have picked quest already!
       
    Thread Status:
    Not open for further replies.

    Share This Page