• Visit Rebornbuddy
  • Lvl 55 War where to go [MSQ]

    Discussion in 'Rebornbuddy Profiles' started by lowfyr99, Oct 20, 2021.

    1. lowfyr99

      lowfyr99 New Member

      Joined:
      Oct 19, 2021
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      I'm a Lvl 55 Warrior and on the quest "Moving on" - Information in Wineport 0/2
      what script do i have to run to make my bot continue the WSQ? i already tried running several WSQ ones. The bot either runs through all of the points searching for an available quest i guess? or it gives me the msg "bot thread ended"
      i want to level to 80 fast, which script i need to use? will fates work or are they too slow since im a warr?
       
    2. lowfyr99

      lowfyr99 New Member

      Joined:
      Oct 19, 2021
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      i was able to fix it by doing some MSQ myself then the bot was able to pick up the questline again! awesome bot :D
       
    3. lowfyr99

      lowfyr99 New Member

      Joined:
      Oct 19, 2021
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      ok, i noticed a couple of hikups with the bot.. you sometimes have to do some steps manually untill he is able to pick up the quest chain again.
       
    4. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,788
      Likes Received:
      295
      Trophy Points:
      83
    5. lowfyr99

      lowfyr99 New Member

      Joined:
      Oct 19, 2021
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      ok, i can't test it right now as i'm now further ahead into the next addon. I'm using Sodimm's profiles now and it's working like a charm! No hickups yet. The only thing that is annoying is that the bot won't do duties/raids.. i think atleast for raids it could go undetected if theres just one enemy that you have to defeat. Since there are so many instances i can't let it run overnight and have a result the next day since every 10 or so steps theres an instance to be done.

      One thing: Could you explain how to get the bot use Flying? i installed a plugin but i don't see that plugin available in the bot menu. Is it possible that the bot use flying?
       
    6. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,788
      Likes Received:
      295
      Trophy Points:
      83
      As the only developer I have to prioritize what gets worked on and doing something from the dungeons/trials/raids is a rather large task with a small return.

      Profiles have to be designed with flight in mind, there are some 3rd party plugins that will attempt to fly regardless of the profile but I don't recommend them and like all 3rd party plugins, they are unsupported.
       

    Share This Page