• Visit Rebornbuddy
  • [WORK IN PROGRESS] Mount Farmer

    Discussion in 'Farming' started by zakanator, Apr 10, 2015.

    1. lostmyz

      lostmyz New Member

      Joined:
      Sep 3, 2010
      Messages:
      259
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      It might not be supported.... but i recently bought it and looted...

      Azure Drake
      Flametalon
      Pure Blood Hawk
      Mimirons Head (have to fo FL manually)
      AND
      Invincible

      So for 30 worth honestly
       
    2. honorlover

      honorlover New Member

      Joined:
      Aug 9, 2015
      Messages:
      41
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      so got this mount today and started testing it with icc
      all was good until the boss deathbringer

      for some reason my playerd did not talked to muradin to start the fight and just stood there
      im using the questin bot
      and the raid started was 25normal not HC so the mount cant be collected

      got prblm at ulduar as well.. he gets to the demolisher and just stand there dosent move or do anything
       
      Last edited: Sep 24, 2015
    3. lostmyz

      lostmyz New Member

      Joined:
      Sep 3, 2010
      Messages:
      259
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0

      FOr Uld since the last patch you have to manually do FL and than everything else it will automatically do.

      For ICC... it changes it to 25H once it gets to LK and also skips the green dragon. You don't have to click accept for the conversion to 25H it does it automatically... as for deathbringer... i don't know I've never had a problem with it. I will say occasionally i have a problem with it moving to the boat boss..... sometimes it gets stuck at a pillar or something but thats like maaaybe 1 or 2 runs a week out of 14 players
       
    4. honorlover

      honorlover New Member

      Joined:
      Aug 9, 2015
      Messages:
      41
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Tanks for the quick reply... y i noticed it changed to 25 bfor lich king .... still no idea why he didnt talk to muradin.
      And as for ulduar ur saying i need to do the first boss manually and then run the bot?
       
    5. lostmyz

      lostmyz New Member

      Joined:
      Sep 3, 2010
      Messages:
      259
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0

      yeah what i was doing was load up the bot (and i always use the BuddyControl Panel plugin) and run it... get into Uld... pause the bot. Get into a demolisher and go kill FL. Once he is dead, loot him, engr him whatever you want. Mount up and run to the next teleporting pillar and hit start bot again and it will do the rest. It sucks but i don't know what happened with the minor flash patch they did and than the redo of HB last... but its not that bad. I am just happy i dont have to run it anymore. Now i am working on DS... have a script that runs it up to the spine. Working on trying to figure out the coding for the boat and spine and Deathwing so i can jsut let it farm and go enjoy life hahaha
       
    6. honorlover

      honorlover New Member

      Joined:
      Aug 9, 2015
      Messages:
      41
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      ty for the detailed answer... for some reason im having issues on another toon of mine doing karazhan.
      my toon just stood there for 15 min until i came and attacked the boss by myself.
      my toon was attcked by this 2 horses and it didnt respond or move.

      having troubles with attacking mobs for some reason on my druid... on fireland nexus icc....
      he just stands there wont target anything...or when he does target he will face thw wrong way and wont turn
      im using the quest bot is that ok or do i need a diffrent bot?
      this sucks that i need to watch it all time
       
      Last edited: Sep 24, 2015
    7. Ragoza

      Ragoza New Member

      Joined:
      Aug 24, 2013
      Messages:
      54
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Does anybody know the other developers that are working on these rare mount profiles? Because I'd like to give them some money. PM me.
       
    8. lostmyz

      lostmyz New Member

      Joined:
      Sep 3, 2010
      Messages:
      259
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I have had this happen a few random times. I found it to be because i messed with the singular settings and did have auto targeting by singular enabled and auto movement. Its weird it happens but not usually. Make sure you are using singular and its set to the default settings. If you use Tuahana (orwahtever its called) make sure its set to full AFK mode and if you are running a DK just make sure you have control undead checked off it creates issues with ICC


      Reviir and ZoOoOoM are working on Uld and ICC via omation i use their scripts as well to farm mounts. Pretty awesome i have to say but no mount loader that goes from mount to mount. However I think thats in the works too!!!!
       
    9. honorlover

      honorlover New Member

      Joined:
      Aug 9, 2015
      Messages:
      41
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      singular dosent show up when i start the bot on my druid or dk ... i just choose the questing bot
      wont move if i chose lazyraider
      worked pretty great on my dk but had prbms on my other toon
       
      Last edited: Sep 25, 2015
    10. Mr_Hunter

      Mr_Hunter Member

      Joined:
      Sep 11, 2010
      Messages:
      555
      Likes Received:
      6
      Trophy Points:
      18
      If you need a really good icc Profile take it from Studio60. His profiles are not comparable with others.
       
    11. honorlover

      honorlover New Member

      Joined:
      Aug 9, 2015
      Messages:
      41
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      another error i keep gettin
      100.0% at 39.8 yds
      [Singular] warning: in vehicle so ignoring facing requirement for Scion of Eternity.2A5A
      [Singular] warning: in vehicle so ignoring facing requirement for Scion of Eternity.2A5A
      [Singular] warning: in vehicle so ignoring facing requirement for Scion of Eternity.2A5A
      [Singular] warning: in vehicle so ignoring facing requirement for Scion of Eternity.2A5A
      [Singular] warning: in vehicle so ignoring facing requirement for Scion of Eternity.2A5A
      [Singular] warning: in vehicle so ignoring facing requirement for Scion of Eternity.2A5A
      [Singular] warning: in vehicle so ignoring facing requirement for Scion of Eternity.2A5A
      [Singular] warning: in vehicle so ignoring facing requirement for Scion of Eternity.2A5A
      whtas up with the support for this?
       
    12. Totesviech

      Totesviech Member

      Joined:
      Apr 24, 2012
      Messages:
      840
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      Hello Developer,

      The profiles, Mimiron Head.xml no longer works. And why is that Raid 10er rather 25er? I think the Mount Drops only in 25er.

      Here is the logfile.
       

      Attached Files:

    13. Struppi

      Struppi New Member

      Joined:
      Apr 17, 2012
      Messages:
      17
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      That is correct but as soon as your character reaches yogg-saron, he will leave ulduar, change to 25 normal and re-enter the raid so he will kill yogg-saron on 25.
       
    14. Totesviech

      Totesviech Member

      Joined:
      Apr 24, 2012
      Messages:
      840
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      Ok beautiful thanks for the hint. But why stop working the profile? My character Enter the instance. He goes to the elevator, and stay there simply are. I already have the bot newly downloaded, the problem is still there.
       
    15. KianRockz

      KianRockz New Member

      Joined:
      May 11, 2014
      Messages:
      54
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      you have to do the first boss manually the rest works
       
    16. Jackels

      Jackels Member

      Joined:
      Dec 4, 2011
      Messages:
      176
      Likes Received:
      11
      Trophy Points:
      18
      Wish I had seen this, why is it still for sale?
       
    17. Totesviech

      Totesviech Member

      Joined:
      Apr 24, 2012
      Messages:
      840
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      Why do I have the first boss manual do? What is there the sense of the thing? I can still remember the instance 100% worked AFK. What's the happening?
       
    18. lostmyz

      lostmyz New Member

      Joined:
      Sep 3, 2010
      Messages:
      259
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0

      Because as of 6.2.2 the first boss now has to be done manually.... yeah i know its the longest boss to get to and do but you have to kill the boss and loot it and mountup to the next teleportation portal thing and the bot does the rest... kills everything up to yogg.... leaves uld resets to 25 and reenters and kills yogg. It is the way it is... better than nothing and its not supported anymore so it sucks. atleast ICC still works and so does ony and kara those are the only ones im missing form this. I wish there was a DS farm script but i can only find deathingwing 3 and it wokrs till ultronix than jumps off the edge..... i need to mess with it since hes not supporting it more to see if i can make it work up to the spine complete...... but that spine sucks
       
    19. honorlover

      honorlover New Member

      Joined:
      Aug 9, 2015
      Messages:
      41
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      for some reason for me in udludar
      i do it manually and 90 % of the time the bost just tries to go back to the beginning ... dosent work if i stand on a portal... i need to get inside ulduar and thens tart the bot... and then when it gets to yog it just leaves and dosent do the last boss
       
    20. lostmyz

      lostmyz New Member

      Joined:
      Sep 3, 2010
      Messages:
      259
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      You need to start the bot outside omit inside and than pause it and go kill FL than start it back up again. Don't stop it but use the buddy control panel plugin to just pause the bot. If for some reason and it's happened to me in the past it asks you to be saved to the instance Bc wow is retarded. Than you need to do the whole manually. I really don't know. Anything more because I got te mount 2 days after 6.2.2 and the newest HB. But it should work 100% my only issue is when I did icc on my ilvl 629 shmanny. He'd die on LK and take the resurrect sickness. Also very important to run these on singular default setting or if you use a custom CR make sure it's in full afk mode.
       

    Share This Page