• Visit Rebornbuddy
  • My working Version of Trinity for those having issues.

    Discussion in 'Archives' started by Phelon, Jun 30, 2018.

    1. Phelon

      Phelon Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      2,591
      Likes Received:
      140
      Trophy Points:
      63
      Besides the block does it stop working or something?
       
    2. Juggzmodz

      Juggzmodz New Member

      Joined:
      Jul 5, 2018
      Messages:
      10
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      No it doesn't stop working. Once the town portal is used, it happens as it's going to the loading screen then when it gets to town it resets ActorCache and continues on it's merry way doing things and being useful haha It doesn't prohibit me from using the bot, it's more of a curious event at the moment. One of those things that I would like to figure out what's causing it but it's not stopping the bot from doing it's job.
       
    3. Phelon

      Phelon Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      2,591
      Likes Received:
      140
      Trophy Points:
      63
      There may be some links there, but I think it has more to do with how it pulses actor updates.
       
    4. Botter1337

      Botter1337 Member

      Joined:
      Jun 15, 2018
      Messages:
      120
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
      Got a log dude?
       
    5. Juggzmodz

      Juggzmodz New Member

      Joined:
      Jul 5, 2018
      Messages:
      10
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      What would be best to include in a proper log? I'll tick whatever type of logs that need to be ticked and post that log as soon as I get it.
       
    6. TimeVoid

      TimeVoid New Member

      Joined:
      Jul 11, 2018
      Messages:
      1
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Hey Phelon,
      Really awesome work. Just curious, will this help other classes/builds than Condemn Sader?
       
    7. Phelon

      Phelon Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      2,591
      Likes Received:
      140
      Trophy Points:
      63
      It will speed them up, other than that.. no.
       
    8. Phelon

      Phelon Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      2,591
      Likes Received:
      140
      Trophy Points:
      63
      Goblin realm can be handled by Adventurer which would require learning c# and adding it to Trinity. I remember a gobo farming profile long ago, no idea if that still works.
       
    9. zhangleupc

      zhangleupc New Member

      Joined:
      Mar 15, 2016
      Messages:
      11
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      My bot sometime met a problem but not always, which is weird. Sometimes when it finishes the GR boss, it doesn't go to Urishi for gem upgrading but returns to town directly, proceeds some staff and then stands in town and looks for Urishi, which can't be successful for sure. Then DB session trips over due to no activity in xxx seconds.
       
    10. Phelon

      Phelon Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      2,591
      Likes Received:
      140
      Trophy Points:
      63
      Then XML is what you need to learn and check out this post: https://www.thebuddyforum.com/threads/demonbuddy-trinity-faq.142993/
       
    11. ThatOneDude

      ThatOneDude Banned

      Joined:
      Jun 29, 2014
      Messages:
      231
      Likes Received:
      13
      Trophy Points:
      18
      This works, for the most part.

      Thanks.

      Are there supposed to be lots of compiler errors in the beginning ?
       
    12. Phelon

      Phelon Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      2,591
      Likes Received:
      140
      Trophy Points:
      63
      If there are compile errors it shouldnt be working.
       
    13. ThatOneDude

      ThatOneDude Banned

      Joined:
      Jun 29, 2014
      Messages:
      231
      Likes Received:
      13
      Trophy Points:
      18
      About 10 seconds after logging into a DB server I get walls of red text with an incredible amount of compiler errors, then after about a minute they stop.

      I'll get a screenshot of it later on today.
       
    14. Phelon

      Phelon Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      2,591
      Likes Received:
      140
      Trophy Points:
      63
      Don't screen shot, post a log.
       
    15. ThatOneDude

      ThatOneDude Banned

      Joined:
      Jun 29, 2014
      Messages:
      231
      Likes Received:
      13
      Trophy Points:
      18
    16. ThatOneDude

      ThatOneDude Banned

      Joined:
      Jun 29, 2014
      Messages:
      231
      Likes Received:
      13
      Trophy Points:
      18
      I deleted everything, reinstalled, deleted the Trinity plugin before ever launching that installation of DB, installed yours and there aren't any compiler errors.

      Edit - Also appears to be performing much better.

      Edit 2 - All around performance is actually significantly better
       
      Last edited: Jul 12, 2018
      Phelon and Juggzmodz like this.
    17. skyx

      skyx Member

      Joined:
      Apr 3, 2014
      Messages:
      46
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Is it not possible to change town run settings? It's going to town at half inventory then gets confused.. is there no way to change to # of bag slots for town runs? Thanks
       
    18. Phelon

      Phelon Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      2,591
      Likes Received:
      140
      Trophy Points:
      63
      It will town run every time because of the profile if I remember correctly. But don't quote me on that.
       
    19. ElitePogger

      ElitePogger New Member

      Joined:
      Jul 13, 2018
      Messages:
      17
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      3
      public class DefaultLootProvider : ILootProvider
      {
      public static int FreeBagSlots { get; set; } = 4;
      public static int FreeBagSlotsInTown { get; set; } = 30;

      Should be this part hm?
      Trinity\Components\Combat\DefaultLootProvider.cs

      You need to change the logic in different files that if bot is running rifts or greater rifts it shouldn't stop for townrun routine until gambling or repair is needed

      Best is if you add a new function + GUI Implementation where you can set how many InventorySlots have to be free to trigger townrun
       
    20. gomes22

      gomes22 Member

      Joined:
      Jun 11, 2016
      Messages:
      47
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      playing under 15 fps any help?
       

    Share This Page