• Visit Rebornbuddy
  • [O][CBT][FISH][BTN][MIN][CUL] Baked Pipira Pira

    Discussion in 'Other Profiles' started by entrax, Sep 13, 2015.

    1. entrax

      entrax Member

      Joined:
      Jul 23, 2012
      Messages:
      459
      Likes Received:
      15
      Trophy Points:
      18
      Why ?
      Sorry but I don't really understand what you're trying to say... if you set quantity at 198 it'll just farm 396 porcini / 198 pipira / 198 Salt / enough crystal, shard and milk.
       
    2. Trittium

      Trittium New Member

      Joined:
      Aug 8, 2015
      Messages:
      127
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      i wish i could hook this onto lisbeth...
       
    3. HB9508D64

      HB9508D64 Member

      Joined:
      Jul 11, 2011
      Messages:
      160
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      What do people still use lisbeth to do?
       
    4. y2krazy

      y2krazy Community Developer

      Joined:
      Jun 21, 2011
      Messages:
      2,804
      Likes Received:
      65
      Trophy Points:
      48
      Tons of stuff. :)
       
    5. ExMatt

      ExMatt Active Member

      Joined:
      Jul 5, 2015
      Messages:
      1,030
      Likes Received:
      14
      Trophy Points:
      38
      Everything but walk the dog. You still have to do that yourself.
       
    6. MrFish

      MrFish New Member

      Joined:
      Nov 15, 2015
      Messages:
      22
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Is anyone able to help?
      I cannot seem to find the problem to get this profile to work correctly. :confused:

       
    7. ExMatt

      ExMatt Active Member

      Joined:
      Jul 5, 2015
      Messages:
      1,030
      Likes Received:
      14
      Trophy Points:
      38
      Enable Skywatcher plugin.
       
    8. fourseason

      fourseason New Member

      Joined:
      Oct 26, 2015
      Messages:
      9
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      <Fish Condition="bla bla bla" minFish="50" maxFish="100" shuffleFishSpots="false" sitRate=".69" Bait="Bladed Steel Jig">

      Can someone explain what does it mean with this line?
      1. minFish/maxFish: even when I set it to 50 100, in buddy it still "[Fish] Fished 6 of 20 fish at this FishSpot." max of 20
      2. shuffleFishSpots: even when I set it to false, it will still move to other fishspots specify in the <FishSpots> list
      3. sitRate: ? what is this for?
      4. Bait: It doesn't change bait even I specify to use specific ones?

      <FishSpots>
      <FishSpot xyz="541.2856, -25.00987, -558.6194" heading="2.8" />
      <FishSpot xyz="500.1362, -22.10909, -539.6838" heading="3.3" />
      </FishSpots>

      Lastly, what does heading means in the <FishSpots> part.

      I'm asking due to it always having problem when fishing. Specifically when it is trying to shift to another spot, or that porcini time is up and it wants to teleport, but it can't. It will just stuck there. Reason is it wont reel in the rod. Is there a way to "Quit" fishing when it's trying to move? something like <StopCrafting/>? I notice it's the only problem I'm facing. I've been watching it for 30mins, it will get stuck when it is trying to move, but at that moment it reel up a fish, making it still having the rod out thus jamming the movement. Please help me out here T_T. It's a pain to always have to monitor it when it's fishing. It get stuck with the same problem while resetting too. Have to manually click "Quit" to remove rod to make it continue
       
      Last edited: Nov 20, 2015
    9. entrax

      entrax Member

      Joined:
      Jul 23, 2012
      Messages:
      459
      Likes Received:
      15
      Trophy Points:
      18
      I think you set the wrong fishspot, i don't see any other way for it to not work (or files issue, look at the end)
      ShuffleFishSpot isn't about changing or not, it's about where to go first ,if you have 4 hotspot in your fish tag like
      Code:
      <FishSpots>
      	<FishSpot xyz="HS1" heading="2.8" />
      	<FishSpot xyz="HS2" heading="2.8" />
      	<FishSpot xyz="HS3" heading="2.8" />
      	<FishSpot xyz="HS4" heading="2.8" />
      </FishSpots>
      TRUE : the bot will choose randomly where to fish, mb it'll do 3 -> 4 -> 1 -> 3 etc...
      FALSE : 1 -> 2 -> 3 -> 4 etc..
      
      If it stop fish to go on an other hotpot it's because he it fished "a number between minfish and maxfish" fish.

      It's on percent, 0.69 -> for 100 fishspot it'll sit 69 times in average.
      If you remove bait attribut it'll just try to use the one is already set IG.

      Heading is basicly where the character is looking, like to the North, South, East, West or something like that, its used to face the water and not the earth =)

      I think this issue isn't coming from my profile or ExFish but you'r behavior / folder, if it tried to teleport that's mean the "condition" in fish tag returned false and he move to the next lines of the profile... try to do a fresh ExBuddy install plz
       
    10. fourseason

      fourseason New Member

      Joined:
      Oct 26, 2015
      Messages:
      9
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Thanks for the reply Entrax. I didnt set any new fishspot. I'm using your .xml file but just modifying the <Fish settings> to see whether any would help correcting my problem.

      I recently just download the Exbuddy folder, about 2 days ago, and place it in \Plugins\OrderBotTags\Exbuddy
      Did I place it in the wrong place? I saw you said Exfish, is there another folder/file i need for the fishing to work actually?

      Code:
      			<!-- Pipira Pira -->
      			<If Condition="ItemCount(12741) &lt; &Baked_Qty; and (IsTimeBetween(1,12) or IsTimeBetween(13,24))">
      				<ExLog Color="#FFC0CB" Message="Baked Pipira Pira 2.3 | I don't have enough Pipira Pira !"/>
      				<If Condition="not(SkywatcherPlugin.IsWeatherInZone(398, 3, 4, 11))">
      					<ExLog Color="#FFC0CB" Message="Baked Pipira Pira 2.3 | But I can't fish them now, the weather isn't good, sadly"/>
      				</If>
      				<If Condition="SkywatcherPlugin.IsWeatherInZone(398, 3, 4, 11)">
      					<If Condition="not IsOnMap(398)">
      						<TeleportTo Name="Tailfeather" AetheryteId="76" />
      					</If>
      					<If Condition="not HasAtLeast(12706,1)">
      						<ExLog Color="#FFC0CB" Message="Baked Pipira Pira 2.3 | Bait is missing ! I'm sorry to tell you that a fish stole your bait while you were afk !"/>
      					</If>
      					<RunCode Name="FSH"/>
      					<Fish Condition="ItemCount(12741) &lt; &Baked_Qty; and SkywatcherPlugin.IsWeatherInZone(398, 3, 4, 11) and (IsTimeBetween(1,12) or IsTimeBetween(13,24)) and not(ItemCount(12899) &lt; (&Baked_Qty; * 2) and (IsTimeBetween(11,12) or IsTimeBetween(23,24))) and not(&Gather_Salt; != 0 and (ItemCount(12901) &lt; &Baked_Qty;) and (IsTimeBetween(11,12) or IsTimeBetween(23,24)))" minFish="50" maxFish="100" shuffleFishSpots="false" sitRate=".69" Bait="Bladed Steel Jig">
      						<Keepers>
      							<Keeper name="Pipira pira"/>
      						</Keepers>
      						<FishSpots>
      							<FishSpot xyz="541.2856, -25.00987, -558.6194" heading="2.8" />
      							<FishSpot xyz="500.1362, -22.10909, -539.6838" heading="3.3" />
      							<FishSpot xyz="469.5, -24.94906, -523.4973" heading="4.3" />
      							<FishSpot xyz="435.976, -24.75188, -500.1138" heading="3.5" />
      						</FishSpots>
      					</Fish>
      					<RunCode Name="EnableMount"/>
      				</If>
      			</If>
      I didn't really change anything from your xml besides testing the min/max/shuffle. I highly guessing I'm missing some files for it to work properly since when I change minfish/maxfish it doesn't reflect

      Edit: I did a search around and found https://www.thebuddyforum.com/rebor...plugin-fish-v3-0-profiles-support-thread.html
      I assume I'm missing that Fish folder that's making it's not working correctly while fishing, will test more and see. I notice that there's a Fish.cs too in my OrderBotTags folder, would it interfere with the Fish.cs in Fish folder? Also, From that thread, I read that my Exbuddy folder should actually be placed in Plugins folder, is that correct?

      Edit2: OK! it's working I believe. saw this from the log [ExFish v3.1.0.1511142] Fished 1 of 79 fish at this FishSpot. at least now it reflect the min max i modified. Now will just wait till it get 79 fish and move, to see whether it'll be stuck with the rod or not lol. THX in advance Entrax, without your tips/hints I wouldn't know where to look for to solve my problem.

      Edit3: I'm sorry, while waiting for it to fish 79 times, I went and read more on the fishing profile thread. I saw this post by you
      Does it mean that with my Exbuddy folder in Plugins folder, I better not include Fish folder inside OrderBotTags? I did notice Exbuddy includes every file that OrderBotTags folder has. Or should i remove OrderBotTags completely?
       
      Last edited: Nov 20, 2015
    11. ExMatt

      ExMatt Active Member

      Joined:
      Jul 5, 2015
      Messages:
      1,030
      Likes Received:
      14
      Trophy Points:
      38
      [XmlElement("ExFish")]
      [XmlElement("Fish")]
      public class ExFishTag : ExProfileBehavior

      @Entrax

      Please change your fish tags to ExFish to make sure there are no weird compatibility issues, I am still supporting Fish for the moment, but will eventually remove it.
       
    12. sasytherev

      sasytherev New Member

      Joined:
      May 1, 2015
      Messages:
      44
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      what do i need for use these profiles? i only have reborn buddy normal , no plugins, can u please tell me?

      edit

      i downloaded all with a help of friend but i have this error when i load profile _:

      [12:54:49.731 N] Bot Thread Ended.
      [12:54:52.020 N] BehaviorDirectory element found, compiling custom behaviors...
      [12:54:52.047 N] Failed to load profile: Element CraftActionByName is not supported. Please check your XML and try again. (<CraftActionByName Name="Comfort Zone" />) Line 459
      [12:54:52.047 D] System.Exception: Element CraftActionByName is not supported. Please check your XML and try again. (<CraftActionByName Name="Comfort Zone" />) Line 459
      in Clio.XmlEngine.PropertyProcessor.(PropertyInfo , XElement , Object )
      in Clio.XmlEngine.XmlEngine.Load(Object obj, XElement element)
      in Clio.XmlEngine.PropertyProcessor.(PropertyInfo , XElement , Object )
      in Clio.XmlEngine.XmlEngine.Load(Object obj, XElement element)
      in Clio.XmlEngine.PropertyProcessor.(XElement , Type )
      in Clio.XmlEngine.PropertyProcessor..(XElement )
      in System.Linq.Enumerable.WhereSelectEnumerableIterator`2.MoveNext()
      in System.Collections.Generic.List`1..ctor(IEnumerable`1 collection)
      in System.Linq.Enumerable.ToList[TSource](IEnumerable`1 source)
      in Clio.XmlEngine.PropertyProcessor.(XElement , PropertyInfo )
      in Clio.XmlEngine.PropertyProcessor.(PropertyInfo , XElement , Object )
      in Clio.XmlEngine.XmlEngine.Load(Object obj, XElement element)
      in ff14bot.NeoProfiles.NeoProfile.Load(XElement element, String path)
      in ff14bot.NeoProfiles.NeoProfile.Load(String path)
      in ff14bot.NeoProfiles.NeoProfileManager.Load(String profilePath, Boolean rememberPath)
       
      Last edited: Nov 21, 2015
    13. sasytherev

      sasytherev New Member

      Joined:
      May 1, 2015
      Messages:
      44
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      no answers?
       
    14. entrax

      entrax Member

      Joined:
      Jul 23, 2012
      Messages:
      459
      Likes Received:
      15
      Trophy Points:
      18
      Almost everything was in my first post, don't forget to enable Skywatcher/EnableFlight Plugin too (ExBuddy package)
       
    15. MrFish

      MrFish New Member

      Joined:
      Nov 15, 2015
      Messages:
      22
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Also your CustomTags folder doesn't appear to be in the right place.
       
    16. Trittium

      Trittium New Member

      Joined:
      Aug 8, 2015
      Messages:
      127
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      any reason im getting this

      [01:12:33.873 N] [ExLog] Baked Pipira Pira 2.3 | I'm done with Abalathian Rock Salt !

      when i havnt gathered a single one
       
    17. entrax

      entrax Member

      Joined:
      Jul 23, 2012
      Messages:
      459
      Likes Received:
      15
      Trophy Points:
      18
      Where ? It's everywhere in my SVN, almsot in each folder...

      It's because you didn't set "Gather_Salt" at 1 (or anything but no 0) so the bot bought it to an npc =)
       
    18. Trittium

      Trittium New Member

      Joined:
      Aug 8, 2015
      Messages:
      127
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      it actually wasnt that is the funny thing. it relayed that message the entire time but it seems it was giving me that msg when i wasnt able to gather due to the node not being active. Odd but whatev worked fine. Great profile :D




      Side note - Your draconian profile there a way to use cordials? (i couldnt find the thread for this)
       
    19. entrax

      entrax Member

      Joined:
      Jul 23, 2012
      Messages:
      459
      Likes Received:
      15
      Trophy Points:
      18
      Hum, if it was set at 0, it'll check for each material for each loop so yeah it'll tell you a lot.
      if it was set at 1 and you didn't had any in your bag then yes it's weird.
      Indeed there is no thread about it. With SVN thing i think it's kinda pointless to make a new thread about each new profiles and always keep them updated on the forum, for instance, it's been a while 2.3 is "outdated", now all my profile aren't named with numbers but Pokemon !

      Yes there is no settings, basicly it's already set to "Auto" for sand/furymint, IfNeeded for cluster and none if you enable ephemeral while waiting. I'll push an update with all of this setable in 10min.*

      Edit : Done
       
      Last edited: Nov 24, 2015
    20. Trittium

      Trittium New Member

      Joined:
      Aug 8, 2015
      Messages:
      127
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      passout woke up a couple hours later made 1.2m from this...without even making a potion
       

    Share This Page