• Visit Rebornbuddy
  • Navigation server errors?

    Discussion in 'Demonbuddy Forum' started by lazarusRis3n, Aug 18, 2017.

    Tags:
    1. lazarusRis3n

      lazarusRis3n New Member

      Joined:
      Apr 7, 2016
      Messages:
      19
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      3
      so when i start botting for 3hours my Toon stays at the start of a bounty at the wayppoint and cannot move basically because of navigayion server errors.
      does anyone else have this problem? never had this issue in the past
       
      Freakstar likes this.
    2. Tony

      Tony "The Bee" Staff Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      128,911
      Likes Received:
      555
      Trophy Points:
      113
      where are you from?

      are you using Best Latency?
       
      Freakstar and moojew like this.
    3. moojew

      moojew New Member

      Joined:
      Apr 2, 2017
      Messages:
      5
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      3
      [Trinity 2.270.7] Moving to <1045, 648, 0.9187248> Dist=43.60263
      [Trinity 2.270.7] Moving to <1045, 648, 0.9187248> Dist=42.16359
      [Trinity 2.270.7] Starting Segment 2 ...
      [Trinity 2.270.7] Moving to <999, 613, 0.3722902> Dist=65.14555
      [Trinity 2.270.7] in rift
      [Trinity 2.270.7] Patiently waiting for the Navigation Server
      [Trinity 2.270.7] Patiently waiting for the Navigation Server
      [Trinity 2.270.7] Patiently waiting for the Navigation Server
      [Trinity 2.270.7] Patiently waiting for the Navigation Server
      [Trinity 2.270.7] Patiently waiting for the Navigation Server
      [Trinity 2.270.7] Patiently waiting for the Navigation Server
      Could not connect to the server!
      [Trinity 2.270.7] Patiently waiting for the Navigation Server
      [Trinity 2.270.7] Patiently waiting for the Navigation Server
      [Trinity 2.270.7] Patiently waiting for the Navigation Server


      that's what I'm getting aswell tried both beta and normal and reinstalled both :(
       
      Freakstar likes this.
    4. moojew

      moojew New Member

      Joined:
      Apr 2, 2017
      Messages:
      5
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      3
      I'm from Australia btw
       
      Freakstar likes this.
    5. Tony

      Tony "The Bee" Staff Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      128,911
      Likes Received:
      555
      Trophy Points:
      113
      upload the full log file as attachment plz
       
      Freakstar likes this.
    6. moojew

      moojew New Member

      Joined:
      Apr 2, 2017
      Messages:
      5
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      3
      log
       

      Attached Files:

      Freakstar likes this.
    7. Freakstar

      Freakstar New Member

      Joined:
      Dec 17, 2015
      Messages:
      26
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Have the same issue any resolve on this issue
       
    8. Freakstar

      Freakstar New Member

      Joined:
      Dec 17, 2015
      Messages:
      26
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      My log whit same issues from denmark
       

      Attached Files:

    9. Freakstar

      Freakstar New Member

      Joined:
      Dec 17, 2015
      Messages:
      26
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Looks like i fixed it....

      Changed the "use best latency" to Europe seems like its running gonna test it for some time and see "from denmark"
       
    10. Tony

      Tony "The Bee" Staff Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      128,911
      Likes Received:
      555
      Trophy Points:
      113
      we will check it anyway :)
       
    11. Freakstar

      Freakstar New Member

      Joined:
      Dec 17, 2015
      Messages:
      26
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Roger that
       

    Share This Page