• Visit Rebornbuddy
  • issue with window

    Discussion in 'Rebornbuddy Support' started by crazeyb, Nov 8, 2021.

    1. crazeyb

      crazeyb New Member

      Joined:
      Jul 2, 2016
      Messages:
      5
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Just had to purchase new key as mine expired. Had some issue getting it to update but got it after doing a manual download/install. Now I'm having the issue shown with the main window and the buttons. Is this an issue with one of the VB installs we need? buddy.png
       
    2. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,789
      Likes Received:
      297
      Trophy Points:
      83
      I've never seen anything like that happen before. Can you try with a clean folder without adding any 3rd party stuff? If it still occurs with a clean folder please upload the log.
       
    3. crazeyb

      crazeyb New Member

      Joined:
      Jul 2, 2016
      Messages:
      5
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      I deleted everything in the folder and downloaded the 434 update from the website. It is still doing the same thing with the buttons. Attached is the log. I don't see anything that could be an issue with it.
       

      Attached Files:

    4. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,789
      Likes Received:
      297
      Trophy Points:
      83
      Are you on windows 11?
       
    5. jovanny09

      jovanny09 New Member

      Joined:
      Nov 12, 2021
      Messages:
      1
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Maybe delete everything? Redownload?
       
    6. crazeyb

      crazeyb New Member

      Joined:
      Jul 2, 2016
      Messages:
      5
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      I did a full delete of folder and reinstall and still having the same issues. I'm on windows 10 still. Also uninstalled and reinstalled the visual C files from the main thread. Will try updating my video drivers and test that next.
       
    7. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,789
      Likes Received:
      297
      Trophy Points:
      83
      You can try removing all the .net and only reinstalling the linked one and see if that helps.
      If that doesn't help I'd think it'd definitely be something graphics card related as wpf windows use hardware rendering
       
    8. crazeyb

      crazeyb New Member

      Joined:
      Jul 2, 2016
      Messages:
      5
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Still same issue after uninstalling the visual C that's required and reinstalling. Newest video drivers also didn't change it. Also turned off VRR in the windows setting and the hardware-accelerated GPU scheduling and none of that worked. Will see about finding an older driver version and testing that out.

      (I have 2008, 2010, 2012, 2013, 2015-2019 Visual C++ x86/x64 installed for all... why there are that many versions, I don't know, thanks microsoft)

      .net cannot be uninstalled on win 10 from what I can see. If you know a way, please let me know.
       
    9. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,789
      Likes Received:
      297
      Trophy Points:
      83
    10. crazeyb

      crazeyb New Member

      Joined:
      Jul 2, 2016
      Messages:
      5
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      I finally solved the problem. I was also having some trouble with another program. I was able to look through to see if they had any issues with rendering and found an old bug marked solved. The issue was the nahimic service that's used with Realtek audio. I disabled it and rebooted and now I'm not having the weird rendering issue anymore. (After I have already uninstalled ALL other Visual C++ versions, and installed an older video driver..... of course)

      Thanks for the assist with this issue.
       

    Share This Page