• Visit Honorbuddy
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Demonbuddy
  • Visit Exilebuddy
  • Visit Hearthbuddy
  • Visit Pokefarmer
  • Visit Buddystore

Ouroboros - Extended OldRoutine

Discussion in 'Combat Routines' started by Infinite Monkeys, Jan 15, 2016.

  1. vendettas

    vendettas Member

    Joined:
    Jun 19, 2013
    Messages:
    231
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    18
    Then just go into the routine and remove the waits? It's not that hard.
     
  2. kajzersoze

    kajzersoze New Member

    Joined:
    Feb 8, 2017
    Messages:
    8
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Could u show me where i can see these "waits"? I also saw that u were using the same build i just have started using now, The auramancer, could u give me some tips about good ouroboros setup? I just have problem that he stops after every srs cast.
     
  3. SoupToob

    SoupToob New Member

    Joined:
    Aug 25, 2015
    Messages:
    29
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    It's really simple. CLICK to open
    [​IMG]
     
  4. kajzersoze

    kajzersoze New Member

    Joined:
    Feb 8, 2017
    Messages:
    8
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    ohh xd, thanks.
     
  5. NT13

    NT13 New Member

    Joined:
    Mar 8, 2017
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    We talking about different things. I'm abandoned my SRS not because they have long pauses like in OldRoutine, but because bot anyway will use logic like "Let's cast SRS... cast finished? Ok, start next SRS cast" and this is very slow. If you try just to hold skill button, your character will spam spirits 1,5-2 times faster. This is great difference.
     
  6. vendettas

    vendettas Member

    Joined:
    Jun 19, 2013
    Messages:
    231
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    18
    I'll give you a hint. Go inside the ouroboros.cs file, control+f "latency" (you know, that line of text that appears in the log every time the bot "waits"....) and see what you come up with. Make a backup, comment some lines out, and try it. If it blows up, restore backup and try again with different lines.

    Dig through the routine - you might learn something.
     
    SoupToob likes this.
  7. xyzhood

    xyzhood New Member

    Joined:
    Mar 25, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Is there a way to get this working with the 3rdparty.txt thing? I can't seem to get it working.
     
  8. vendettas

    vendettas Member

    Joined:
    Jun 19, 2013
    Messages:
    231
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    18
    For anyone with issues, use this version:

    https://ufile.io/bdb061

    Will correct the 3rd party issues.
     
  9. xyzhood

    xyzhood New Member

    Joined:
    Mar 25, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1

    Awesome!

    Thanks
     
  10. FragileAssassin

    FragileAssassin Member

    Joined:
    Apr 13, 2013
    Messages:
    204
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    This one was actually really easy. This routine has golem control, but doesnt have stone golem in it..
    What I did was just switched everything that says "chaosgolem" to "stonegolem" just ctrl+ f an search chaosgolem and replace all of them with stone. it was only like 5 or 6 things total.
    Tested an working lol
     
  11. vendettas

    vendettas Member

    Joined:
    Jun 19, 2013
    Messages:
    231
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    18
    This exactly. Just control+f "Golem" and you can change the existing code to include stone golems.

    This is also changed in the version I posted above.
     
  12. demonD

    demonD Member

    Joined:
    Jun 6, 2015
    Messages:
    193
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    this routine is not working with golem build correctly. I did edited ChaosGolem with StoneGolem as someone here suggested, still no working properly. It summons Stone golem and flame golem at first then later on will cast flame golem again to override stone golem.

    My build is base on Primordial jewels, I got anima stone plus 6 other primordials. To reap maximun benefits of primodial golem build I want the bot to have 3 flame golems and 1 stone golems out at any giving instance, then the bot need to recast flame golems every 8 seconds in fight to gain 30% increased damage from primodials jewels.

    Any help appreciated.
     
  13. vendettas

    vendettas Member

    Joined:
    Jun 19, 2013
    Messages:
    231
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    18
    I can't help with multiple golems, but the version I posted a few posts back definitely casts stone golem.
     
  14. FragileAssassin

    FragileAssassin Member

    Joined:
    Apr 13, 2013
    Messages:
    204
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Unless you know how to make your own routine, youll probably want to bot a different build. If that golem casting is a big deal for your build, youre not going to have a good time.
     
  15. demonD

    demonD Member

    Joined:
    Jun 6, 2015
    Messages:
    193
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    it casts stone golem in town or for first 10 seconds then it will cast flame golem to replace it later and never will cast stone golem again unless in town.

    Also how do I make it not cast flesh offering constantly, I mean literally every second if there is corpse on the ground, can it track the buff and cast when needed?
     
  16. FragileAssassin

    FragileAssassin Member

    Joined:
    Apr 13, 2013
    Messages:
    204
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    idk anything about your golem problem.. but this post has some good info about making flesh offering better. Im pretty sure all you'll need to do is add the stopwatch part that he talk about since this already handles FO.
    https://www.thebuddyforum.com/threads/srs-routine.234498/
     
  17. tritri212

    tritri212 New Member

    Joined:
    Mar 19, 2016
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hum, so i'm having an Issue, it seems the last version is broken, so I used one of the previous one. Though, the bot doesn't use blight effectively (as it does for blade flurry, same mechanics)...
    Could someone help me to make it work, please?
     
  18. Burdigala

    Burdigala New Member

    Joined:
    Apr 10, 2017
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello, i'm using the United in Dream Cutlass, with this weapon i can have Envy aura, but the bot don't cast it.
    i've try to add the aura manuelle in the ouroboros.cs in IsAuraName but don't work.
    Someone have a solution please ?
    Thanks
     
  19. moldytaco

    moldytaco New Member

    Joined:
    Oct 13, 2016
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Is there a way to get this to work with flameblast totems? It just continually spams them, so they end up getting nothing done. I saw in a different thread someone saying to keep the keys unassigned, but that just leads to the setup error so I don't know if they were trolling or not.
     
  20. SoupToob

    SoupToob New Member

    Joined:
    Aug 25, 2015
    Messages:
    29
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Use the totemizer routine.
    __________________________________________

    Does anybody know if we can somehow access player life or energyshield from the combat routine? I'd like to make this cast vaal skills when es is <50% for example.

    I already found the right place in the code for casting vaal skills, but can't find any life or es logic anywhere.


    Edit: LokiPoe.Me.EnergyShieldPercent <= 50 seems to do the trick!
     

Share This Page