• Visit Rebornbuddy
  • Not Clicking Shrines

    Discussion in 'Demonbuddy Support' started by Shemmy, Jun 16, 2019.

    1. Shemmy

      Shemmy New Member

      Joined:
      Jun 12, 2019
      Messages:
      10
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      I have it set to always click the shrines, however it never clicks them. Any help from anyone?
       
    2. deadcross

      deadcross New Member

      Joined:
      May 10, 2019
      Messages:
      7
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      me too,
       
    3. Shemmy

      Shemmy New Member

      Joined:
      Jun 12, 2019
      Messages:
      10
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Is anyone from support going to offer assistance?
       
    4. Fuzzy16

      Fuzzy16 Member

      Joined:
      Dec 11, 2013
      Messages:
      43
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      8
      It's not a stable version. It's why it was pulled back and awaiting new one.... if it ever will come out that I do not know.
       
    5. Tony

      Tony "The Bee" Staff Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      128,913
      Likes Received:
      555
      Trophy Points:
      113

      Are you on release or bet build?
       
    6. Shemmy

      Shemmy New Member

      Joined:
      Jun 12, 2019
      Messages:
      10
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      I downloaded 559 and always click no when it asks to roll back. I do this because when I click yes it just continuously updates, says pulled back, over and over after it patches itself.
       
    7. Imthebuddy

      Imthebuddy New Member

      Joined:
      Aug 30, 2013
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Does the bot work at all for you?
      Get all kind of error messages.
      17:34:47.871 [INF] Logging in...
      17:34:49.103 [INF] T: 5248652435316798748 H: 2984765514
      17:34:49.292 [INF] Diablo III is running but no build supported by Demonbuddy detected, was there a patch?
      17:35:10.226 [INF] Session with specified sid does not exist in Europe region.
       
    8. DemonoidBuddy

      DemonoidBuddy New Member

      Joined:
      Jun 26, 2019
      Messages:
      9
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Same problem. Bot not working, please fix:

      23:53:36.928 [INF] Diablo III is running but no build supported by Demonbuddy detected, was there a patch?
      23:54:02.528 [INF] Session with specified sid does not exist in Europe region.
       
    9. Tony

      Tony "The Bee" Staff Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      128,913
      Likes Received:
      555
      Trophy Points:
      113
      use latest build
       

    Share This Page