• Visit Rebornbuddy
  • [PAID] Myriad - Power Leveling Pack

    Discussion in 'Neutral' started by maatuska122, Jul 29, 2015.

    1. Maverick324

      Maverick324 New Member

      Joined:
      Dec 16, 2012
      Messages:
      27
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Another one I picked up on was I didn't have it set to delete items, reason been I wanted it to keep looting and fill my mailbox then I could vender it later, but in one of the dungeons (cant remember what one) it was trying to hand in a quest and there was an item reward, due to no space it couldn't finish it off and logged out.

      Don't know how hard it would be to add in something that if its about to turn in a quest it will do the delete but not have it turned on in general?
       
    2. foroo

      foroo New Member

      Joined:
      Jul 28, 2012
      Messages:
      34
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      when i press start on my booster's hb this comes up:
      [Myriad]: Profile seems to be finished
      Bot stopping! Reason: Profile Finished

      Edit: nvm, restarted booster's hb and now its working fine. :)
       
      Last edited: Oct 19, 2015
    3. maatuska122

      maatuska122 Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 10, 2012
      Messages:
      233
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      18
      Could you give mew log?

      It should only get that far if it somehow passes all level checks etc, do you have your groups names set up etc?
       
    4. maatuska122

      maatuska122 Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 10, 2012
      Messages:
      233
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      18
      Okies ^^
       
    5. Degzeh

      Degzeh New Member

      Joined:
      Oct 22, 2015
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Hey Maaatuska,
      What does this profile currently do from 85-90?

      Just interested, as I'd like to get into this :D
       
    6. maatuska122

      maatuska122 Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 10, 2012
      Messages:
      233
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      18
      Right now it stops at lvl 85.

      I'm still working on providing support for 85-90 part and actually got already working raf questing for it but I'm not completely happy with its performance yet.
      It will take some time until I'll release public version of it due to my college and small burnout with this product, soo... right now I'm slowly working on that 85-90 raf questing and fixing any bugs that pops out.
       
    7. Degzeh

      Degzeh New Member

      Joined:
      Oct 22, 2015
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Perfect mate! If you would like me to test anything, ill be shortly making heaps of runs of 85-90s!
       
    8. solar

      solar New Member

      Joined:
      Jun 21, 2014
      Messages:
      53
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      any one else having the problem of their BALANCE druid going cat and auto attacking instead of starfalling and hurricane?
       
    9. solar

      solar New Member

      Joined:
      Jun 21, 2014
      Messages:
      53
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      would it be super hard to add support for 2 person flying mounts? alch drake and Raf rocket etc, it would save hella time to have the booster carry a lowbie to the dungeon then lowbie summon other lowbie, also every time i ran stockades when it finished that leveling bracket it waited for the hearth to come off CD and then hearted into stormwind to go to the next dungeon ... couldnt it just save 30 minutes wait time and walk out stockades and be in stormwind?
       
    10. maatuska122

      maatuska122 Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 10, 2012
      Messages:
      233
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      18
      Adding support for 2 seated mounts might be possible, but got no time or methods to do it atm...

      And about that Stockades thing, gonna fix it for next version.
       
    11. Uksus

      Uksus New Member

      Joined:
      Jun 21, 2013
      Messages:
      68
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
    12. maatuska122

      maatuska122 Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 10, 2012
      Messages:
      233
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      18
      You are using Russian client right?

      Could you write "Coldarra" in russian for me, aka that island on the left.
       
    13. djheffa

      djheffa New Member

      Joined:
      Oct 24, 2015
      Messages:
      41
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      hm its say after someone run you have entered too many instances recently what to do then
       
    14. maatuska122

      maatuska122 Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 10, 2012
      Messages:
      233
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      18
      Wait some minutes.

      You can only enter dungeons 10 times per 1 hour
       
    15. djheffa

      djheffa New Member

      Joined:
      Oct 24, 2015
      Messages:
      41
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      you can do something so it does not run in and out 100 times if I do not come in
       
    16. maatuska122

      maatuska122 Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 10, 2012
      Messages:
      233
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      18
      If its still constantly trying to re-enter the dungeon I gotta see log, could you post your boosters log here?
       
    17. djheffa

      djheffa New Member

      Joined:
      Oct 24, 2015
      Messages:
      41
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      so u dont have that problem?
       
    18. djheffa

      djheffa New Member

      Joined:
      Oct 24, 2015
      Messages:
      41
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      okey it work now last question im get same xp if im boost as level 100?
       
    19. maatuska122

      maatuska122 Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 10, 2012
      Messages:
      233
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      18
      Haven't tested myself but I'd say it doesn't affect at all
       
    20. Uksus

      Uksus New Member

      Joined:
      Jun 21, 2013
      Messages:
      68
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Yes, i am using russian client.
      "Coldarra" in russian "Хладарра" - http://ru.wowhead.com/npc=24795
       

    Share This Page