• Visit Rebornbuddy
  • [OFFICIAL] Rebornbuddy Questing Pack

    Discussion in 'Rebornbuddy Profiles' started by kagamihiiragi17, Dec 19, 2014.

    Thread Status:
    Not open for further replies.
    1. y2krazy

      y2krazy Community Developer

      Joined:
      Jun 21, 2011
      Messages:
      2,802
      Likes Received:
      64
      Trophy Points:
      48
      Temporarily move the ExBuddy folder to your desktop and when the profile is done running, move ExBuddy back to where it was.
       
    2. tichy

      tichy Member

      Joined:
      Jun 6, 2015
      Messages:
      142
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
    3. y2krazy

      y2krazy Community Developer

      Joined:
      Jun 21, 2011
      Messages:
      2,802
      Likes Received:
      64
      Trophy Points:
      48
      As long as you're in Central Thanalan, it should be working. Manually complete the quest step and continue?
       
    4. tichy

      tichy Member

      Joined:
      Jun 6, 2015
      Messages:
      142
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
      I did...it was the Baron von something or other quest. The profile still goes to that spot and goes into an infinite loop. THe odd thing is that it appears to be searching for memenaru =\. Is there any manual settings I've gotta change in the profile file to get it to work?

      ok...even more odd.. when I run the prpofile in Ul'Dah it goes to memenaru in the adventurer's guild and finds that it can't talk to him and just sits there.... and changes the grind area to find toxic toads:

      Ok even stranger....I let it go to Memenaru,, change the grind area and THEN teleported to Black Brush and its working fine. I think it was just having a fit because I interrupted it mid-quest.



      ----

      Ok solution found...seems that when interrupted mid-quest the bot simply attempts to get the quest again from the quest giver rather in these limited cases.....

      So basically I've had to let the bot go back to the quest giver in Ul'Dah, freeze and then teleport to the area of the next quest step....so basically y2k you were right...think it's just that I assumed it was doing an MSQ rather than an SQ...
       
      Last edited: Oct 3, 2015
    5. y2krazy

      y2krazy Community Developer

      Joined:
      Jun 21, 2011
      Messages:
      2,802
      Likes Received:
      64
      Trophy Points:
      48
      Good times... :p

      Glad it's working again for you! ;)
       
    6. tichy

      tichy Member

      Joined:
      Jun 6, 2015
      Messages:
      142
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
      Thank you good sir! You're a gentleman and a scholar :D
       
    7. tichy

      tichy Member

      Joined:
      Jun 6, 2015
      Messages:
      142
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
      Ok it's a more systemic problem y2k!!

      It looks like the bot is also trying to complete a quest called "lend me your ears already" which has been removed since patch 3.05!!

      This is why it keeps trying to talk to memenaru in Ul'Dah - to get this quest.

      Commented it out - appears to be working swimmingly now.
       
      Last edited: Oct 3, 2015
    8. jungleslang

      jungleslang New Member

      Joined:
      Sep 22, 2015
      Messages:
      108
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      I'm curious. I've done most everything one can do short of the quests for job/doh/dol stuff I'm still working on, about 60% of post moogle, and the greatest story never told. What would happen if I tried to use this?
       
    9. y2krazy

      y2krazy Community Developer

      Joined:
      Jun 21, 2011
      Messages:
      2,802
      Likes Received:
      64
      Trophy Points:
      48
      Probably not much. Go ahead and run it to try if you'd like, though!
       
    10. zepwin

      zepwin Member

      Joined:
      Sep 1, 2014
      Messages:
      115
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      I keep getting "No viable path from <x> to <y>". First time ever trying to use this profile :(


      Code:
      [08:20:42.272 D] Replaced hook [PreCombatBuff] 3fe87616-ec50-44c1-bdb0-045819ef321f
      [08:20:42.272 D] Replaced hook [Heal] 5881827d-e4e9-4a46-9bc1-00d01dae8df7
      [08:20:42.272 D] Replaced hook [Pull] 06d0d0fe-aacd-460c-885e-922fa81e39ce
      [08:20:42.272 D] Replaced hook [CombatBuff] 8df137f3-0d4c-4aca-aac8-15b0029131e6
      [08:20:42.272 D] Replaced hook [Combat] bc4f301a-d0b4-4c37-94c1-960250c522e8
      [08:20:42.272 D] Replaced hook [Rest] 4a9757f2-9485-43b8-9796-ba313c849d1f
      [08:20:42.272 N] [Kupo] Hooks cleared, re-creating behaviors 
      [08:20:42.272 D] Replaced hook [Kupo.Combat] 70ed5a16-6381-445c-9b30-b3b85ab7d5ab
      [08:20:42.272 D] Replaced hook [Kupo.Pull] 07888319-26e1-4716-8da4-66356585cbe6
      [08:20:42.272 D] Replaced hook [Kupo.Rest] 23b9d5e2-6b07-441c-b936-64551e95a5e0
      [08:20:42.272 D] Replaced hook [Kupo.CombatBuffs] 2c32f01d-4a29-4d87-a098-b4e5922c7da3
      [08:20:42.272 D] Replaced hook [Kupo.Heal] 524dd5ca-7bdd-4a5c-b631-1dc9030c193a
      [08:20:42.273 D] Replaced hook [Kupo.PreCombatBuffs] fd9cfebf-ecb4-4f2a-b1a4-2998a65c040c
      [08:20:42.273 D] Added new hook [RoutineCombat] 6516aa7e-57e6-4cd6-8129-f92cc2094bf1
      [08:20:42.273 D] Added new hook [HotspotPoi] a04aa850-4ac4-4e14-afb6-b28136fffd66
      [08:20:42.273 D] Added new hook [SetDeathPoi] a667f4e6-9851-4b70-be25-c765b4484837
      [08:20:42.273 D] Added new hook [SetCombatPoi] ea773878-6cdd-415b-bbe7-d24e4795b713
      [08:20:42.273 D] Added new hook [SetHotspotPoi] cf47af94-213b-440d-835b-07f0d8d4ed80
      [08:20:42.273 D] Added new hook [SelectPoiType] 12e44a02-408a-479d-8a9d-b872a37947c0
      [08:20:42.273 D] Replaced hook [SelectPoiType] d9ba7956-0bc3-4b35-802a-e7c7ba01b49f
      [08:20:42.273 D] Inserted new hook [TreeStart @0] f0410e98-9c5e-4cbe-95e8-13be05b2bd57
      [08:20:42.303 V] [Poi.Clear] Reason: Current behavior changed to BotSettingsTag: LineNumber: 1759, IsDone: False, AutoEquip: 1, HighPriority: False, InCombat: False, QuestId: 0, StepId: 0, PostCombatDelay: 0, QuestName: null, IsDoneCache: False, Behavior: TreeSharp.ActionRunCoroutine, .
      [08:20:42.303 D] Removed all hooks from [HighPriorityProfileOrderBehavior_Hook]
      [08:20:42.303 D] Replaced hook [ProfileOrderBehavior_Hook] 19bec5bb-99c7-436c-a59b-62b862796aa1
      [08:20:42.372 D] Finished checking gear in 00:00:00.0010634
      [08:20:42.412 V] [Poi.Clear] Reason: Current behavior changed to MoveToTag: LineNumber: 2328, XYZ: <-472.1904, 23.00789, -320.8515>, Name: Tatafu, Distance: 3, UseMesh: True, IsDone: False, HighPriority: False, InCombat: False, QuestId: 0, StepId: 0, PostCombatDelay: 0, QuestName: null, IsDoneCache: False, Behavior: TreeSharp.PrioritySelector, .
      [08:20:42.412 D] Replaced hook [ProfileOrderBehavior_Hook] a4dc7fdf-3d1b-44ec-94cb-d0b5a233f1cf
      [08:20:42.414 D] Requesting path on 132 from <26.19735, 1.2, 31.97439> to <-472.1904, 23.00789, -320.8515>
      [08:20:42.543 D] No viable path from <26.19735, 1.2, 31.97439> to <-472.1904, 23.00789, -320.8515> in 00:00:00.1292294 ms
      [08:20:57.376 D] Finished checking gear in 00:00:00.0009511
      [08:21:12.424 D] Finished checking gear in 00:00:00.0009780
      [08:21:27.465 D] Finished checking gear in 00:00:00.0010833
      [08:21:42.505 D] Finished checking gear in 00:00:00.0009803
      [08:21:57.531 D] Finished checking gear in 00:00:00.0013171
       
      Last edited: Oct 6, 2015
    11. Valpsjuk

      Valpsjuk Member

      Joined:
      Nov 10, 2014
      Messages:
      397
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      18
      You need to teleport to Horizon in Western Thanalan and restart the bot there.
       
    12. zepwin

      zepwin Member

      Joined:
      Sep 1, 2014
      Messages:
      115
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      Odd that it didn't teleport itself, but regardless, thanks! Seems to be working fine now :)


      EDIT: Welp, it finished that one quest, and then ran into the same problem
      Code:
      [10:50:35.008 V] [Poi.Clear] Reason: Current behavior changed to MoveToTag: LineNumber: 2636, XYZ: <-82.20044, -58.26525, 162.5238>, Name: Jospaire, Distance: 3, UseMesh: True, IsDone: False, HighPriority: False, InCombat: False, QuestId: 0, StepId: 0, PostCombatDelay: 0, QuestName: null, IsDoneCache: False, Behavior: TreeSharp.PrioritySelector, .
      [10:50:35.008 D] Replaced hook [ProfileOrderBehavior_Hook] cd992f87-ef34-4169-88fb-10cd5f388025
      [10:50:35.009 D] DoAction Mount 1 0xE0000000
      [10:50:36.596 D] Requesting path on 140 from <-468.8645, 23.15108, -324.1017> to <-82.20044, -58.26525, 162.5238>
      [10:50:36.728 D] No viable path from <-468.8645, 23.15108, -324.1017> to <-82.20044, -58.26525, 162.5238> in 00:00:00.1318265 ms
      [10:50:50.030 D] Finished checking gear in 00:00:00.0013572
      [10:51:05.059 D] Finished checking gear in 00:00:00.0009994
      I really hope I'm not gonna have to manually teleport it every time...
       
      Last edited: Oct 6, 2015
    13. srkrono

      srkrono Member

      Joined:
      Apr 1, 2011
      Messages:
      152
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      Happens to me a lot, but I just manually teleport to the correct zone
       
    14. y2krazy

      y2krazy Community Developer

      Joined:
      Jun 21, 2011
      Messages:
      2,802
      Likes Received:
      64
      Trophy Points:
      48
      You will find that you're going to have to more than you'd like. I have 1-50 questing profiles on my to-do list, so it's just a matter of availability and priorities before I start on them. For now, you'll need to open your quest log in-game, click on the Map button when viewing the quest details of the quest you're on and moving to that zone manually.
       
    15. zepwin

      zepwin Member

      Joined:
      Sep 1, 2014
      Messages:
      115
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      Oh okay, it's not a big deal at all, I just wanted to make sure it wasn't because of some plugin I had enabled or something I screwed up :)
       
    16. dojihoturie

      dojihoturie New Member

      Joined:
      Oct 6, 2015
      Messages:
      4
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Hello, I'm having a bit of a problem. I've run into this error several times, where the bot will simply run to a target location and not move. The following seems to be a re-occurring problem when I'm running the profile.

      [00:52:58.732 D] Replaced hook [ProfileOrderBehavior_Hook] fadee675-9ccb-4a2e-92b6-804f087f8432
      [00:52:58.732 N] Failed to load profile: Path to profile element is not valid; file not found
      [00:52:58.733 D] System.IO.FileNotFoundException: Path to profile element is not valid; file not found
      File name: 'Profiles/Questing/Class Quests/ClassQuests_15.xml'

      at ff14bot.NeoProfiles.NeoProfile.Load(String path)
      at ff14bot.NeoProfiles.NeoProfileManager.Load(String profilePath, Boolean rememberPath)
      [00:52:58.850 V] [Poi.Clear] Reason: Current behavior changed to MoveToTag: LineNumber: 2398, XYZ:
       
    17. y2krazy

      y2krazy Community Developer

      Joined:
      Jun 21, 2011
      Messages:
      2,802
      Likes Received:
      64
      Trophy Points:
      48
      Are you 100% sure you have the right file structure?
       
    18. dojihoturie

      dojihoturie New Member

      Joined:
      Oct 6, 2015
      Messages:
      4
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      I'm not sure what you mean, I didn't alter the profile file after getting it from the SVN. I also updated it, as per instructed. I am not entirely not too sure what I did wrong.
       
    19. y2krazy

      y2krazy Community Developer

      Joined:
      Jun 21, 2011
      Messages:
      2,802
      Likes Received:
      64
      Trophy Points:
      48
      Do you have the exact folder structure seen here?

      https://subversion.assembla.com/svn/rbprofiles/trunk/Questing

      If so, have you tried a fresh RB install?
       
    20. dojihoturie

      dojihoturie New Member

      Joined:
      Oct 6, 2015
      Messages:
      4
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
    Thread Status:
    Not open for further replies.

    Share This Page