• Visit Rebornbuddy
  • [NEW] 100% Optimized Camel Figurines Profile !

    Discussion in 'Gatherbuddy 2 Profiles' started by FrancoFun, Sep 7, 2011.

    1. Askilius

      Askilius New Member

      Joined:
      Jan 25, 2012
      Messages:
      9
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Camel.jpg

      After 4 days of farming a happy end ;)
       
    2. Rettob

      Rettob Member

      Joined:
      Feb 9, 2012
      Messages:
      133
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Mine finds the bad camel but it doesn't loot the dust like it did before. Auto-loot is enabled. I even downloaded a fresh copy of HB and Rarekiller.
      I'm just afraid that I might find the real camel someday and won't loot it.

      Any ideas?

      Thank you.
       
    3. dubmood

      dubmood New Member

      Joined:
      Mar 1, 2012
      Messages:
      15
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Don't whine about 25g mate... The bot doesn't need to loot the camel anyways... Once it opens the camel you'll get ported to The Steam Pools (you don't need to loot anything).
       
    4. Rettob

      Rettob Member

      Joined:
      Feb 9, 2012
      Messages:
      133
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Read my post again son. I'm a botter.. you think I don't have 25 gold? WTF! I'm just curios as to why it looted the dust before and now it doesn't.
       
    5. Lazyeinstein

      Lazyeinstein New Member

      Joined:
      Feb 21, 2012
      Messages:
      5
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      So the last three times I have come to my bot. The profile shows a camel figurine being black listed.. And there are no coord. Is there anyway to tell if it was a bad figurine that he just didn't loot? Like any details on the logs that I am not understanding that show info like this??
       
    6. Rettob

      Rettob Member

      Joined:
      Feb 9, 2012
      Messages:
      133
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      You can look at the log: The bad figurine has an NPC ID of: 50410, a good Figurine has an NPC ID of: 50409

      You can also install a WoW addon called NPCScan. If a camel is found it will have an "x" next to the NPC name.
       
    7. Indievidulle

      Indievidulle Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      35
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Thought I'd give this a shot last night, and in 4 hours it found nothing. Started it up again this morning and within 15 minutes it found the figure and I'm now the owner of the camel. Thanks a alot!
       
    8. magixdevil

      magixdevil New Member

      Joined:
      Mar 6, 2012
      Messages:
      21
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Be careful guys .. are already coming out 2-3 times a wow error you don't take this bot
       
    9. ghost666

      ghost666 New Member

      Joined:
      Dec 4, 2011
      Messages:
      175
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Hi guys:), i got some question about tthis, i ran i all night. when i woke up. its aperd a small box in the middel of my screen,says camel figuir npc found, but nothing happen and the bot have stoped there. i got all the rare killer plugin and that stuff. what more do i need ? or is it supose to be like that?. sry for my bad english :(
       
    10. BotOperator

      BotOperator Well-Known Member

      Joined:
      Jan 17, 2012
      Messages:
      5,652
      Likes Received:
      73
      Trophy Points:
      48
      Got the camel with the first figure after 2 minutes ^^
      Thanks man!
       
    11. ghost666

      ghost666 New Member

      Joined:
      Dec 4, 2011
      Messages:
      175
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      how

      how?, what am i missing since i doesnt get anything:p
       
    12. Lazyeinstein

      Lazyeinstein New Member

      Joined:
      Feb 21, 2012
      Messages:
      5
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Thanks. I have NPC scan but I don't realize there was an "x" and thanks for the info on the 50409 and 50410. I was wondering why they would need 2 different ones.

      I shall keep the bot running and hope for the best.
      Cheers
       
    13. ghost666

      ghost666 New Member

      Joined:
      Dec 4, 2011
      Messages:
      175
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      do i have to write the 50409 & 50410 ID anywere or ?
       
    14. cjmccormick

      cjmccormick New Member

      Joined:
      Feb 14, 2012
      Messages:
      61
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I got mine on third day. Its kind of an awesome story. I got the TLPD mount, and when I was down in Storm Peaks, I went to Uldum and within 20 minutes, I found the Camel Figirune. So here I am with both rare mounts the same day. Im very lucky. I wish everyone the best.
       
    15. Rettob

      Rettob Member

      Joined:
      Feb 9, 2012
      Messages:
      133
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      You are a lucky person and congratz! I have been farming the camel for 3 weeks straight.. No luck for me.
       
    16. Rettob

      Rettob Member

      Joined:
      Feb 9, 2012
      Messages:
      133
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      I'm not sure what you mean but to find out what camel was detected you can either look at your HB logs folder or install NPCScan wow addon from curse.com. 50409 is the good camel and 50410 is the bad camel.
       
    17. Prebb98

      Prebb98 New Member

      Joined:
      Sep 9, 2010
      Messages:
      97
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Do I need exalted with rakhamen to get the camel mount?
       
    18. RKL

      RKL New Member

      Joined:
      Jan 8, 2011
      Messages:
      21
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I believe I read somewhere that the camel figurine can no longer be automatically targeted. You have to manually target the figurine and then attack it. I think the targeting was changed in a patch but I'm not 100% sure.
       
    19. ofizzy

      ofizzy New Member

      Joined:
      Feb 7, 2012
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      This profile Gathers ore veins for me. Even though i have my settings in HonorBuddy set to NOT GATHER.
      Anyone know why this happens still?
      Other than that it does find figurines but i imagine it would go faster if it
      didn't stop to harvest every vein it comes across...

      Thanks
       
    20. chrisbarton1972

      chrisbarton1972 New Member

      Joined:
      Sep 2, 2011
      Messages:
      41
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      i have been running the profile for 4 days now and nothing Sad Face
       

    Share This Page