• Visit Honorbuddy
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Demonbuddy
  • Visit Exilebuddy
  • Visit Hearthbuddy
  • Visit Pokefarmer
  • Visit Buddystore

[Order Bot] Quests, Quests and Quests!

Discussion in 'Rebornbuddy Profiles' started by y2krazy, May 27, 2015.

  1. urgreatthanksman

    urgreatthanksman New Member

    Joined:
    Mar 14, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Teach me how to bot????

    What profile do you use on a fresh spawn character? cant seem to find one that doesnt try to equip a soul crystal... thanks in advance!
     
  2. y2krazy

    y2krazy Community Developer

    Joined:
    Jun 21, 2011
    Messages:
    2,656
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    48
    A Realm Reborn (Immortal Flames)

    Eventually this will be split into three profiles, one for each GC.
     
  3. urgreatthanksman

    urgreatthanksman New Member

    Joined:
    Mar 14, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    xxxxxxxxxx

    when i do this, it says its trying to equip a soul crystal
     
  4. y2krazy

    y2krazy Community Developer

    Joined:
    Jun 21, 2011
    Messages:
    2,656
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    48
    That profile does not contain any "job checks" that will attempt to equip a Soul Crystal.

    I need a full log, please.
     
  5. urgreatthanksman

    urgreatthanksman New Member

    Joined:
    Mar 14, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I got it to work

    Had to redownload ex buddy
     
  6. marcopai

    marcopai New Member

    Joined:
    Mar 18, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    im level 27 , what profile should i use?
     
  7. y2krazy

    y2krazy Community Developer

    Joined:
    Jun 21, 2011
    Messages:
    2,656
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    48
    [O] A Realm Reborn (Immortal Flames).xml
     
    marcopai likes this.
  8. marcopai

    marcopai New Member

    Joined:
    Mar 18, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    there's anyway to pause the bot? sometims it stucks on walls lol
     
  9. y2krazy

    y2krazy Community Developer

    Joined:
    Jun 21, 2011
    Messages:
    2,656
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    48
    Not at this time. You'll have to do a Stop => Start.
     
  10. Tek9ne

    Tek9ne New Member

    Joined:
    Feb 11, 2012
    Messages:
    27
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Anything I can do to help the bot out in the Dravanian Forelands? Everytime it has/wants to go over a cliff it will either stop itself spamming the message below, or just spaz out running back and forth on the same spot.

    Code:
    [20:48:55.876 V] [Poi.Clear] Reason: Current behavior changed to RunCode: Name: MoveForwardStart, IsDone: False, HighPriority: False, LineNumber: 6122, InCombat: False, QuestId: 0, StepId: 0, PostCombatDelay: 0, QuestName: null, IsDoneCache: False, Behavior: null, .
    [20:48:55.876 D] Exception during scheduling Pulse: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
       at ff14bot.NeoProfiles.Tags.RunCode.OnStart()
       at ..()
       at ff14bot.NeoProfiles.NeoProfileManager.UpdateCurrentProfileBehavior()
       at ff14bot.BotBases.OrderBot.(Object , EventArgs )
       at ff14bot.Behavior.BrainBehavior.()
    **Edit** I'm trying to upload logs, but the website is saying they're too large?
     
  11. y2krazy

    y2krazy Community Developer

    Joined:
    Jun 21, 2011
    Messages:
    2,656
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    48
    I need to see a full log file, please. That CodeChunk is in there under that name, but you could have compiler errors at the top, which aren't allowing the RunCode tag to compile.

    You could try Pastebin or Dropbox as well.
     
  12. 0maru

    0maru New Member

    Joined:
    May 31, 2014
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ty for your hard work bud, been using it since I got the game Last month. Just was wondering if you get enough requests for "LeveQuests" to be added in? I am only asking since leveling second jobs from 1-50 takes some time. Once I hit 50 on those jobs I can do the dungeons for 50-60 that I unlocked via main story on my Drg that is level 52.
     

Share This Page