• Visit Rebornbuddy
  • [Plugin 3.0] Alcor75PlayerMover

    Discussion in 'Archives' started by alcor75, Dec 29, 2015.

    Thread Status:
    Not open for further replies.
    1. 777MAX777

      777MAX777 Member

      Joined:
      Jan 14, 2013
      Messages:
      31
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
      Lightning warp.
       
    2. gogo134

      gogo134 Member

      Joined:
      Jun 10, 2016
      Messages:
      98
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      i got 0.0.2.4 and using lightning warp and i have still backstep,i think its nothing to do with this plugin,it must be general problem for bot because i didnt have any problem when i began using bot with this plugin until last 1 or 2 patch
       
    3. xeratzy

      xeratzy New Member

      Joined:
      Jul 20, 2014
      Messages:
      37
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      backsteping with blink arrow
       
    4. WiN

      WiN Member

      Joined:
      Sep 2, 2014
      Messages:
      294
      Likes Received:
      15
      Trophy Points:
      18
      Still seems to be a lot of walking with Whirling Blades - even with WB set as low as 7, 70 and walking set to max 100ms it walks around for 3 or 4 seconds regularly.
       
    5. alcor75

      alcor75 Community Developer

      Joined:
      Nov 22, 2012
      Messages:
      376
      Likes Received:
      24
      Trophy Points:
      18
      Max walk only affect the Dodge/Kitine Logic, i have no control over how long your bot walk while exploring the dungeon, and the walk uppen if any of the condition we need to use the skill is not met (and half of those condition are stufs EB calculate for us in the background and are related to pathfinding).
      So we usually tend to walk alot in dungeons, and use alot the skill in open areas. my experiment tell me that is not wise to have the min range under 20, but that depend on alot of things, generally it should be little over your Melee range if you are a melee or over 15 for ranged, but you can experiment by yourself.

      Ill post a update soon with some Torm request fixed and some love for lightning Warp and blink.
       
    6. Fishnetz

      Fishnetz Member

      Joined:
      Aug 22, 2015
      Messages:
      52
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Is it possible to have a box on botton for Blade Vortex, to make like 20 stacks before opening strongbox? I am sure i will be in love with it for ever and reduce death counts. it doesn't always able to escape.
       
    7. alcor75

      alcor75 Community Developer

      Joined:
      Nov 22, 2012
      Messages:
      376
      Likes Received:
      24
      Trophy Points:
      18
      This is a nice idea, but is something that i don't control.

      Befor this release, the StrongBox logic i were using was delegate to Open the box and immediatly try to use the skill. While it was working, we had the side effect to not be able to use any other Plugin that interact with StrongBox, for exemple StrongBox Crafter, so i decided to change it, and now you can use any plugin that interact with them, the side effect is that i don't control anymore the exact moment that the box is open and so all i can do is react to what uppen after the box is opened.

      I'm still looking for the Perfect way to do this, i recon the actual way is not ideal, but at least it try to move you if you are in danger, that uppen 70% of the time you open the StrongBox, but not always, and that why you don'r see you toon move.

      Are you dieing after opening the box, if he don't move?
       
    8. Fishnetz

      Fishnetz Member

      Joined:
      Aug 22, 2015
      Messages:
      52
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Yeah sometimes, it seems to me its working like 50% escaping and sometimes it stands there, i am lucky if it killed some mobs and still has blade vortex stacks on, that way it can leach life right away.
       
    9. toNyx

      toNyx Well-Known Member

      Joined:
      Oct 29, 2011
      Messages:
      3,771
      Likes Received:
      35
      Trophy Points:
      48
      Best way would be to handle precast in the CR by broadcasting something, don't think OR handles it
       
    10. StrongBG

      StrongBG Banned

      Joined:
      Mar 13, 2012
      Messages:
      428
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Alcor would you be able to fullfill the following request?

      We all know that Whirling Blades are the best moving skill out there,but problem is that alot of builds cant use it and because of that the bots aint farming at their full potential.Will it be possible to add support for switching weapons?It should be something like: no mobs in xxx range switch and start using wb,when mobs get in xxx range switch back and kill.That would be fucking amazing feature for alcorplayermover.

      What do you think,would you be able to add something like this?
      What does the other exilebuddy users think about my request?
       
    11. DontBeAfraid

      DontBeAfraid Active Member

      Joined:
      Oct 2, 2015
      Messages:
      746
      Likes Received:
      30
      Trophy Points:
      28

      approve!
      Great idea! I'd love to see that.
       
    12. MATRASUS

      MATRASUS Member

      Joined:
      Jul 16, 2012
      Messages:
      114
      Likes Received:
      7
      Trophy Points:
      18
      Great idea. Already mentioned few times but it was really hard to code. But with communitylib it can be easier
       
    13. Tormiasz

      Tormiasz Community Developer

      Joined:
      Jun 16, 2014
      Messages:
      701
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      18
      Already told ya, it's a routine thing, it can't be done in a player mover because playermover doesnt know when the bot wants to fight and when to walk.
       
    14. StrongBG

      StrongBG Banned

      Joined:
      Mar 13, 2012
      Messages:
      428
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      He might find a way to do it.
       
    15. MATRASUS

      MATRASUS Member

      Joined:
      Jul 16, 2012
      Messages:
      114
      Likes Received:
      7
      Trophy Points:
      18
      Maybe we can use some specific routine to tell player mover when we want to fight?
       
    16. toNyx

      toNyx Well-Known Member

      Joined:
      Oct 29, 2011
      Messages:
      3,771
      Likes Received:
      35
      Trophy Points:
      48
      Still, not mover's job to perform this
       
    17. StrongBG

      StrongBG Banned

      Joined:
      Mar 13, 2012
      Messages:
      428
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Well i dont see the problem,since its not a mover's job if he was willing he would modify old routine or make a specific routine for this and include it in his completed projects lists.It is not necessary to be included in the mover plugin.Its all about if he or anyone else wants to do it,there is always a way.But for sure alot of players would use it due to wb being op moving skill.I just suggested it here cuz i thought it would be possible to be included in playermover.

      Edit: We have yet to see what he thinks about this.
       
    18. hegs

      hegs New Member

      Joined:
      Jun 5, 2011
      Messages:
      101
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      +1 would be awesome if possible
       
    19. toNyx

      toNyx Well-Known Member

      Joined:
      Oct 29, 2011
      Messages:
      3,771
      Likes Received:
      35
      Trophy Points:
      48
      He busy we something wayyyyy more important right meow.
       
    20. StrongBG

      StrongBG Banned

      Joined:
      Mar 13, 2012
      Messages:
      428
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Yea he is probably cutting wood atm!
       
    Thread Status:
    Not open for further replies.

    Share This Page