• Visit Rebornbuddy
  • Legendary potions?????

    Discussion in 'Trinity' started by ekolan, Dec 14, 2017.

    1. ekolan

      ekolan Member

      Joined:
      Oct 8, 2015
      Messages:
      208
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      18
      Wasn't sure if it was here I'm supposed to ask, but I've been looking and can't seem to find where you can make it use the potion I want it to instead of just stashing them?
       
    2. ReddeR

      ReddeR Active Member

      Joined:
      Aug 30, 2014
      Messages:
      166
      Likes Received:
      39
      Trophy Points:
      28
      U say about itemlist or what ?
      [​IMG]

      I need equip needed potion for use (ingame)
       
      BaalQarreat and ekolan like this.
    3. ekolan

      ekolan Member

      Joined:
      Oct 8, 2015
      Messages:
      208
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      18
      Thanks for the answer, but the problem isn't picking them up. It's stashing the one i've dragged down for use, I haven't got the potions added to itemlist.

      So if I add them to the item list like your gif, it should stop stashing the potion I want it to use?
       
    4. Tony

      Tony "The Bee" Staff Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      128,911
      Likes Received:
      555
      Trophy Points:
      113
      just equip the one you like to use
       
      ekolan likes this.
    5. ekolan

      ekolan Member

      Joined:
      Oct 8, 2015
      Messages:
      208
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      18
      Also Thanks to you Tony, guess the issue was in the last DB for me where it stashed the equipped one, it's working as intended now.
       
    6. Tony

      Tony "The Bee" Staff Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      128,911
      Likes Received:
      555
      Trophy Points:
      113
      you're welcome :)
       

    Share This Page