Season 15 and Demonbuddy, working as of 21th September 2018!
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Demonbuddy

Patch hit... 2.6.1c

Discussion in 'Demonbuddy Forum' started by Ibot123, Aug 7, 2018.

  1. Vulgrim

    Vulgrim New Member

    Joined:
    Sep 20, 2015
    Messages:
    13
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    Why are you lying to people? Demonbuddy has NOT updated and the bot is currently not working. Still waiting on an update IF there's even one coming...
     
  2. Halina

    Halina New Member

    Joined:
    Aug 6, 2018
    Messages:
    24
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    ofc DB is working, you patched your game that's not the fault of the Dev's...its your fault. I'm still botting fine here
     
  3. Halina

    Halina New Member

    Joined:
    Aug 6, 2018
    Messages:
    24
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    upload_2018-8-9_21-26-9.png

    Not working you said, right?
     
  4. Maxtor87

    Maxtor87 New Member

    Joined:
    Jul 30, 2018
    Messages:
    23
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    3
    [​IMG]
    [​IMG]
    No, it isn't... as the developer can confirm. If you use an outdated version of D3 at your own risk (because you knew and have more experience about this issue with DB) is your own problem. Don't come around being "that kind of person" pretending to be smarter than others that didn't, or are not willing to, thanks.
     
    Vulgrim, Ibot123 and i4n1819 like this.
  5. Ibot123

    Ibot123 New Member

    Joined:
    Sep 7, 2016
    Messages:
    18
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    3
    For anyone who is curious about actual hackz/bots/whatever progress on the new patch, this was posted on another forum:

    "Well, I don't have any good news. They changed the usual stuff: some structs are realigned (fixed in HUD yesterday), some key addresses changed (fix in HUD yesterday), the "encryption" (lol) is changed (Enigma solved it yesterday).
    However it turned out that his "decryption" is not working for me, but only for him. After some investigation he realized that the EXE file has dynamically generated code, which is different on every machine.
    This is a very new stuff and requires time to even understand (Enigma understand these stuff a lot faster than me [​IMG] ). At this point I have nothing to do, because this is waaaay beyond my skill level. I hope Enigma will find a solution which can generate the encryption function in C# (which means HUD and his tools could dynamically create code inside themselves to mimic the behavior of D3).

    I'll let you know if I hear anything from Enigma, but probably he'll post stuff in his own thread as well."

    DB Staff, you could be more fortcoming with your information on what is going on.
    It is publicly available elsewhere.

    Just a thought, this probably would also have screwed anyone working on a WoW bot, as I bet it is the same change that they implemented to WoW today.
     
    Last edited: Aug 9, 2018
    Vulgrim and Maxtor87 like this.
  6. Maxtor87

    Maxtor87 New Member

    Joined:
    Jul 30, 2018
    Messages:
    23
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    3
    Where is this posted at?
     
  7. Ibot123

    Ibot123 New Member

    Joined:
    Sep 7, 2016
    Messages:
    18
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    3
    I think there are rules against mentioning other communities, and ways to circumvent it ;)
     
    Maxtor87 likes this.
  8. Vulgrim

    Vulgrim New Member

    Joined:
    Sep 20, 2015
    Messages:
    13
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    Just because YOU are choosing to play on an outdated version of the game and DB doesn't mean the rest of us wants to do that. Good luck because that isn't very smart. The rest of us are waiting on a proper update and based on what Ibot123 just posted above it doesn't seem like there is one coming anytime soon. So fuck this bot.
     
  9. Halina

    Halina New Member

    Joined:
    Aug 6, 2018
    Messages:
    24
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    why would you update the game, if the bot doesn't support the newest game version? That's just stupid, no words for that...
     
  10. Maxtor87

    Maxtor87 New Member

    Joined:
    Jul 30, 2018
    Messages:
    23
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    3
    Well, on a note, that post belongs to other party software (aka TurboHUD) but maybe here they have the same problem to fix.
     
  11. Vulgrim

    Vulgrim New Member

    Joined:
    Sep 20, 2015
    Messages:
    13
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    Because I don't only bot I play the game too during the day. So I have to turn it off and switch back to 64 bit when I am playing then switch back to 32 bit when I am botting. But when I quit the game it auto updated. Plus the bot should already be updated. This was a minor patch. There is no reason why the bot shouldn't be back to working order already.
     
  12. Exdria

    Exdria New Member

    Joined:
    Jul 24, 2017
    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    I'm not pretty sure you read the entirely post.
    This minor patch changed a lot of rules about the game comportement, like the creator of THud said, same him cant patch THud cause his knowledge are not enough for.
    Like he said, a lot of files are now dynamics and asking hard knowledge for be understanding and patch.
     
  13. Matthew H

    Matthew H New Member

    Joined:
    Aug 7, 2018
    Messages:
    9
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    thats hard to follow
     
  14. taqace

    taqace New Member

    Joined:
    Feb 1, 2016
    Messages:
    18
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    thats pretty insane you able to do 110's with your bot. Best i could manage were 90-95 on my sader. Good shit!
     
  15. Matthew H

    Matthew H New Member

    Joined:
    Aug 7, 2018
    Messages:
    9
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Its non seasonal, 110 would be good for seasonal.
     
    Last edited: Aug 10, 2018
    Vulgrim likes this.
  16. Halina

    Halina New Member

    Joined:
    Aug 6, 2018
    Messages:
    24
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    above 2k paragon you can do 110s also, so it's also easy for seasonal...
     
  17. agraellee

    agraellee Member

    Joined:
    May 31, 2016
    Messages:
    42
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    8
  18. Matthew H

    Matthew H New Member

    Joined:
    Aug 7, 2018
    Messages:
    9
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Less than 450 people in the world have even done it once on solo (for necros on softcore). So not happening "easy" on farm mode with a bot. Non seasonal talking like they know about seasonal. derp
     
  19. piow

    piow New Member

    Joined:
    Aug 9, 2018
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    when this update
     
  20. rackath

    rackath New Member

    Joined:
    Sep 11, 2014
    Messages:
    17
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Bullshit...

    maybe 1 out of 20 runs, maybe
     

Share This Page