• Visit Honorbuddy
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Demonbuddy
  • Visit Exilebuddy
  • Visit Hearthbuddy
  • Visit Pokefarmer
  • Visit Buddystore

HB Client closes after Login / Attach to WoW (Log included)

Discussion in 'Honorbuddy Support' started by CyberTuck328, Jan 10, 2017.

  1. CyberTuck328

    CyberTuck328 New Member

    Joined:
    Dec 25, 2014
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    After a fresh install of HB and also tried the HBWizard.exe, my HB Client always closes after Login.
    I also tried DX9 in WoW.

    Here is what I get in the error log:

    =================
    [15:13:10.831 N] Honorbuddy Deutsche v3.0.16701.872 started.
    [15:13:11.007 D] Reloading AssemblyLoader<BotBase> - Initializing bots
    [15:13:11.007 D] Reloading AssemblyLoader<HBPlugin> - Initializing plugins
    [15:13:11.007 D] Reloading AssemblyLoader<CombatRoutine> - Initializing routines
    [15:13:12.812 N] Logging in...
    [15:13:13.002 D] T: 5247882598355532314 H: 1819452884
    [15:13:13.003 D] Logged in to the Europe region (37.187.151.148)
    [15:13:13.169 N] Attaching to D3D11
    [15:13:13.315 N] Error attaching Honorbuddy to WoW! - System.Exception: Could not successfully set up_synchronization_events!
    bei GreyMagic.Executor.InitializeDetour()
    bei GreyMagic.Executor..ctor(ExternalProcessMemory memory, ExecutorInitParams initParams)
    bei GreyMagic.ExternalProcessMemory.*‪‫‬*****‎‬*‎‏‎‬‎*‏‬‏**​‎*(ExternalProcessMemoryInitParams )
    bei GreyMagic.ExternalProcessMemory..ctor(ExternalProcessMemoryInitParams initParams)
    bei Styx.StyxWoW.**‬‎​*‬‏‎​​‎‬​*‫**‎‎‬‪‫‫*‏*(Process , GraphicsApi )
    bei Honorbuddy.MainWindow.*‫‎**‫‏‏**‏*‫‎**​*‏*‏‏*‎‪*()
    =================
     
  2. Tony

    Tony "The Bee" Staff Member Moderator

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    126,198
    Likes Received:
    415
    Trophy Points:
    83
    use dx9 instead
     
  3. CyberTuck328

    CyberTuck328 New Member

    Joined:
    Dec 25, 2014
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    As I wrote in my first post, I already tried using DX9
     
  4. Tony

    Tony "The Bee" Staff Member Moderator

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    126,198
    Likes Received:
    415
    Trophy Points:
    83
    gimme the log file from your dx9 try in that case
     
  5. CyberTuck328

    CyberTuck328 New Member

    Joined:
    Dec 25, 2014
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Here it is:

    [20:44:09.025 N] Honorbuddy Deutsche v3.0.16701.872 started.
    [20:44:09.200 D] Reloading AssemblyLoader<BotBase> - Initializing bots
    [20:44:09.200 D] Reloading AssemblyLoader<CombatRoutine> - Initializing routines
    [20:44:09.201 D] Reloading AssemblyLoader<HBPlugin> - Initializing plugins
    [20:44:10.306 N] Logging in...
    [20:44:10.826 D] T: 5247882796930467812 H: 438278749
    [20:44:10.826 D] Logged in to the Europe region (37.187.151.148)
    [20:44:11.002 N] Attaching to D3D9
    [20:44:11.118 N] Error attaching Honorbuddy to WoW! - System.Exception: Could not successfully set up_synchronization_events!
    bei GreyMagic.Executor.InitializeDetour()
    bei GreyMagic.Executor..ctor(ExternalProcessMemory memory, ExecutorInitParams initParams)
    bei GreyMagic.ExternalProcessMemory.*‪‫‬*****‎‬*‎‏‎‬‎*‏‬‏**​‎*(ExternalProcessMemoryInitParams )
    bei GreyMagic.ExternalProcessMemory..ctor(ExternalProcessMemoryInitParams initParams)
    bei Styx.StyxWoW.**‬‎​*‬‏‎​​‎‬​*‫**‎‎‬‪‫‫*‏*(Process , GraphicsApi )
    bei Honorbuddy.MainWindow.*‫‎**‫‏‏**‏*‫‎**​*‏*‏‏*‎‪*()
     
  6. Tony

    Tony "The Bee" Staff Member Moderator

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    126,198
    Likes Received:
    415
    Trophy Points:
    83
  7. CyberTuck328

    CyberTuck328 New Member

    Joined:
    Dec 25, 2014
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    No, nothing listed. I closed all programs except antivirus.
    I think I got the issue:

    Battle.net Client is startet in as an User Task, with limited right (Standard User, Non-Administrator). Therefore, I created a shortcut:
    "C:\Program Files (x86)\PC-WELT\pcwRunAs4\pcwRunAs4.exe" /profile /u "USERID" /p "PASSWORD" /app "C:\Program Files (x86)\Battle.net\Battle.net Launcher.exe"

    But I am actually logged in as my Main account on Windows 10 (Administrator Account).

    So the result is, Battle.net and WoW are started with the limited Account rights. HB works with an Admin Account.

    Why does this not work? Any chance to make that running?
     
  8. Tony

    Tony "The Bee" Staff Member Moderator

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    126,198
    Likes Received:
    415
    Trophy Points:
    83
    both bot and game should run under the same acc
     
  9. Rinoqp

    Rinoqp New Member

    Joined:
    Jan 8, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Figured it out at least for me was having same problem

    well for some reason when I updated I had to allow it through windows defender otherwise as soon as I attached it would just close my bot nothing else would happen go into your notivications on pc you should see that something was quarantined first restore the item and then allow it through windows defender hope it works worked for me :)
     
  10. Tony

    Tony "The Bee" Staff Member Moderator

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    126,198
    Likes Received:
    415
    Trophy Points:
    83
  11. CyberTuck328

    CyberTuck328 New Member

    Joined:
    Dec 25, 2014
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Tony, I tried to let the bot run with the same account.

    It's this scenario:
    I have created a standard user on my pc, non-administrator.
    I gave full access to this user for the HB folder.
    Starting WoW works fine, I can login in play as usual.

    Now when I start the bot with or without admin-rights, I get the same error like above (tried with DX9 and DX11).
    But if I use my administrator account on my local pc and start WoW & HB, everything works fine (no probs with attaching client etc.).

    What do I have to setup for my standard user account, to give HB access to WoW?

    I really want to try using WoW with a standard user account to limit there rights to scan my pc etc.
    Any ideas?
     
  12. Tony

    Tony "The Bee" Staff Member Moderator

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    126,198
    Likes Received:
    415
    Trophy Points:
    83
    probably it has to do with the admin rights and the problem its not connected to Hb itself

    an acc with "normal" rights shouldnt give you problems
     
  13. Toyer

    Toyer Member

    Joined:
    Oct 24, 2012
    Messages:
    38
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Mine is doing the same thing.
     
  14. Tony

    Tony "The Bee" Staff Member Moderator

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    126,198
    Likes Received:
    415
    Trophy Points:
    83
    open your own thread in that case
     

Share This Page