• Visit Rebornbuddy
  • HB- Not detecting wow ?

    Discussion in 'Honorbuddy Forum' started by jabjack, Oct 10, 2012.

    Thread Status:
    Not open for further replies.
    1. jabjack

      jabjack New Member

      Joined:
      Feb 5, 2012
      Messages:
      35
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      HB was working just fine last night, with the mini update that Blizzard rolled out HB keeps saying

      You have not selected a valid instance of WoW to attach to!
      Please restart Honorbuddy and choose a valid instance of WoW to use Honorbuddy with!
      This version of Honorbuddy only supports WoW Build #16057
      You are currently on build #0


      Not sure on how to fix this
       
    2. ephedragold

      ephedragold New Member

      Joined:
      Jun 18, 2012
      Messages:
      77
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      0
    3. Shoki02

      Shoki02 New Member

      Joined:
      Jul 31, 2011
      Messages:
      7
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Same here. My guess would be to wait and see if HB gets an update later today :)
       
    4. hitmanace

      hitmanace New Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      119
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Patch has broken Hb it seems. im guessing its because of offsets, give the devs some time to update with the new offsets.
       
    5. bambam922

      bambam922 Well-Known Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      6,071
      Likes Received:
      27
      Trophy Points:
      48
      We are in the process of pushing an update for the ninja patch.
      Shouldn't be too long.
       
    6. jabjack

      jabjack New Member

      Joined:
      Feb 5, 2012
      Messages:
      35
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Awesome, thanks for the reply ! :)
       
    7. jabjack

      jabjack New Member

      Joined:
      Feb 5, 2012
      Messages:
      35
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Awesome, thanks for the reply ! :)
       
    8. Cocaine

      Cocaine Banned

      Joined:
      Aug 21, 2012
      Messages:
      710
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      0
      Ah, so it was the patch that's doing this. Had a feeling. bambam922, thanks for the update.
       
    9. CrunchCaptain

      CrunchCaptain New Member

      Joined:
      Oct 8, 2012
      Messages:
      17
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I'm new to hb, does the client update itself? or how do you update it?
       
    10. DecessusFar

      DecessusFar New Member

      Joined:
      Dec 7, 2011
      Messages:
      62
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Welcome.

      It updates itself when you open it.

      It asks you if you want to update it, actually.
       
    11. bambam922

      bambam922 Well-Known Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      6,071
      Likes Received:
      27
      Trophy Points:
      48
      When there is an Hb updates, a window will pop up saying that there is an update to the program. Click yes to download the updates.
      In most cases, if you don't update, the bot wont work.
       
    12. robertsskyler

      robertsskyler New Member

      Joined:
      Mar 13, 2012
      Messages:
      23
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Is there an ETA for the Update?
       
    13. hitmanace

      hitmanace New Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      119
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Im having botting withdrawls hurry so i can get my fix :p
       
    14. Rafael Lyra

      Rafael Lyra New Member

      Joined:
      Jun 5, 2012
      Messages:
      1
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Some one know when it will be fixed?

      Sorry for the very bad english. lol. I?m brazilian.
       
    15. paradoks

      paradoks New Member

      Joined:
      Mar 3, 2011
      Messages:
      10
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0

      not that it matters, but being Brazillian doesnt mean you have bad english,

      just saying cause I'm Brazillian and felt stupid

      but yeah, also waiting for the update
       
    16. Natfoth

      Natfoth Community Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      1,446
      Likes Received:
      36
      Trophy Points:
      0
      New build is released under the release section. You will have to manually update this one.
       
    Thread Status:
    Not open for further replies.

    Share This Page