• Visit Rebornbuddy
  • [NEW] 100% Optimized Camel Figurines Profile !

    Discussion in 'Gatherbuddy 2 Profiles' started by FrancoFun, Sep 7, 2011.

    1. g1025093

      g1025093 New Member

      Joined:
      Nov 12, 2013
      Messages:
      4
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      cheers mate, how do i upload a log file
       
    2. katzerle

      katzerle New Member

      Joined:
      Jan 18, 2011
      Messages:
      917
      Likes Received:
      61
      Trophy Points:
      0
      Klick "Go Advanced" instead of "Post Quick Reply" to answer here.
      Then scroll down and you will find a point called Attachments.
      Klick "Manage Attachments" and then a window opened where you can upload files.
      There you can upload Files.

      If the File is to big simply zip it.
       
    3. g1025093

      g1025093 New Member

      Joined:
      Nov 12, 2013
      Messages:
      4
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      thank

      Cheers mate. i think there just was not any around, because about 10 minutes after my last post, my buddy managed to get the mount +++ awsome job on this profile
       
    4. pandzy

      pandzy New Member

      Joined:
      May 20, 2013
      Messages:
      91
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Hi, i'm running this profil about ~12hours (2sessions - 2 days between) no figurine found ... but killed 4 times Armagedillo.

      I've verified my bot settings, Collet figure in Rarekiller config is tick, rarekiller is loaded ... no luck or i forgot something ?

      WoW GraphicsSettings : View Distance does not affect plugin or bot ?


      EDIT: I will install NPCScan to see if the addon sees the figurines and report if the addon found it but bot no.

      EDIT2: Running this 28hours/week have looted 9 bad figurines ...
       
    5. Skorolpgm

      Skorolpgm New Member

      Joined:
      Dec 29, 2012
      Messages:
      18
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Hi all,

      i have been running this profile for 2 days (about 4/5 hours a day). I have got rarekiller 3 active.

      the bot has found 2 figurines but each time it found it, it made my game crash. Luckily i was around so i did it manually. that means i cannot afk this profile. anyone got a solution to this?

      thanks!
       
    6. wizardpt

      wizardpt Member

      Joined:
      Sep 26, 2012
      Messages:
      414
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Im running it for like 50 hours and not found even one.....
       
    7. UnicornFart

      UnicornFart New Member

      Joined:
      Feb 14, 2013
      Messages:
      539
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      0
      major props, in about 10 hours of total farming, i only found 2 statues....the second one was the mount. never faltered never failed, great job!!!!!
       
    8. boat_58

      boat_58 Member

      Joined:
      Jan 16, 2013
      Messages:
      55
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      The bot doesn't loot it for me. It clicks it then mounts immediately. I have to click n loot manually. How do I fix it.
       
    9. nielsis1

      nielsis1 New Member

      Joined:
      Feb 19, 2013
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Ty you very very much for this profile, Last night I finally found the mount after spending /played 30 days flying in uldum and finding 62 fake figurines.. But ey I got it now, ty again for this awsome profile
       
    10. specialkey

      specialkey New Member

      Joined:
      Mar 15, 2014
      Messages:
      26
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Thanks a ton :)
       
    11. Thelf

      Thelf New Member

      Joined:
      Dec 4, 2012
      Messages:
      19
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Hello, I am having some troubles. I have left the bot on for about 3 weeks straight, no break, and it has yet to find anything. I followed all of your instructions and I am still confused why it is not working. It's patrolling around Uldum but I think it may be too high in the air to detect the figurines or something.

      Here are the settings I have for Gaatherbuddy:
      Paths
      Height Modifier: 0
      Pathing Type: Circle
      Randomize Hotspots: "Unchecked"
      Randomization Factor: 1

      Gather
      Mining/herbalism: "Unchecked"
      Don't ninja nodes: Checked
      Ignore nodes with elites around: Checked
      Face nodes before harvesting: Checked

      Manage
      Mount Name: 60002
      Stop after how many hours?: 0
      Loot Mobs: Checked


      The only thing that it could be wrong is the Mount Name, I know on NPCscan there are different numbers for the figuires, is the mount name number I have in there correct for this bot? If not can anyone give it to me please?
       
    12. Thelf

      Thelf New Member

      Joined:
      Dec 4, 2012
      Messages:
      19
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I get an occasional disconnect every now and then but I just turn it off, overnight when I sleep it seems to not disconnect. The script has to be bugged or I am doing something wrong.
       
    13. Joeri

      Joeri New Member

      Joined:
      Mar 11, 2014
      Messages:
      86
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      have only found 1 figurine in days of farming (and i'm on a low pop realm), so i think something might be wrong
       
    14. Thelf

      Thelf New Member

      Joined:
      Dec 4, 2012
      Messages:
      19
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Doesn't work, I've had it on for 4-5 weeks, hasn't found a single figurine, fake or real.
       
    15. justanotherday

      justanotherday New Member

      Joined:
      Nov 5, 2012
      Messages:
      44
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      works fine for me, found 3 in the last week. you must be doing it wrong. what does it say in your npcscan log?
       
    16. 3adel

      3adel New Member

      Joined:
      Apr 6, 2014
      Messages:
      1
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Is this suppose to farm herbs and Ores? The only thing it does is farming herbs and ores.
      Anyone can help?
      and could someone explain to me if I need this plugin everyone is talking about or not? If I do could someone please tell me how can I install it? or give me a link to a guide :)
       
      Last edited: Apr 6, 2014
    17. shade27

      shade27 New Member

      Joined:
      May 25, 2013
      Messages:
      8
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Spent 6 hours farming using this profile and what do you know! Got my camel figurine just like that, and now I have my mount couldn't of worked any better! Thanks for an awesome profile!
       
    18. Thelf

      Thelf New Member

      Joined:
      Dec 4, 2012
      Messages:
      19
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Nevermind fixed it, thank you!
       
      Last edited: Apr 10, 2014
    19. Whindanski

      Whindanski New Member

      Joined:
      Apr 10, 2014
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I can't seem to install the other addon you need?

      Says i cant access the page? Do you still need the addon or does the profile just work fine on its own?
       
    20. revos

      revos New Member

      Joined:
      Apr 1, 2014
      Messages:
      7
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Have the same problem. Does it work on ist own?
       

    Share This Page