Demonbuddy for Season 16 released, updates.buddyauth.com !
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Demonbuddy

Installation problem

Discussion in 'Demonbuddy Forum' started by Vipzah, Jun 6, 2019.

  1. Vipzah

    Vipzah New Member

    Joined:
    Jan 9, 2017
    Messages:
    14
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Hello,

    When i want to start my DB, a message appear and say :
    "This version has been pulled back

    The version you are using has been pulled back for some reason, if you are having issues and would like to roll back to previous stable version, please click yes."

    So i click yes, it's updating, and when finished, the same message appear, again and again, if i click no, the version i've doesnt have torment 16 difficulty and when i configure for greater rift, it only start in GR13 max.

    I tried to delete everything of DB on my computer, and install again but always the same thing.

    What can i do ?

    Version :
    DemonBuddy v1.2.558.0 started
    Logging in...
    T: 5248640756836506685 H: 4264524127
    Attached to Diablo III with pid: 10100
    Flashing window
    [Trinity 2.6.448] RoutineManager Initializing from thread 1
    [Trinity 2.6.448] QuestTools v5.0.0 Enabled
    [Trinity 2.6.448] is now ENABLED: v2.6.448 provides combat, exploration and much more - now in action!
    Installed plugins
    Trinity - Enabled
     
    deadcross likes this.
  2. Tony

    Tony "The Bee" Staff Member Moderator

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    128,888
    Likes Received:
    555
    Trophy Points:
    113
    Hello

    use latest beta build instead
     
  3. Vipzah

    Vipzah New Member

    Joined:
    Jan 9, 2017
    Messages:
    14
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Thank you for your fast answer, is this : "DemonbuddyBETA 1.2.851" ?
     
  4. Aito689

    Aito689 New Member

    Joined:
    May 23, 2016
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi even with the beta build, Db doesn't launch at all...
    With the previous v1.2.558 Db launches only for rift, but does not moving for GR
     
  5. deadcross

    deadcross New Member

    Joined:
    May 10, 2019
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Me too. The same symptom
     
  6. Vipzah

    Vipzah New Member

    Joined:
    Jan 9, 2017
    Messages:
    14
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Hi, there's logs from nephalem rift, he cant do anything and he's stucking.

    By the way why i dont have torment 16 difficulty ?
     

    Attached Files:

Share This Page