• Visit Rebornbuddy
  • Important Crafting Tags

    Discussion in 'Rebornbuddy Profiles' started by mastahg, Jan 17, 2015.

    1. Mr O

      Mr O New Member

      Joined:
      Apr 16, 2015
      Messages:
      9
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      also and apologies if i should be creating a new thread. how do you check value of current CP?
       
      Last edited: Apr 19, 2015
    2. kagepande

      kagepande Community Developer

      Joined:
      Oct 20, 2014
      Messages:
      289
      Likes Received:
      11
      Trophy Points:
      18
      Core.Player.CurrentCP

      Can use it with < > ==, etc
       
    3. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,173
      Likes Received:
      207
      Trophy Points:
      63

      Guess you should try reading a bit harder. Its explained very clearly in the first post.
       
    4. Mr O

      Mr O New Member

      Joined:
      Apr 16, 2015
      Messages:
      9
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      so it is.... sorry :(

      must have completely missed that

      Thank you. Should help stop the bot from stopping after using Rumination if you don't have enough CP for the next action.
       
    5. kayscorpio

      kayscorpio New Member

      Joined:
      May 2, 2015
      Messages:
      1
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Can I repair items during Crafting?
       
    6. DDW

      DDW New Member

      Joined:
      Oct 12, 2014
      Messages:
      4
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Dumprecipes.xml run an error on cn client now

       
      Last edited: Jun 15, 2015
    7. kraftaddikt

      kraftaddikt New Member

      Joined:
      Jul 3, 2015
      Messages:
      29
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      3
      Last edited: Jul 3, 2015
    8. Fog

      Fog New Member

      Joined:
      Oct 2, 2012
      Messages:
      25
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Make sure you are using the recipe ID and not the Item ID. I've made Rainbow Thread so it should work.
       
    9. kraftaddikt

      kraftaddikt New Member

      Joined:
      Jul 3, 2015
      Messages:
      29
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      3
      Haha wow, I'm retarded. I don't even get how I missed that. Thanks.
       
    10. KaWeNGoD

      KaWeNGoD New Member

      Joined:
      May 23, 2015
      Messages:
      32
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      CraftingManager.Step returns wrong number and CraftingManager.QualityCap returns 12518.
       
    11. 9540321

      9540321 Member

      Joined:
      Apr 15, 2015
      Messages:
      99
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Why can't perform?Help me to amend the!
      ======================================
      <!--338 CP required.-->
      <Profile>
      <Name>Crafting - SpinelElectrum Ingot</Name>
      <KillRadius>50</KillRadius>
      <GrindAreas>
      </GrindAreas>
      <Order>
      <While Condition="Core.Player.MaxCP &gt;= 338">
      <NPCRepair Threshhold="20" XYZ="4.119806, 0, 5.349827" NpcId="1008874"/>
      <!-- Electrum Ingot -->
      <If Condition="Core.Player.CurrentJob == ClassJobType.Goldsmith ">
      <If Condition="(ItemCount<1000)">
      </If>
      <Gather while="(ItemCount<1000)">
      <Synthesize RecipeItemId="5066" HQMats="-2,-2,-2,-2" />
      </Gather>
      <!-- Spinel -->
      <If Condition="Core.Player.CurrentJob == ClassJobType.Goldsmith ">
      <If Condition="(ItemCount<1000)">
      </If>
      <Gather while="(ItemCount<1000)">
      <Synthesize RecipeItemId="5185" HQMats="-2,-2,-2,-2" />
      </Gather>
      <While Condition="CraftingManager.IsCrafting">
      <CraftAction Name="模范制作II" ActionId="100069" />
      </While>
      </While>
      </Order>
      </Profile>
       
    12. Fog

      Fog New Member

      Joined:
      Oct 2, 2012
      Messages:
      25
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Has anyone tried to use the Collectable function yet? I saw that it was implemented in a previous update. I'm just not sure if it's part of the order bot and automatically clicks yes or if I have to include code in my crafting xml. Any help?
       
    13. schopenhauer

      schopenhauer Member

      Joined:
      Jul 22, 2014
      Messages:
      218
      Likes Received:
      12
      Trophy Points:
      18
      thank you bread, got the answer
       
      Last edited: Sep 24, 2018

    Share This Page