Demonbuddy for Season 16 released, updates.buddyauth.com !
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Demonbuddy

Infernal Machine - Updated Profile

Discussion in 'Demonbuddy Profiles' started by Rein, Sep 3, 2015.

  1. Rein

    Rein Member

    Joined:
    Oct 11, 2012
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    This isn't the cleanest profile I have ever done but it works on T10 and that is all that really matters. This is an update of BrutalKeyFarm but none of the key counting or balancing works. It is going to do all four acts and then remake the game. I probably wont update it further I just have been asked to share what I made.

    View attachment BrutalKeyFarm2.3.zip
     
  2. semial1337

    semial1337 Member

    Joined:
    Apr 23, 2014
    Messages:
    189
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    thanx man - gonna test it out now :)
     
  3. semial1337

    semial1337 Member

    Joined:
    Apr 23, 2014
    Messages:
    189
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    it skips radon act each time but better than nothing i gues:)
     
  4. Rein

    Rein Member

    Joined:
    Oct 11, 2012
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Yeah i've noticed that as well, but yeah it's better than doing it by hand. Sorry I couldn't do better on short notice.
     
  5. Stekzh

    Stekzh New Member

    Joined:
    Jan 27, 2013
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My DB never do the Act 4 Keywarden, just tp to WP and after that going back to town and tping to Act 2..
     
  6. tangzibo

    tangzibo New Member

    Joined:
    Jul 26, 2012
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks for sharing. Is Zerg mode still buggy in ACT4?
     
  7. Matejko

    Matejko Member

    Joined:
    Sep 26, 2013
    Messages:
    62
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Work flawlessy :D Thanks @Rein

    Edit your Quest tool file in
    Code:
    Plugins\QuestTools\Helpers\Keys.cs
    change 13th line to:
    Code:
    private static readonly int[] KeyIds = { 366946, 366947, 366948, 366949 };
    Now bot got focussing on missing keys

    Code:
    [QuestTools][Keys] Counts: 
               Act 1 => 39 
               Act 2 => 27
               Act 3 => 27
               Act 4 => 14
    ...
    > - - - FOCUSSING ON ACT4
    > - - - STILL TODO ACT4
    [QuestTools][ShuffleTag] Random Shuffling 4 tags
    > - - - STARTING ACT4 KEYRUN
     
    TarasBulba likes this.
  8. voltgaming

    voltgaming Member

    Joined:
    Oct 12, 2012
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Perfect
     
  9. diablofan

    diablofan Member

    Joined:
    Apr 27, 2012
    Messages:
    446
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    sick profile, running with palm monk t9 normal,
    I can imagine 255speed ww barb with zerg should be beast
     
  10. semial1337

    semial1337 Member

    Joined:
    Apr 23, 2014
    Messages:
    189
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    N1 working like a charm now +1
     
  11. tangzibo

    tangzibo New Member

    Joined:
    Jul 26, 2012
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Are you running this profile in zerg mode or normal?
     
  12. trolderik

    trolderik Member

    Joined:
    Feb 28, 2013
    Messages:
    142
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    my bot gets stuck around WP in a4.. if i run up the stairs my self its np, but keeps getting stuck at stairs.
     
  13. Rein

    Rein Member

    Joined:
    Oct 11, 2012
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Very nice work, I found the updated item ID's but I didn't add them to the .cs oops.
     
  14. Lienniar

    Lienniar New Member

    Joined:
    Sep 21, 2013
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    This is working pretty well. I was wondering if it's just me or are other people sometimes noticing their characters being stuck as they're running towards a certain location. I had to actually manually move it out of the way sometimes because DemonBuddy didn't recognize it was stuck, although it was trying its best to get past a certain zone once it Waypoints into a certain act.
     
  15. trolderik

    trolderik Member

    Joined:
    Feb 28, 2013
    Messages:
    142
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Same issue I have.
     
  16. Rein

    Rein Member

    Joined:
    Oct 11, 2012
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    When I get home from work I will push out an update.
     
  17. eddix

    eddix New Member

    Joined:
    Dec 3, 2012
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    my bot keeps skipping act4.... sometimes he randomly leaves the game and starts a new one just after doing once act....

    Also, looks like my bot keeps getting stuck going up the first set of stairs in act3. just by the wp.

    Does anyone have act4 working for them? I'm thinking it has something to do with quest tools.
     
    Last edited: Sep 4, 2015
  18. TarasBulba

    TarasBulba Moderator Moderator

    Joined:
    Apr 27, 2015
    Messages:
    795
    Likes Received:
    25
    Trophy Points:
    28
    Added this change to main QuestTools code, so the updated versions will work. Nice job :)
     
  19. eddix

    eddix New Member

    Joined:
    Dec 3, 2012
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I made the changes you suggested but my bot is still not reading the correct key counts. are there any other changes that are needed for any other files? Wouldyou be able to share your Keys.cs file?
     
    Last edited: Sep 4, 2015
  20. eddix

    eddix New Member

    Joined:
    Dec 3, 2012
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I finally got mine bot to work well. I deleted the shuffle command and it's been working really good. I would say 99% effective now. This bot has serious issues getting stuck when going up stairs for act3 and 4 right off the waypoint. Trinity seems to resolve the issue with act4 after a while, but it can't resolve the issue with act3. I have to manually teleport to another zone and then back. This is really odd because when it gets stuck, it won't let me go up the stairs manually.
     
    Last edited: Sep 4, 2015

Share This Page