• Visit Rebornbuddy
  • Honorbuddy v2.6.15931.844

    Discussion in 'Archives' started by raphus, Aug 28, 2016.

    Thread Status:
    Not open for further replies.
    1. raphus

      raphus Administrator Staff Member Moderator Buddy Core Dev

      Joined:
      Jun 17, 2010
      Messages:
      2,094
      Likes Received:
      492
      Trophy Points:
      83
      [​IMG][​IMG]


      Honorbuddy v2.6.15931.844
      (for WoWclient 7.0.3.22522)​

      [SIZE=+1]Changelog[/SIZE]
      Code:
      Bug fixes:
      --------------
        * Core
          - Updated for WoW Patch 7.0.3.22522 (HB-3010)
      
      
        * GarrisonBuddy
          - Garrisonbuddy should work again. (HB-3008)
      
      
        * Singular
          - Enhancement Shaman should now use a lot more of its abilities including talents. (HB-2996)
      
      
          - Enhancement Shaman will now use Feral Lunge to pull or gap closer to mobs and now has a toggle setting to use it or not. (HB-2998)
      
      
          - Havoc Demon Hunters will now properly cast Metamorphosis. (HB-2999)
      
      
          - Blade Dance should now be used if within 8yards of at least 3 enemies. (HB-3000)
      
      
          - ELemental Shaman will now use Totem Mastery and Lightning Surge Totem. New settings have been added for Lightning Surge Totem. (HB-3001)
      
      
          - Shadow Priest should now properly use Void Bolt. (HB-3002)
      
      
          - Fire Mage will now use Cinderstorm and added settings for when to cast it. Also added Fire Blast as a pull spell. (HB-3003)
      
      
          - Fire and Arcane mage will now use Mirror Image. Also added settings for when to use it. (HB-3004)
      
      
          - Fel Rush will now check if the player is directly facing the target. (HB-3006)
      

      [SIZE=+1]Reporting Bugs[/SIZE]
      Please report confirmed HBcore bugs to THIS thread!
      When reporting a bug, please include your full log file (found in your bot folder under the "Logs" directory, sort by creation date to find it easier), a full and detailed explanation of the bug, as well as any screenshots or profiles that may be useful in tracking down the bug.
      Here are other threads where it may be appropriate to report your problem, instead of here:


      [SIZE=+1]Releases[/SIZE]
      Honorbuddy: Zip

      Honorbuddy Deutsche Version: Zip
      For German users, this Honorbuddy client must be used. Other Honorbuddy version(s) will not work for you.
      Ref: Honorbuddy Deutsche Version - Pressemitteilung


      [SIZE=+1]Requirements
      [/SIZE]

      [SIZE=+1]Notes[/SIZE]
      Comprehensive Changelogs can be found here:

      [SIZE=+1]FAQs[/SIZE]
      Is it safe to bot?
      Topic thoroughly discussed here: BosslandGmbH:HelpDesk:Is Botting Safe?
      Will you be supporting a 64-bit version of Honorbuddy in this release?
      No. The game developer continues to ship a 32-bit WoWclient. We've had this discussion many times in the past, and the answer is "no, not until its absolutely needed". Here are two posts to get you started:
      Don't know how to launch a 32-bit WoWclient? This article sorts the problem for you:


      [SIZE=+1]Thread Management Rules[/SIZE]
      Posts that have been archived from this thread are available here:
      Posts are archived according to the following rules:

      • Posts that have received a response from the Bossland GmbH staff are archived.
        Do not assume that because your post was archived, it means we don't care.
        We are simply keeping this thread clean.
      • This thread is for confirmed HBcore bug reports only.
        You should have tried to resolve your problem using the Support forum, first.
        If the Support forum can't resolve your issue, they will ask that you report the problem here.
      • We will only look into bugs reported against the version of Honorbuddy represented by this thread.
        Bugs reported against any other Honorbuddy releases (including Betas) will be archived immediately without comment.
      • Bug reports without FULL, unedited logs attached will be immediately archived without comment.
      • Either report bugs properly, or do not report them at all.
        We cannot look into bugs that have little to no information.
        Bugs reported in such a fashion will be immediately archived without comment.
      • If you wish to submit a feature request to this thread, please make certain it is not already covered.
      • This is not a discussion thread.
        If you derail this thread, you will be muted for up to 30 days. No questions.
      • Archiving may not be immediate, but occur every few days.



      Enjoy!
       
      Last edited: Sep 1, 2016
      Sphero likes this.
    2. poxixs

      poxixs Member

      Joined:
      Jul 28, 2010
      Messages:
      68
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      NIce good work guys
       
    3. Dominowood

      Dominowood Member

      Joined:
      Dec 20, 2012
      Messages:
      641
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      Good guys
       
    4. Frnge

      Frnge New Member

      Joined:
      Jul 24, 2012
      Messages:
      17
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Aweome work, Thank you for your dedication!
       
    5. Ilja Rogoff

      Ilja Rogoff Well-Known Member

      Joined:
      Jan 25, 2010
      Messages:
      1,848
      Likes Received:
      38
      Trophy Points:
      48
      Back in the saddle :D Thx!
       
    6. jonken12345

      jonken12345 New Member

      Joined:
      Feb 23, 2016
      Messages:
      18
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      3
      I have a sapphire phanter but i cant shoose it as a ground mount is it a bug or something ?? becuse it can run on ground and fly
       
    7. YoOoster

      YoOoster Member

      Joined:
      Nov 3, 2012
      Messages:
      36
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
      almost every mount that can fly can run on the ground... So because it can fly its a flying mount.
       
    8. FukcYou

      FukcYou New Member

      Joined:
      Nov 14, 2014
      Messages:
      22
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Problem solved. Ignore post below. Thank you HB for the update. I would not be playing WoW (many accounts, no gold selling) if HB didn't exist.

      This profile is not working for me [Tanaan Jungle] All Dailies and Objectives.
       
      Last edited: Aug 28, 2016
    9. RobIsSweet

      RobIsSweet New Member

      Joined:
      Oct 21, 2011
      Messages:
      11
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      my questbuddy seems to be missing.
       
    10. peedee

      peedee New Member

      Joined:
      Jul 29, 2016
      Messages:
      1
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Cant use my prist it popĀ“s up and if i press the Singular routine he pop again up
       
    11. statusupdate

      statusupdate New Member

      Joined:
      Aug 25, 2016
      Messages:
      14
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      [Singular] No Context Available - do nothing while we wait
      anyone know how to fix this
       
    12. Dmpk

      Dmpk Member Legendary

      Joined:
      Jul 11, 2016
      Messages:
      280
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      Withdrawn, sorry.

      on a side note "Jumpy" plugin is broken again.
       
      Last edited: Aug 29, 2016
    13. Akeron

      Akeron New Member

      Joined:
      Sep 13, 2014
      Messages:
      8
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Fresh install and solved
       
      Last edited: Aug 29, 2016
    14. seizan

      seizan Member

      Joined:
      Sep 7, 2014
      Messages:
      50
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      FPS drop is insane... Is it just me?
       
    15. Kink

      Kink Member

      Joined:
      Nov 15, 2011
      Messages:
      336
      Likes Received:
      10
      Trophy Points:
      18
      Disable framelock under Settings and tools if you wish to do rotation botting for now, until we get HB3 the current version of honorbuddy can't do anything afk wise w/ legion content without the updated meshes - using enyo with softlock myself; going to have delays between global casts but it's still functioning with no lag.
       
    16. Dominowood

      Dominowood Member

      Joined:
      Dec 20, 2012
      Messages:
      641
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      when run in locations Legion just terribly slow how to fix it ?
       
    17. laria

      laria Well-Known Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      5,387
      Likes Received:
      36
      Trophy Points:
      48
      You probably will see notes in your log regarding map issues and non-meshed areas.

      just right above you :)
       
    18. ahoekstra

      ahoekstra Member

      Joined:
      Jun 28, 2010
      Messages:
      92
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Hello,

      I'm having two issues.

      First, when loading Legion questing profile '[N-Quest] Azsuna [Echo]'.
      See log Questing for information.

      Second, when starting legion questing profile '[N-Quest] Azsuna [Echo]'.
      The bot doesnt move, it has lots of errors. See Move log.
       

      Attached Files:

    19. Ilja Rogoff

      Ilja Rogoff Well-Known Member

      Joined:
      Jan 25, 2010
      Messages:
      1,848
      Likes Received:
      38
      Trophy Points:
      48

      You need to post complete logs for someone being able to help you
       
    20. Crowley

      Crowley Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      967
      Likes Received:
      20
      Trophy Points:
      18
      While i agree that devs need a full log to solve problems, over the years the logs have become too full of information to make tracking down a char tooooo easy. The short of it is there is such a thing as too much information. Especially on an open forum. Most bugs/issues just need a Buddy team member to run said profiles to see them. Not all but most.
       
    Thread Status:
    Not open for further replies.

    Share This Page