• Visit Rebornbuddy
  • [Plugin 3.0] GemLevelerPro (level all gems)

    Discussion in 'Archives' started by alcor75, Aug 28, 2015.

    Thread Status:
    Not open for further replies.
    1. alcor75

      alcor75 Community Developer

      Joined:
      Nov 22, 2012
      Messages:
      376
      Likes Received:
      24
      Trophy Points:
      18
      Are you talking about my plugin?
      It is supposed to scan all equipment, "new and old", i remember i found that bug in standard gemleveler and fixed it, pls check again.

      P.s. why don't you add the gem to the blacklist? (you can even configure the level you want them to reach before to stop)
      Done once, done forever, can't really understand your concern.
       
    2. thelover

      thelover New Member

      Joined:
      Jul 10, 2012
      Messages:
      42
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      just installed the plugin and this is what I got
      2015-09-22 09:30:10,024 [5] ERROR CustomLogger (null) - An exception occurred.
      System.IO.FileNotFoundException: Could not load file or assembly 'GemLevelerPro, Culture=neutral' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.
      File name: 'GemLevelerPro, Culture=neutral'
      at System.Reflection.RuntimeAssembly._nLoad(AssemblyName fileName, String codeBase, Evidence assemblySecurity, RuntimeAssembly locationHint, StackCrawlMark& stackMark, IntPtr pPrivHostBinder, Boolean throwOnFileNotFound, Boolean forIntrospection, Boolean suppressSecurityChecks)
      at System.Reflection.RuntimeAssembly.nLoad(AssemblyName fileName, String codeBase, Evidence assemblySecurity, RuntimeAssembly locationHint, StackCrawlMark& stackMark, IntPtr pPrivHostBinder, Boolean throwOnFileNotFound, Boolean forIntrospection, Boolean suppressSecurityChecks)
      at System.Reflection.RuntimeAssembly.InternalLoadAssemblyName(AssemblyName assemblyRef, Evidence assemblySecurity, RuntimeAssembly reqAssembly, StackCrawlMark& stackMark, IntPtr pPrivHostBinder, Boolean throwOnFileNotFound, Boolean forIntrospection, Boolean suppressSecurityChecks)
      at System.Reflection.Assembly.Load(AssemblyName assemblyRef)
      at System.Windows.Navigation.BaseUriHelper.GetLoadedAssembly(String assemblyName, String assemblyVersion, String assemblyKey)
      at MS.Internal.AppModel.ResourceContainer.GetResourceManagerWrapper(Uri uri, String& partName, Boolean& isContentFile)
      at MS.Internal.AppModel.ResourceContainer.GetPartCore(Uri uri)
      at System.IO.Packaging.Package.GetPartHelper(Uri partUri)
      at System.IO.Packaging.Package.GetPart(Uri partUri)
      at System.Windows.Application.GetResourceOrContentPart(Uri uri)
      at System.Windows.Application.LoadComponent(Object component, Uri resourceLocator)
      at GemLevelerPro.Gui.InitializeComponent() in d:\bonchon\Gui.xaml:line 1
      at GemLevelerPro.Gui..ctor() in d:\bonchon\Plugins\GemLevelerPro0012\Gui.xaml.cs:line 17
      at GemLevelerPro.GemLeveler.get_Control() in d:\bonchon\Plugins\GemLevelerPro0012\GemLeveler.cs:line 149
      at Exilebuddy.BotWindow.?????????????????????????????????????????(Object )
      at Exilebuddy.BotWindow.?????????????????????????????????????????()
      at System.Windows.Threading.DispatcherOperation.InvokeDelegateCore()
      at System.Windows.Threading.DispatcherOperation.InvokeImpl()
      --- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
      at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task)
      at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)
      at System.Windows.Threading.DispatcherOperation.Wait(TimeSpan timeout)
      at System.Windows.Threading.Dispatcher.InvokeImpl(DispatcherOperation operation, CancellationToken cancellationToken, TimeSpan timeout)
      at System.Windows.Threading.Dispatcher.Invoke(Action callback, DispatcherPriority priority, CancellationToken cancellationToken, TimeSpan timeout)
      at System.Windows.Threading.Dispatcher.Invoke(Action callback)
      at (Dispatcher , Action )
      at Exilebuddy.BotWindow.?????????????????????????????????????????(Object )
       
    3. toNyx

      toNyx Well-Known Member

      Joined:
      Oct 29, 2011
      Messages:
      3,771
      Likes Received:
      35
      Trophy Points:
      48
      Remove the 0012 in the folder's name and it should be fixed
       
    4. Tormiasz

      Tormiasz Community Developer

      Joined:
      Jun 16, 2014
      Messages:
      701
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      18
      What should I do if have 2 CWDT gems and I want one to be lvl X and the second one lvl Y?
       
    5. darkbluefirefly

      darkbluefirefly Community Developer

      Joined:
      Nov 8, 2013
      Messages:
      1,927
      Likes Received:
      18
      Trophy Points:
      38
      Why in gods name would you use 2 CWDT gems.... Anyways
      Don't set a level, manually remove it from the list and level it yourself. Else code custom logic for it. But... whyy....2 CDWT whyyyyy.
       
    6. 54sgdg4d6s

      54sgdg4d6s Member

      Joined:
      Jun 26, 2013
      Messages:
      193
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      now guys u should change LevelSkillGemTask.cs

      Code:
      			if (LokiPoe.InGameState.AreLevelSkillGemIconsDisplayed())
      
      to
      Code:
      			if (LokiPoe.InGameState.SkillGemHud.AreLevelIconsDisplayed)
      

      and


      Code:
      			if (!LokiPoe.InGameState.ClearLevelSkillGemIcon())
      
      to
      Code:
      			if (!LokiPoe.InGameState.SkillGemHud.ClearFirstLevelSkillGemIcon())
      
       
    7. darkbluefirefly

      darkbluefirefly Community Developer

      Joined:
      Nov 8, 2013
      Messages:
      1,927
      Likes Received:
      18
      Trophy Points:
      38
      Looks solid, will check this latter. Thanks for this.
       
    8. Unknown Buddy

      Unknown Buddy Member

      Joined:
      May 20, 2015
      Messages:
      604
      Likes Received:
      17
      Trophy Points:
      18
      Testing now but i just want to double check and make sure you intentionally left out a pair of "()" in:

      Code:
      if (LokiPoe.InGameState.SkillGemHud.AreLevelIconsDisplayed[color=red]()[/color])
       
    9. toNyx

      toNyx Well-Known Member

      Joined:
      Oct 29, 2011
      Messages:
      3,771
      Likes Received:
      35
      Trophy Points:
      48
      It's a property now I think.
       
    10. alcor75

      alcor75 Community Developer

      Joined:
      Nov 22, 2012
      Messages:
      376
      Likes Received:
      24
      Trophy Points:
      18
      Update for Talisman patch.

      Pls report bugs here.

      /bow
       
    11. uupiits

      uupiits Member

      Joined:
      Oct 7, 2014
      Messages:
      335
      Likes Received:
      8
      Trophy Points:
      18
      Doesnt level Fire totem in unique amulet with socket
       
    12. darkbluefirefly

      darkbluefirefly Community Developer

      Joined:
      Nov 8, 2013
      Messages:
      1,927
      Likes Received:
      18
      Trophy Points:
      38
      It's missing the KVP for the neck inventory

      Inside GemLevelerSettings.cs

      GO to the end of the code, and replace with this



      Code:
      		private static IEnumerable<KeyValuePair<Inventory, InventorySlot>> UsableInventories
      		{
      			get
      			{
      				return new[]
      				{
      					new KeyValuePair<Inventory, InventorySlot>(LokiPoe.InGameState.InventoryPanel.LeftHandInventory,
      						InventorySlot.LeftHand),
      					new KeyValuePair<Inventory, InventorySlot>(LokiPoe.InGameState.InventoryPanel.RightHandInventory,
      						InventorySlot.RightHand),
      					new KeyValuePair<Inventory, InventorySlot>(LokiPoe.InGameState.InventoryPanel.OffLeftHandInventory,
      						InventorySlot.OffLeftHand),
      					new KeyValuePair<Inventory, InventorySlot>(LokiPoe.InGameState.InventoryPanel.OffRightHandInventory,
      						InventorySlot.OffRightHand),
      					new KeyValuePair<Inventory, InventorySlot>(LokiPoe.InGameState.InventoryPanel.HeadInventory, InventorySlot.Head),
      					new KeyValuePair<Inventory, InventorySlot>(LokiPoe.InGameState.InventoryPanel.ChestInventory, InventorySlot.Chest),
      					new KeyValuePair<Inventory, InventorySlot>(LokiPoe.InGameState.InventoryPanel.GlovesInventory, InventorySlot.Gloves),
      					new KeyValuePair<Inventory, InventorySlot>(LokiPoe.InGameState.InventoryPanel.BootsInventory, InventorySlot.Boots),
      					new KeyValuePair<Inventory, InventorySlot>(LokiPoe.InGameState.InventoryPanel.LeftRingInventory,
      						InventorySlot.LeftRing),
      					new KeyValuePair<Inventory, InventorySlot>(LokiPoe.InGameState.InventoryPanel.RightRingInventory,
      						InventorySlot.RightRing),
      					[B]new KeyValuePair<Inventory, InventorySlot>(LokiPoe.InGameState.InventoryPanel.NeckInventory,
      						InventorySlot.Neck)[/B]
      				};
      			}
      		}
      The bold is the new code, you can just copy the Ienumerable code block and replace the old one, that should work.
       
    13. Dbuddy

      Dbuddy Member

      Joined:
      Jun 18, 2012
      Messages:
      963
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      sorry, but i haven't found advantage in using this Gemleveler - instead of the standard buildt-in Version.

      the normal gem leveler also does, what i should do: level the gems.

      the only thing that would be nice is a automatically scan for new gems after pressing "start".

      each time i fill up slots with fresh gems i need to update via settings.
       
    14. alcor75

      alcor75 Community Developer

      Joined:
      Nov 22, 2012
      Messages:
      376
      Likes Received:
      24
      Trophy Points:
      18
      Do what darkbluefirefly sayd...tnx alot bro for taking the time, you know what i'm busy with ;)

      Baby, this is exacly the purpose of this tool... fill your slots, be sure "Auto Level" is enabled and press start, it will level all your gem, unless listed in the blacklist section, and even there you can specify the level that the gem should reach before to stop...what else you need exactly??
       
    15. Unknown Buddy

      Unknown Buddy Member

      Joined:
      May 20, 2015
      Messages:
      604
      Likes Received:
      17
      Trophy Points:
      18
      Little confusing lol. What you are wanting is exactly what GemLevelerPro does. It is literally the difference between the basic and this version.
       
    16. Dbuddy

      Dbuddy Member

      Joined:
      Jun 18, 2012
      Messages:
      963
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      ok, thanks *hehe*
      haven't used the pro-version after some update broke it.
       
    17. darkbluefirefly

      darkbluefirefly Community Developer

      Joined:
      Nov 8, 2013
      Messages:
      1,927
      Likes Received:
      18
      Trophy Points:
      38
      It wasn't broken, just missing amulets as being socket-able, the KvP addition fixes that.
       
    18. alcor75

      alcor75 Community Developer

      Joined:
      Nov 22, 2012
      Messages:
      376
      Likes Received:
      24
      Trophy Points:
      18
    19. alcor75

      alcor75 Community Developer

      Joined:
      Nov 22, 2012
      Messages:
      376
      Likes Received:
      24
      Trophy Points:
      18
      First post update with Ascendancy support.
       
    20. botelho

      botelho Member

      Joined:
      Nov 13, 2013
      Messages:
      279
      Likes Received:
      12
      Trophy Points:
      18
      Nce, thanks a lot
       
    Thread Status:
    Not open for further replies.

    Share This Page