• Visit Rebornbuddy
  • Horde- Talador (H+M) No Mail/Vendor

    Discussion in 'Gatherbuddy 2 Profiles' started by Lunchboxin, Nov 17, 2014.

    1. Lunchboxin

      Lunchboxin New Member

      Joined:
      Sep 11, 2014
      Messages:
      3
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Okay so here it is guys, nice big profile for Talador. Give it a shot I have only tested on a 100 Druid in Heroic gear but looks simple for it. I wouldn't afk with it just yet but any comments or concerns would be appreciated. I suggest turning looting on due to the Grommlings and Podlings drops. If feedback is good I will post more.



      Skype- lunchboxin03
       

      Attached Files:

    2. Zat42

      Zat42 New Member

      Joined:
      Aug 21, 2014
      Messages:
      15
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Thank you ! Will test asap and give you a feedback.
       
    3. nyou

      nyou New Member

      Joined:
      Jun 9, 2012
      Messages:
      17
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Looks great, i would appreciate it if you have maybe a Profile for Frostfire Ridge, my toon is only lvl 93 :D

      Thanks for the great work!
       
    4. Zat42

      Zat42 New Member

      Joined:
      Aug 21, 2014
      Messages:
      15
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Quick feedback, not bad at all ! I was afk and it seems to farm very well. (no stuck or something)
      I will post more stats in a few hours.

       
    5. norhdarkness

      norhdarkness New Member

      Joined:
      Dec 1, 2013
      Messages:
      3
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      I´ll try it today and reply with ressults.

      Thank u very much.
       
    6. Rfx

      Rfx New Member

      Joined:
      Sep 6, 2012
      Messages:
      13
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Giving this a try and will let you know.

      Thanks for the profile much appreciated.
       
    7. Suzix

      Suzix New Member

      Joined:
      Mar 13, 2013
      Messages:
      11
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      The profile was not that good. It skips ALOT of herbs and ores, just running past them "/
       
    8. chase11

      chase11 New Member

      Joined:
      Mar 12, 2014
      Messages:
      99
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      0
      Anyway I can get GB2 to use my Sky Golem as a ground mount?
       
    9. oswinoswald

      oswinoswald New Member

      Joined:
      Mar 18, 2014
      Messages:
      45
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      To my knowledge since its a flying mount you can't set it to be used as ground mount, should be changed soon since all flying mounts can be used as ground mounts now
       
    10. Lunchboxin

      Lunchboxin New Member

      Joined:
      Sep 11, 2014
      Messages:
      3
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      As far as I am aware that is not because of the profile, it skips some nodes because it can't get pathing and ends up blacklisting.... It could be my fault but I think this is Honorbuddy getting straightened out.
       
    11. Bruhn

      Bruhn New Member

      Joined:
      Jan 8, 2012
      Messages:
      4
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      hmm i tryed it out a few times now it keeps running into the ally camp and the elites at shattrath
       
    12. Lunchboxin

      Lunchboxin New Member

      Joined:
      Sep 11, 2014
      Messages:
      3
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Will attempt to fix this
       
    13. Bruhn

      Bruhn New Member

      Joined:
      Jan 8, 2012
      Messages:
      4
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
    14. Njoda

      Njoda New Member

      Joined:
      Jan 27, 2012
      Messages:
      261
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      It tends to go stuck for me. just wanking around a node.
      doing nothing.
      and when i just manually mine it, it moves on again :eek:
       
    15. Njoda

      Njoda New Member

      Joined:
      Jan 27, 2012
      Messages:
      261
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      And for some reasons. it skips alot of nodes.
       

    Share This Page