• Visit Rebornbuddy
  • Just got the bot but cant get it to work

    Discussion in 'Pokefarmer Forum' started by arisx, Aug 7, 2016.

    Thread Status:
    Not open for further replies.
    1. arisx

      arisx New Member

      Joined:
      Aug 7, 2016
      Messages:
      7
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      [12:31:22] Welcome to Pokefarmer.
      [12:31:22] This is the very first test release after the recent 0.31 update. Please be careful. Do not teleport around.
      [12:31:22] Connecting to map
      [12:31:22] Connection established successfully on port 50432
      [12:31:22] Checking version
      [12:31:23] Current version is 1.0.82.0
      [12:31:29] Connection established. Update default location...
      [12:31:29] Finished. Pokefarmer is ready to start.
      [12:32:15] Authentication failed. Maybe you have a session timeout or inserted a wrong Auth Key?
      [12:32:24] Authentication failed. Maybe you have a session timeout or inserted a wrong Auth Key?
      [12:32:28] Authentication failed. Maybe you have a session timeout or inserted a wrong Auth Key?
      [12:32:58] Authentication failed. Maybe you have a session timeout or inserted a wrong Auth Key?
      [12:33:19] Connecting to login servers...
      [12:33:21] Could not connect to login servers. (probably wrong password?!)
      [12:33:21] Connecting to login servers...
      [12:33:22] Could not connect to login servers. (probably wrong password?!)
      [12:33:22] Connecting to login servers...
      [12:33:23] Could not connect to login servers. (probably wrong password?!)
      [12:33:23] Connecting to login servers...
      [12:33:24] Could not connect to login servers. (probably wrong password?!)
      [12:33:24] Connecting to login servers...
      [12:33:25] Could not connect to login servers. (probably wrong password?!)
      [12:33:55] Connecting to login servers...
      [12:33:57] Could not connect to login servers. (probably wrong password?!)
      [12:33:57] Connecting to login servers...
      [12:33:58] Could not connect to login servers. (probably wrong password?!)
      [12:33:58] Connecting to login servers...
      [12:33:59] Could not connect to login servers. (probably wrong password?!)
      [12:33:59] Connecting to login servers...
      [12:34:00] Could not connect to login servers. (probably wrong password?!)
      [12:34:00] Connecting to login servers...
      [12:34:01] Could not connect to login servers. (probably wrong password?!)

      Tried logging in with PTC even with different accounts cant get it to work.. whereas logging in thru phone/web works
       
    2. ericksonm

      ericksonm New Member

      Joined:
      Aug 5, 2016
      Messages:
      43
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      0
      Do this please and report your results:

      Step 1: Close the bot
      Step 2: Go to https://na.buddyauth.com/ and login. (Register if you haven't already)
      Step 3: Click the "Sessions" tab.
      Step 4: Check all the boxes for your Pokemon Go keys and click "Kill"
      Step 5: Relaunch the bot, and try to login.
       
    3. arisx

      arisx New Member

      Joined:
      Aug 7, 2016
      Messages:
      7
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      In the Sessions tab there is nothing for me to check or kill =\ it's empty
       
    4. ericksonm

      ericksonm New Member

      Joined:
      Aug 5, 2016
      Messages:
      43
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      0
      Is there a key in your keys tab? If so, make sure you are using that key in the bot and try again.
       
    5. arisx

      arisx New Member

      Joined:
      Aug 7, 2016
      Messages:
      7
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      problem solved.. after changing my passward and removing + in my password..
      thanks ericksonm!
       
    6. Xanthea

      Xanthea New Member

      Joined:
      Aug 7, 2016
      Messages:
      4
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Have about the same issue, just bought a key under my tab " session " is nothing or keys i got the key on email tho but does not seems to be attached to my account and if i try to attach it i get " key is lready claimed "
       
    7. Tony

      Tony "The Bee" Staff Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      128,915
      Likes Received:
      556
      Trophy Points:
      113
    Thread Status:
    Not open for further replies.

    Share This Page