• Visit Rebornbuddy
  • [PAID] [PAID] KittyDru - Feral DPS CR PvE+PvP (WoW 7.2) [Premium version]

    Discussion in 'Druid' started by @alisha, Oct 16, 2014.

    1. BestWarOCE

      BestWarOCE Member

      Joined:
      Jun 23, 2014
      Messages:
      289
      Likes Received:
      10
      Trophy Points:
      18
    2. Tim13373

      Tim13373 New Member

      Joined:
      Sep 15, 2016
      Messages:
      8
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      Hey,
      Can someone upload his perfect raid settings for this cr (and tell talents used)? or is everybody using the default one?
      Thanks
       
    3. enosh

      enosh New Member

      Joined:
      Feb 10, 2012
      Messages:
      113
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Hi,

      Your CR doesn't work with Gatherbuddy. It just runs around but never picks up any herbs or mining nodes.
      I checked the same Gatherbuddy profile with Singular and it works perfectly fine.

      Please fix it, I won't send logs.
       
    4. sully.sullywan

      sully.sullywan New Member

      Joined:
      Jun 14, 2012
      Messages:
      77
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
    5. @alisha

      @alisha Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 29, 2012
      Messages:
      4,063
      Likes Received:
      90
      Trophy Points:
      48
      Hi, romibaer. Thank you for your question.

      For any payment etc issue please contact to BuddyStore support, i can't help with it.


      Hi, BestWarOCE. Thank you for your question.

      Please use Idea Service for thi: KittyDru Feral CR WoD


      Hi, enosh. Thank you for report. However, without full log file from you i am clueless.

      Please attach your log file:

      Honorbuddy should be stopped right after issue occurred.


      Also i can suggest to check Gathering tab and disable settings there.


      Hi, sully.sullywan. Thank you for report.

      As i can see you are using some custom profile. I can't say what can be wrong there. In log there is no errors.
      In video there is no view of mob - i.e. if it in spell sign of toon or not, if it in range of moonfire spell or not etc.
      Similarly i do not know which setting you are using.

      I can recommend:

      1) Try disable auto-movement and let BotBase you are using to handle it (in case it caused by movement).

      In case of using CR via Grinding Context:

      2) Try using settings for preset:
      1) Checked Force combat (i.e. attack mob if not in combat)
      2) Checked Pull more via Range X
      3) Activate option to pull via Moonfire,
      4) dis-activate option to not pull when prowl.
       
      Last edited: Oct 10, 2016
    6. sully.sullywan

      sully.sullywan New Member

      Joined:
      Jun 14, 2012
      Messages:
      77
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Yeah, it's my own, but it shouldn't stop CR from working, right? Especially, when singular does work fine.


      Yeah, that did the trick. Except it does not range-pull and doesn't enter prowling while running mounted between checkpoints. I guess it conflicts on moving the toon.
       
    7. sully.sullywan

      sully.sullywan New Member

      Joined:
      Jun 14, 2012
      Messages:
      77
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Just noticed, now it doesn't loot mobs and does not skin them...
       
    8. sully.sullywan

      sully.sullywan New Member

      Joined:
      Jun 14, 2012
      Messages:
      77
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Hm, Singular stops looting too after some time
       
    9. @alisha

      @alisha Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 29, 2012
      Messages:
      4,063
      Likes Received:
      90
      Trophy Points:
      48
      CR do not control those functions, this is BotBase job.

      KittyDru wont do anything if toon mounted, BotBase do decide when to dismount and perform actions.
      For range you need to have check moonfire for pull. It will attack with it if in range as you setup or if target is set as BotPoi by BotBase and in range of spell.
      Prowl it have own settings, but again it wont execute them if toon mounted.
       
      Last edited: Oct 10, 2016
    10. darkelement2312

      darkelement2312 New Member

      Joined:
      Apr 9, 2014
      Messages:
      8
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      The bot wont use Ashamanes Frenzy, but ive "Allow Auto Cast" activated... what can I do?

      The other thing is, the CR is using Berserk CD in Dungeon at mobs. So sometimes it wasnt ready when we arrived the bot. In the CD section is only "Boss" and "Player" selected...
       
    11. sammmy01

      sammmy01 New Member

      Joined:
      Oct 4, 2016
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      was having problems getting the routine to show, check buddy store listing and disabled the free version and it popped.

      Im trying to attne the routine for RAID DPS. Im just unsure on the current strongest aoe build for feral druids (predator is quite strong on certain pulls). Any ideas
       
    12. @alisha

      @alisha Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 29, 2012
      Messages:
      4,063
      Likes Received:
      90
      Trophy Points:
      48
      Hi, darkelement2312. Thank you for report. However, without full log file from you i am clueless.

      Please attach your log file:

      Honorbuddy should be stopped right after issue occurred.

      As for berserk and bossed - you can set to use it on Elite mobs as well (in UI settings for preset you are using), Not all mobs are marked as bosses, thats why it not always will be used if you have only "boss" marked to use it.


      You are welcome to Join my Discord Channel: Discord
      There is dedicated channel for KittyDru, where you can ask advice from other users as well.
       
    13. killer20022

      killer20022 New Member

      Joined:
      Dec 29, 2011
      Messages:
      77
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Is this fully optimized for 3's arena or RBGs? Im trying to push some rating
       
    14. Evervesant

      Evervesant New Member

      Joined:
      Feb 3, 2016
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Does the routine support dps rotations for characters that have legendary items, such as the increased energy by 100, or 40% chance to trigger primal fury? I'm simming for 360k, and doing 300k - what should I change to optimize for raiding
       
    15. @alisha

      @alisha Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 29, 2012
      Messages:
      4,063
      Likes Received:
      90
      Trophy Points:
      48
      It have trial, i recommend you to use it before buy to see if it fit your needs. From what i know from users, some have 2.2k+


      Hi, Evervesant. Thank you for your question.

      Yes it do. If you have issue / suggestion for rotation optimization, feel free to post it on Discord with concrete data from which it can be seen.

      End DPS will depends on many factors besides rotation itself.




      You are welcome to Join my Discord Channel:
      KittyDru Discord
       
      Last edited: Oct 17, 2016
    16. Pitbulls

      Pitbulls New Member

      Joined:
      Aug 12, 2016
      Messages:
      40
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Hi I'm a bit confused on how to set it up what is with the numbers in dps single rotation tab it has the list of spells etc and a number next to it please help ty
       
    17. sully.sullywan

      sully.sullywan New Member

      Joined:
      Jun 14, 2012
      Messages:
      77
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Hello Alisha. Unfortunately, I cannot get rid of "pauses" between pulls. No matter what I did, it just waits too long. Don't think it's necessary to attach a log any more, because in the last one there wasn't any errors, same as now. No errors in the log, it just does not do anything with quest mob 50 yards away. After 20-30 secs, it continues. The DPS overall is better than singular, but singular just makes it possible to do quests. I can record more videos. I have no other plugins or anything, just KittyDru alone.

      Too bad I have to rate its only 2/5 starts. Will keep an eye on it. Actually, before HB 3, it was all good.

      P.S. In RaidBot it works good btw and DPS is overall better than with Singular.
       
      Last edited: Oct 20, 2016
    18. cj_mann

      cj_mann New Member

      Joined:
      May 6, 2013
      Messages:
      22
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I'm averaging under 10th percentile on warcraft logs with this script, can we get an update to the CR or something? It doesn't even prioritize Bloodtalons with Rip.
       
    19. @alisha

      @alisha Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 29, 2012
      Messages:
      4,063
      Likes Received:
      90
      Trophy Points:
      48
      Hi, sully.sullywan. Thank you for your question.

      You can disable Auto Movement in Questing preset, this way QuestBot will control it by itself.

      p.s. Logs always good. What you do describe not errors but more likely navigation issue for movement to mobs.


      Hi, cj_mann. Thank you for your question.

      It do use simcraft DPS strategy for 7.0.3 and it do prioritize as finishers as needed buffs. Be sure to use Raiding Manual preset (or custom one), optimal talents set & relics.

      More info you can find in #kittydru Discord channe;.
       
    20. seanmoose

      seanmoose New Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      41
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      What kind of numbers are people getting with this CR?
       

    Share This Page