• Visit Rebornbuddy
  • infinite Patiently waiting for the Navigation Server

    Discussion in 'Demonbuddy Support' started by hbq0449, Jul 28, 2017.

    Tags:
    1. hbq0449

      hbq0449 New Member

      Joined:
      Apr 4, 2017
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      upload_2017-7-29_11-17-37.png

      bot always waiting for navigation server. but db connected server is ok. Can ping.
       

      Attached Files:

    2. wwmkst

      wwmkst Member

      Joined:
      Sep 14, 2014
      Messages:
      48
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      8
      Got the same issue
       
    3. wwmkst

      wwmkst Member

      Joined:
      Sep 14, 2014
      Messages:
      48
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      8
      Changed the server from "best latency" to "southeast asia" and its ok now.
      Tried to connect to China server and got above issue again. Seems something is wrong with the China server.
       
    4. hbq0449

      hbq0449 New Member

      Joined:
      Apr 4, 2017
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      How to change connected server?
       
    5. Tony

      Tony "The Bee" Staff Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      128,913
      Likes Received:
      555
      Trophy Points:
      113
      you can do it on key/login screen


      still got issues?
       
    6. wwmkst

      wwmkst Member

      Joined:
      Sep 14, 2014
      Messages:
      48
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      8
      Just tested it. Problem still remaining when connected to China server.
       
    7. Minseok Kim

      Minseok Kim New Member

      Joined:
      Jun 21, 2017
      Messages:
      3
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      3
      I have the same issues. I changed the server region but still couldn't solve the issue...
       
    8. daleqq

      daleqq New Member

      Joined:
      Jul 29, 2017
      Messages:
      1
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Also has problems with both China and Southeast Asia
       

      Attached Files:

    9. layzjayz

      layzjayz New Member

      Joined:
      Nov 23, 2012
      Messages:
      21
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      im having the same issue only seems to be when using southeast asia and china server's atm
       
      Last edited: Jul 29, 2017
    10. nwanglu

      nwanglu New Member

      Joined:
      Jan 7, 2017
      Messages:
      15
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      yeah, got same errors whatever using china /sa / us servers,
      the difference is using southeast asia server could continue rifting while other regions don't.
       
    11. $TwoFiddy

      $TwoFiddy New Member

      Joined:
      Jul 16, 2017
      Messages:
      15
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      3
      I changed to North America. Problem solved
       
    12. hbq0449

      hbq0449 New Member

      Joined:
      Apr 4, 2017
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      I got the same problem. But southeast asia still can't do great rift...
       
    13. Jab 911

      Jab 911 New Member

      Joined:
      Jul 16, 2017
      Messages:
      9
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      I am getting the same problem, see log. However as above the North America server is also working for me, but the other servers do not.
       

      Attached Files:

    14. Tony

      Tony "The Bee" Staff Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      128,913
      Likes Received:
      555
      Trophy Points:
      113
      have you tried to use another region till it gets sorted?
       
    15. Tony

      Tony "The Bee" Staff Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      128,913
      Likes Received:
      555
      Trophy Points:
      113
      should be fine now
       
    16. hbq0449

      hbq0449 New Member

      Joined:
      Apr 4, 2017
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      yes. it is fixed now.
       
    17. Tony

      Tony "The Bee" Staff Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      128,913
      Likes Received:
      555
      Trophy Points:
      113
      great!
       
    18. hbq0449

      hbq0449 New Member

      Joined:
      Apr 4, 2017
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      well, the problem comes again....
       
    19. Tony

      Tony "The Bee" Staff Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      128,913
      Likes Received:
      555
      Trophy Points:
      113
      is it better now?
       
    20. hbq0449

      hbq0449 New Member

      Joined:
      Apr 4, 2017
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      It's better. Thanks.
      but, some strange routing behave happens. like faild to route, log out game in the middle of a rift...
      i suppose it is net work lag or connection failed.
      I think you should change the framework of the routing module. Like training a machine learning algorithm. every time a player login, just download the trained model, then the server should have much less load.
       
      Last edited: Aug 6, 2017

    Share This Page