• Visit Rebornbuddy
  • Necromancer - Working all builds 'custom routines'

    Discussion in 'Combat Routines' started by v8n3t, Jul 3, 2017.

    1. $TwoFiddy

      $TwoFiddy New Member

      Joined:
      Jul 16, 2017
      Messages:
      15
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      3
      Thanks for all your work guys.
      But it will generate full ess before casting mage each time..instead of quickly getting to 8 mages first then maxing ess. Once again awesome work.

      OK been watching a bit more. Seems it's only doing that maybe half the time. :)
       
      Last edited: Jul 16, 2017
    2. DarkScorpion

      DarkScorpion Member

      Joined:
      Oct 21, 2015
      Messages:
      48
      Likes Received:
      21
      Trophy Points:
      8
      Well I forget to mention it is actually get 4 asap, then summon only ess over 25% which should be around 82.5(1 health globe), then if it is over 8 it will trying to maxing ess(80%) instead
       
      $TwoFiddy likes this.
    3. $TwoFiddy

      $TwoFiddy New Member

      Joined:
      Jul 16, 2017
      Messages:
      15
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      3
      Yep :) it's working very well. I just have to play around with the avoidance a bit more I think.
       
    4. Enragerx

      Enragerx New Member

      Joined:
      Jan 3, 2013
      Messages:
      17
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      3
      land of the dead will activate but simulacrum doesnt activate on rares and sometimes it does, its glitchy.
      I think your routine is awesome no misunderstanding haha, just giving feedback.

      I understand you intend both to activate simultaneously for burst, it's not activating simulacrum 50% of the time on rares..
       
    5. DarkScorpion

      DarkScorpion Member

      Joined:
      Oct 21, 2015
      Messages:
      48
      Likes Received:
      21
      Trophy Points:
      8
      The glitch you mentioned was causing by getting close range against elite isn't it? It already been fixed in v0.6c
      try this newer version v0.6d, simulacrum got higher priority independently
       

      Attached Files:

      Last edited: Jul 16, 2017
      Enragerx likes this.
    6. damador

      damador Member

      Joined:
      Oct 27, 2013
      Messages:
      216
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
    7. Enragerx

      Enragerx New Member

      Joined:
      Jan 3, 2013
      Messages:
      17
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      3
      Works like a charm now, thank you very much!!
       
    8. Dross

      Dross Member

      Joined:
      Mar 29, 2014
      Messages:
      55
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      8
      What cluster size is everyone using?
       
    9. Enragerx

      Enragerx New Member

      Joined:
      Jan 3, 2013
      Messages:
      17
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      3
    10. sywinter

      sywinter New Member

      Joined:
      Jul 17, 2017
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      v0.6d works incredibly well here. Thanks so much for your effort mate. However, after several hour's running, I still found a few points that you might be interested in looking into.
      1, when simulacrum is activated, character's HP will keep dropping. Hence, it will not rush forward, instead, it would go back and look for the orb. Yet, since the hp is keeping dropping, sometimes it just go far away back. Occasionally it would get stuck. It happened only once and that GR 80 rift running took like 25 mins. Averagely it takes only 7-8 mins for my character. Not a big deal anyway.
      2, this one may happen quite frequently. When their are tons of mobs on the screen and they blocked the character's path to champion or rare elites, the character will do nothing but trying to get to close combat to the champion or rare elites. And only when the character gets to close combat distance to the elites, it start to cast simulacrum. Well, it got my character died for like around 20 time at least. Just wonder if there is any chance that you might so kind to improve it?
      3, any chance you might be interested in setting bone armor a higher priority? I found that keeping bone armor buff is quite important for this build.

      And thanks for your effort again. At least you gave us an option which could compete with Inarus set bone storm bd.

      Cheers lad.
       
      Last edited: Jul 17, 2017
    11. DarkScorpion

      DarkScorpion Member

      Joined:
      Oct 21, 2015
      Messages:
      48
      Likes Received:
      21
      Trophy Points:
      8

      well for the first question, if you having Haunted Visions, using molten wildebeest's gizzard as your Legendary Gems and swap your bone armor rune to Thy Flesh Sustained. Bone armor checking already included dw. it will auto cast if any mod in 20.

      For the second question, I notice that as well. I believe it was causing by GetMovementPower(). Seems like 0.6d didnt solve this issue completely. Anyway, I'll trying to fix that asap.
       
      sywinter likes this.
    12. sywinter

      sywinter New Member

      Joined:
      Jul 17, 2017
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Thanks mate.
       
    13. DarkScorpion

      DarkScorpion Member

      Joined:
      Oct 21, 2015
      Messages:
      48
      Likes Received:
      21
      Trophy Points:
      8
      V0.7 Released, lots of changes about to movement and kiting. I don't wanna describe all details, but what I can tell you is, I just finished one GR85 with 0 death. Try it!
       

      Attached Files:

      sywinter and $TwoFiddy like this.
    14. $TwoFiddy

      $TwoFiddy New Member

      Joined:
      Jul 16, 2017
      Messages:
      15
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      3
      Wow man. Yes seems a lot smarter with the kiting And movement Top stuff.
       
    15. triccu

      triccu Member

      Joined:
      May 10, 2014
      Messages:
      62
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
    16. DarkScorpion

      DarkScorpion Member

      Joined:
      Oct 21, 2015
      Messages:
      48
      Likes Received:
      21
      Trophy Points:
      8
      I think it could work with this routine, if u just give a try maybe? And the Amulet is not necessary TBH

      Edit:
      try to cut
      if (TryCursePower(out power))
      return power;

      if (TryReanimationPower(out power))
      return power;

      and paste this part before if (TryCorpsePower(out power))
      Then It will support your build
       
    17. $TwoFiddy

      $TwoFiddy New Member

      Joined:
      Jul 16, 2017
      Messages:
      15
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      3
      i really like how when it avoids it doesn't run on the spot doing nothing, but keeps attacking! well sometimes it still does if there is shrine tight there or something
       
      Last edited: Jul 17, 2017
    18. triccu

      triccu Member

      Joined:
      May 10, 2014
      Messages:
      62
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
      Thanks! Edited and testing.
       
    19. sywinter

      sywinter New Member

      Joined:
      Jul 17, 2017
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      v0.7 works excellently so far. Thanks for the effort mate.
       
    20. DarkScorpion

      DarkScorpion Member

      Joined:
      Oct 21, 2015
      Messages:
      48
      Likes Received:
      21
      Trophy Points:
      8
      v0.7b calibrate a bit for speed run build support, now it could run as a speed NR routine.

      Edit: if you downloaded the .zip please re-download it, fixed a small issue of CommandSkeletons.

      1.jpg
       

      Attached Files:

      Last edited: Jul 17, 2017
      sywinter likes this.

    Share This Page