• Visit Rebornbuddy
  • Key Bot - Infernal Keys farmer

    Discussion in 'Demonbuddy Profiles' started by BuddyMe, Apr 1, 2015.

    1. dbmaz

      dbmaz Member

      Joined:
      Mar 4, 2013
      Messages:
      126
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      1. Demonbuddy bot settings -> Kill Radius.
      2. You are sure, you got updated KeyBot.xml in your KeyBot/Profile folder from here?
      3. Illusory boots.
       
    2. kuskner

      kuskner Member

      Joined:
      Oct 12, 2013
      Messages:
      529
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      1. its set to 50 never touched it
      2. Yeah I got both of them
      3. dont got.

      Thx for the help tho
       
    3. dbmaz

      dbmaz Member

      Joined:
      Mar 4, 2013
      Messages:
      126
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Install from scratch, use only required plugins, do not use unsupported ones, like trinity 2.6.x.
       
    4. oktogo

      oktogo New Member

      Joined:
      Jun 4, 2014
      Messages:
      67
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      After going through all the settings I am still getting issues with the bot not picking up the A3 KW keys after kill. I am going to assume it is a trinity issue or a profile reloading issue since I have tried almost all combination of setting changes.

      I am using Trinity 2.5.2 (w/ your modified profile and recommended changes) and QT 3.3.12. This is a fresh install only running Trinity/QT/KB.
       
      Last edited: Apr 16, 2015
    5. BuddyMe

      BuddyMe Community Developer

      Joined:
      Jun 13, 2014
      Messages:
      447
      Likes Received:
      16
      Trophy Points:
      0
      omg dbmaz you rock :D
      i will update the first post soon with your changes and maybe some improvement to the plugin logic
       
    6. gerardiablo

      gerardiablo Member

      Joined:
      Apr 20, 2014
      Messages:
      30
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      sometimes i get this after bot kills a warden

      [QuestTools][<MainCoroutine>d__1] Reloading profile D:\Downloads\Demonbuddy 1.1.2232.400 - Trinity 2.7\Plugins\KeyBot\Profile\KeyBot.xml Act="OpenWorld" questId="312429" stepId="2" levelAreaId="409512" worldId=409510
      Loaded profile KeyBot
      ToggleTargeting, new values: Looting:True LootRadius:50 Combat:True KillRadius:50
      [KeyBot] Looking for next step
      [QuestTools][<MainCoroutine>d__1] Profile loading loop detected, counted 15 reloads
      Profile completed
      Number of games completed: 1

      keeps looping that same error message and bot just stands there
       
    7. dbmaz

      dbmaz Member

      Joined:
      Mar 4, 2013
      Messages:
      126
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
    8. Acps

      Acps New Member

      Joined:
      Dec 24, 2011
      Messages:
      347
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Which one will work with fork 1.0.1 dbmaz?
       
    9. gerardiablo

      gerardiablo Member

      Joined:
      Apr 20, 2014
      Messages:
      30
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Bot also sometimes explores the whole map in act 1 after killing keywarden...anyone else have this happen to them? Im guessing that sometimes it kills the warden in 1 shot and it doesnt register it as a kill

      [KeyBot.SafeMoveToListTag] ReachedAllDestinations!
      ToggleTargeting, new values: Looting:True LootRadius:50 Combat:True KillRadius:50
      [KeyBot] KeyWarden not found

      after it killed the warden it spent about 10 mins exploring the whole map, did this about 5 times in 25 runs

      [​IMG]

      as you can see here, it registered the key dropping, but did not register it for act 1 dropping...hence the bot kept going after killing the keywarden.

      It doesn't log it in DemonBuddy window that the keywarden was found like this

      [​IMG]

      This is not just in act1, it happens on all acts, not registered the keywarden being killed, thus wasting time exploring the whole map

      Used both Beta and Latest Stable demonbuddy with 2.7 Trinity and Latest Questtools
       
      Last edited: Apr 16, 2015
    10. hkme

      hkme Member

      Joined:
      May 12, 2014
      Messages:
      187
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      thanks dbmaz for update, it works fine with Trinity 2.7.0
       
    11. CalifRHCP

      CalifRHCP Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      439
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
      It wont loot any key drops for me..

      Using QT 3.3.11 w/ trinity 2.7.0

      Installed keybot as per instructions on first page and replaced the keybot profile with the 2.6.3 trinitry profile (since there didn't seem to be a 2.7 one)

      If a key drop it sits like an idiot waiting and then eventually just teleports away.


      Edit* Not sure whart the deal is, I messed with trinity settings, i had unchecked "Pick up low level items". I rechecked it and it seems to pick up keys now. Don't know if it was due to that, or something unrelated however.
       
      Last edited: Apr 17, 2015
    12. eroticpastry

      eroticpastry New Member

      Joined:
      Oct 1, 2012
      Messages:
      37
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Fresh Install, Trinity 2.5.2 QT 3.3.11
      Loots keys fine

      Issues I have found:
      In act 3 the bot refuses to teleport to waypoint 27 aka Stonefort.

      Will try with Updated Trinity
       
      Last edited: Apr 17, 2015
    13. ikbenpro

      ikbenpro New Member

      Joined:
      Feb 11, 2013
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      search for <UseWaypoint waypointNumber="27" questId="1"/> in the profile (Keybot) and then change the 27 to 28 it worked for me.
       
    14. dbmaz

      dbmaz Member

      Joined:
      Mar 4, 2013
      Messages:
      126
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
    15. Xenetron

      Xenetron Member

      Joined:
      Mar 5, 2013
      Messages:
      627
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      18
      Mine won't attack mobs - not sure why? I'd like non-zerg version to work, tried editing the first Combat = True but no luck, anyone help?
       
    16. dbmaz

      dbmaz Member

      Joined:
      Mar 4, 2013
      Messages:
      126
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Enalbe "trinity support required log" and upload log here when you face such issue next time.
       
    17. oktogo

      oktogo New Member

      Joined:
      Jun 4, 2014
      Messages:
      67
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Any ideas why I am getting profile loading loops whenever I try to do A4? Do I need to use a different profile for A4? It basically kills the RG once then going into an infinite spam of profile load looping. I don;t get this issue on any other acts.
       
    18. dbmaz

      dbmaz Member

      Joined:
      Mar 4, 2013
      Messages:
      126
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Enalbe "trinity support required log" and upload log here when you face such issue next time.
       
    19. cianny

      cianny New Member

      Joined:
      Apr 18, 2015
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      mee too have problem in act 4, somtimes dont pik a key and sometimes dont kill a boss i try varius profile and varius version of trinity but nothing
       
    20. Acps

      Acps New Member

      Joined:
      Dec 24, 2011
      Messages:
      347
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Had an issue with Bot finding keywarden then never engaging in combat. Just stood there. It was like it was still trying to zerg. Has anyone got this working with Fork 1.0.1?
       

    Share This Page