• Visit Rebornbuddy
  • Installation problem

    Discussion in 'Demonbuddy Forum' started by Vipzah, Jun 6, 2019.

    1. Vipzah

      Vipzah New Member

      Joined:
      Jan 9, 2017
      Messages:
      14
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      3
      Hello,

      When i want to start my DB, a message appear and say :
      "This version has been pulled back

      The version you are using has been pulled back for some reason, if you are having issues and would like to roll back to previous stable version, please click yes."

      So i click yes, it's updating, and when finished, the same message appear, again and again, if i click no, the version i've doesnt have torment 16 difficulty and when i configure for greater rift, it only start in GR13 max.

      I tried to delete everything of DB on my computer, and install again but always the same thing.

      What can i do ?

      Version :
      DemonBuddy v1.2.558.0 started
      Logging in...
      T: 5248640756836506685 H: 4264524127
      Attached to Diablo III with pid: 10100
      Flashing window
      [Trinity 2.6.448] RoutineManager Initializing from thread 1
      [Trinity 2.6.448] QuestTools v5.0.0 Enabled
      [Trinity 2.6.448] is now ENABLED: v2.6.448 provides combat, exploration and much more - now in action!
      Installed plugins
      Trinity - Enabled
       
      deadcross likes this.
    2. Tony

      Tony "The Bee" Staff Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      128,913
      Likes Received:
      555
      Trophy Points:
      113
      Hello

      use latest beta build instead
       
    3. Vipzah

      Vipzah New Member

      Joined:
      Jan 9, 2017
      Messages:
      14
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      3
      Thank you for your fast answer, is this : "DemonbuddyBETA 1.2.851" ?
       
    4. Aito689

      Aito689 New Member

      Joined:
      May 23, 2016
      Messages:
      21
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Hi even with the beta build, Db doesn't launch at all...
      With the previous v1.2.558 Db launches only for rift, but does not moving for GR
       
    5. deadcross

      deadcross New Member

      Joined:
      May 10, 2019
      Messages:
      7
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Me too. The same symptom
       
    6. Vipzah

      Vipzah New Member

      Joined:
      Jan 9, 2017
      Messages:
      14
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      3
      Hi, there's logs from nephalem rift, he cant do anything and he's stucking.

      By the way why i dont have torment 16 difficulty ?
       

      Attached Files:

    7. Tony

      Tony "The Bee" Staff Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      128,913
      Likes Received:
      555
      Trophy Points:
      113

      upload the actual log file plz
       

    Share This Page