• Visit Rebornbuddy
  • [OFFICIAL] Rebornbuddy Questing Pack

    Discussion in 'Rebornbuddy Profiles' started by kagamihiiragi17, Dec 19, 2014.

    Thread Status:
    Not open for further replies.
    1. codelia

      codelia New Member

      Joined:
      Jun 26, 2015
      Messages:
      15
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      hmm i guess some of the reason for no viable path is the bot cant tp automatically..

      from i saw using the 15-50 profile

      The bot don't teleport to different zone to pick up quest which the code require to pick up those quests
       
    2. Manabloom

      Manabloom New Member

      Joined:
      Apr 10, 2015
      Messages:
      22
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Really weird the Gridania 1-15 doesn't work anymore. It goes into the city and sits there saying "Grinding [whatever quest]" even if I do that quest manually it just goes and does the same thing. I did the first few quests and handed them in, been working so far. ^^
       
      Last edited: Jun 27, 2015
    3. infinitejayx89

      infinitejayx89 New Member

      Joined:
      Jun 17, 2015
      Messages:
      10
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Hi, was having problem with my questing bot and I don't know what happen to it..it just stood there and start checking it's gear--
       

      Attached Files:

    4. xeashin

      xeashin New Member

      Joined:
      Feb 26, 2012
      Messages:
      5
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      hello, I have a little problem with the profile quest, I took the bot to lvl 30 and I am not immortal, I took great viper company and wants to go see every time the officer to become immortal the vesper bay. What can I do?
       
    5. qq12345

      qq12345 New Member

      Joined:
      May 5, 2015
      Messages:
      36
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      after clearing stone vigil, suddenly the bot keeps telling me im done with main story...could it be cause im level 51?
      fate botted too much, i think, and then i went to clear the job quests for skills.
      Code:
      [15:00:20.499 V] [Poi.Clear] Reason: Current behavior changed to BotSettingsTag: LineNumber: 1759, IsDone: False, AutoEquip: 1, HighPriority: False, InCombat: False, QuestId: 0, StepId: 0, PostCombatDelay: 0, QuestName: null, IsDoneCache: False, Behavior: TreeSharp.ActionRunCoroutine, .
      [15:00:20.499 D] Removed all hooks from [HighPriorityProfileOrderBehavior_Hook]
      [15:00:20.499 D] Replaced hook [ProfileOrderBehavior_Hook] 5eef3cf0-d11f-4ab5-b9a3-e580c5fe4bb9
      [15:00:20.526 D] DoAction Item 4868 0xE0000000
      [15:00:22.404 D] Finished checking gear in 00:00:00.0149780
      [15:00:22.626 V] [Poi.Clear] Reason: Current behavior changed to RunCode: LineNumber: 5037, Name: ActivateChocobo, IsDone: False, HighPriority: False, InCombat: False, QuestId: 0, StepId: 0, PostCombatDelay: 0, QuestName: null, IsDoneCache: False, Behavior: TreeSharp.ActionRunCoroutine, .
      [15:00:22.626 D] Replaced hook [ProfileOrderBehavior_Hook] 235bbd82-10ff-42e3-a328-e02d1d0b7d23
      [15:00:23.217 V] [Poi.Clear] Reason: Current behavior changed to LogMessageTag: LineNumber: 12715, IsDone: False, Message: Congratulations, you've completed the Main Scenario quests from patch 2.0!, HighPriority: False, InCombat: False, QuestId: 0, StepId: 0, PostCombatDelay: 0, QuestName: null, IsDoneCache: False, Behavior: TreeSharp.PrioritySelector, .
      [15:00:23.217 D] Replaced hook [ProfileOrderBehavior_Hook] 23c2f420-120c-44f2-8934-484a605e63ac
      [15:00:23.219 N] Congratulations, you've completed the Main Scenario quests from patch 2.0!
      [15:00:23.279 V] [Poi.Clear] Reason: Current behavior changed to StopBotTag: IsDone: False, HighPriority: False, LineNumber: 12716, InCombat: False, QuestId: 0, StepId: 0, PostCombatDelay: 0, QuestName: null, IsDoneCache: False, Behavior: TreeSharp.PrioritySelector, .
      [15:00:23.279 D] Replaced hook [ProfileOrderBehavior_Hook] 00682a11-c79c-4e40-883d-2ffe641db647
      [15:00:23.282 N] Stopping the bot.
      [15:00:23.282 D] CurrentBot.Stop()
      [15:00:23.282 N] Connection closed! 192.99.148.87:31214
      [15:00:23.282 D] TreeHooks.Instance.ClearAll()
      [15:00:23.282 N] Clearing all hooks.
      [15:00:23.282 D] Replaced hook [PreCombatBuff] 066dd3c7-a475-459e-ade7-b94e0077c492
      [15:00:23.282 D] Replaced hook [Heal] 3530b6a4-2656-415f-8ab1-c832831874ac
      [15:00:23.282 D] Replaced hook [Pull] 95b86b1b-abfa-4469-9f15-c525e4d6287a
      [15:00:23.282 D] Replaced hook [CombatBuff] cd7932fd-0964-461d-b597-767115c923f3
      [15:00:23.282 D] Replaced hook [Combat] 189e67de-ae70-43ec-8836-2a433105e3d2
      [15:00:23.282 D] Replaced hook [Rest] 60c43aed-4c2d-41ff-92d3-b7e1ab47cab2
      [15:00:23.282 D] Navigator.Clear()
      [15:00:23.282 V] [Poi.Clear] Reason: Bot stopped
      [15:00:23.282 D] OnStop event
      [15:00:23.282 D] OnStop Event Invoking
      [15:00:23.282 D] ProfileOrderManager.OnBotStop. Resetting caches.
      [15:00:23.282 N] Bot Thread Ended.
      This is the relevant part of the log
       
    6. y2krazy

      y2krazy Community Developer

      Joined:
      Jun 21, 2011
      Messages:
      2,805
      Likes Received:
      66
      Trophy Points:
      48
      Code:
      [07:51:04.270 V] [Poi.Clear] Reason: Current behavior changed to [B][COLOR="#FF0000"]MoveToTag[/COLOR][/B]: LineNumber: 6049, XYZ: <-244.7394, 58.69352, -140.0626>, [B][COLOR="#FF0000"]Name: Marcette[/COLOR][/B], Distance: 3, UseMesh: True, IsDone: False, HighPriority: False, InCombat: False, QuestId: 0, StepId: 0, PostCombatDelay: 0, QuestName: null, IsDoneCache: False, Behavior: TreeSharp.PrioritySelector, .
      [07:51:04.270 D] Replaced hook [ProfileOrderBehavior_Hook] f57d24ac-6619-4df1-afae-a3688404c35e
      [07:51:04.279 D] Requesting path on 155 from <210.2025, 302, -173.1926> to <-244.7394, 58.69352, -140.0626>
      [07:51:04.911 D] [B][COLOR="#FF0000"]No viable path from <210.2025, 302, -173.1926> to <-244.7394, 58.69352, -140.0626>[/COLOR][/B] in 00:00:00.6314658 ms
      Move to Central Shroud and try again.

      http://ffxiv.gamerescape.com/wiki/Marcette

      I believe the profile only supports Immortal Flames, you'll need to edit the profile itself and remove the Immortal Flame quests from it.

      Code:
      [15:00:22.626 V] [Poi.Clear] Reason: Current behavior changed to [B][COLOR="#FF0000"]RunCode[/COLOR][/B]: [B][COLOR="#FF0000"]LineNumber: 5037[/COLOR][/B], [B][COLOR="#FF0000"]Name: ActivateChocobo[/COLOR][/B], IsDone: False, HighPriority: False, InCombat: False, QuestId: 0, StepId: 0, PostCombatDelay: 0, QuestName: null, IsDoneCache: False, Behavior: TreeSharp.ActionRunCoroutine, .
      Do you still have the Chocobo Whistle in your inventory? If so, manually use it and try again.
       
    7. qq12345

      qq12345 New Member

      Joined:
      May 5, 2015
      Messages:
      36
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Hmm, nope, Don't have it! Funny thing is if I swap to a lower leveled class and turn it on, it goes to grind, which is why I was thinking it might be a level issue!
       
    8. xeashin

      xeashin New Member

      Joined:
      Feb 26, 2012
      Messages:
      5
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I tried but I made a mistake and stops Rebornbuddy, I think I'll have to start a character in immortal xD.
       
    9. y2krazy

      y2krazy Community Developer

      Joined:
      Jun 21, 2011
      Messages:
      2,805
      Likes Received:
      66
      Trophy Points:
      48
      It shouldn't be, honestly. The only level issue would be if you're too low, I'd think. *shrug*

      No need. You'll want to search the profile (the .xml file) for "Immortal Flames) -->" and remove the quests right below those parts.

      Remove lines:

      3160-3326
      5203-5279
      7954-7965
      8172-8205

      You will need to complete the Twin Adder equivalents manually.
       
    10. infinitejayx89

      infinitejayx89 New Member

      Joined:
      Jun 17, 2015
      Messages:
      10
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Sweet thanks! It works now..and now I learned what to deal with next time.,=D Thanks again!
       
    11. qq12345

      qq12345 New Member

      Joined:
      May 5, 2015
      Messages:
      36
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Last edited: Jun 28, 2015
    12. xeashin

      xeashin New Member

      Joined:
      Feb 26, 2012
      Messages:
      5
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Thanks you Y2krazy it's ok. I love you xD.
       
    13. chainapockets

      chainapockets New Member

      Joined:
      Dec 26, 2014
      Messages:
      98
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      The Profile wants to grind level 40->41 instead of taking up the level 40 Quest "Influencing Inquisitors" ?
      It's fine for me, i run FateBot and some Dungeons to get to 41, but was a bit confused
       
    14. y2krazy

      y2krazy Community Developer

      Joined:
      Jun 21, 2011
      Messages:
      2,805
      Likes Received:
      66
      Trophy Points:
      48
      There appears to be a grind to level 40 part in the profile, but not a grind to level 41 part. Please provide a full log when you can.
       
    15. shiftdead

      shiftdead Member

      Joined:
      May 29, 2013
      Messages:
      71
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
      Today the bot switched jobs from THM to ARC and started grinding. Is this normal or have I done something wrong?
       
    16. Heritage

      Heritage Member

      Joined:
      Dec 13, 2013
      Messages:
      85
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
      Still can't use the profile.

      How far in the main scenario will this profile go? I'm at quest "You're gonna carry that" (i.e "pretty" far in the storyline)
      It's so annoying. I've tried both as White mage (The first class i leveled, using this profile) and as black mage. None of them works.
       

      Attached Files:

    17. y2krazy

      y2krazy Community Developer

      Joined:
      Jun 21, 2011
      Messages:
      2,805
      Likes Received:
      66
      Trophy Points:
      48
      Please provide a full log and we can tell if that's what it's intending to do. I know that it does switch around classes a few times, iirc.

      You're beyond the quests in this profile pack. You can find a link in my signature below for a profile for patch 2.1 quests (that's where you say you're at).
       
    18. qq12345

      qq12345 New Member

      Joined:
      May 5, 2015
      Messages:
      36
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      okay, no dice, it seems to skip all the way to the end, and ignore everything within the order tag:/ guess ill manually finish up the story!
       
      Last edited: Jun 29, 2015
    19. kiz9yup

      kiz9yup New Member

      Joined:
      Mar 10, 2014
      Messages:
      8
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      is it possible to just make it do main scenario quest?
       
    20. y2krazy

      y2krazy Community Developer

      Joined:
      Jun 21, 2011
      Messages:
      2,805
      Likes Received:
      66
      Trophy Points:
      48
      If you edit out all of the Sidequests, yes; as of this time, however, running the profile(s) as-is will do, in order (hence Order Bot), what kaga put into the profile.
       
    Thread Status:
    Not open for further replies.

    Share This Page