• Visit Rebornbuddy
  • [Plugin] Arcanum Enchanter 1.1.4

    Discussion in 'Plugins' started by xzjv, Nov 10, 2014.

    1. davidtaycc

      davidtaycc New Member

      Joined:
      May 16, 2014
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      ''You cannot afford to enchant any more''
       
    2. Dtdg

      Dtdg Member

      Joined:
      Jun 30, 2014
      Messages:
      117
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Chinese - Community Localisations has expired . Pleaes fix .
       
    3. menand

      menand New Member

      Joined:
      Mar 24, 2013
      Messages:
      154
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      work with English, not work with Russian.
       
    4. wizardt

      wizardt New Member

      Joined:
      Nov 25, 2014
      Messages:
      9
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      OMG,this is great,thx
       
    5. AWilson013

      AWilson013 Member

      Joined:
      Dec 31, 2013
      Messages:
      55
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
      My wrist thanks you. Been rolling the elemental damage on my pig sticker for EVER. It is costing well over 10mil/roll at this point... Looking for 10% cooldown reduction. It got me a 9, and is still going. Awesome.
       
    6. wizardt

      wizardt New Member

      Joined:
      Nov 25, 2014
      Messages:
      9
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      want it in RELEASE version of DB :)
       
    7. kuskner

      kuskner Member

      Joined:
      Oct 12, 2013
      Messages:
      529
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      dont work.

      [Arcanum] Arcanum v1.1.3 by xzjv Enabled!

      Config is just grey
       
    8. byobodybag

      byobodybag Member

      Joined:
      Jul 11, 2012
      Messages:
      205
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      I'm using it in release version.
       
    9. Bossen2750

      Bossen2750 Member

      Joined:
      Oct 5, 2010
      Messages:
      112
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      Think he want it to be a part of DB :)
       
    10. byobodybag

      byobodybag Member

      Joined:
      Jul 11, 2012
      Messages:
      205
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Yeah, quite confusing. But OP implies its for BETA in first post requirements.
       
    11. Sarvesh

      Sarvesh Member

      Joined:
      Sep 1, 2012
      Messages:
      85
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      8
      Same as me, English OS
       
    12. heat

      heat New Member

      Joined:
      May 24, 2010
      Messages:
      7
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Just posting to thank the creator of the plugin!
       
    13. Takri

      Takri Member

      Joined:
      Sep 25, 2012
      Messages:
      50
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Thanks a lot!
       
    14. Chilol

      Chilol New Member

      Joined:
      Sep 25, 2015
      Messages:
      19
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      There is no thorn dmg roll option, atleast theres none for shield [Lidless Wall]
       
    15. hams

      hams Member

      Joined:
      Sep 6, 2014
      Messages:
      233
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Hey.. something bugged with BaseDamage Enchant

      Code:
      [Arcanum][Commands] Enchanting BaseDamage >= 2325
      [Arcanum][Enchanting] State Changed from EnchantProperty to SelectNewEnchant
      [Arcanum][Enchanting] Found: BaseDamage (2002) Damage
      [Arcanum][Enchanting] Found Upgrade!: BaseDamage (2163) Fire Damage, still searching though...
      [Arcanum][Enchanting] Found: BaseDamage (2002) Damage
      [Arcanum][Enchanting] Found Upgrade!: BaseDamage (2163) Fire Damage, still searching though...
      [Arcanum][Enchanting] State Changed from SelectNewEnchant to EnchantProperty
      [Arcanum][Enchanting] State Changed from EnchantProperty to SelectNewEnchant
      [Arcanum][Enchanting] Found Upgrade!: BaseDamage (2060) Damage, still searching though...
      [Arcanum][Enchanting] Found Upgrade!: BaseDamage (2205) Cold Damage, still searching though...
      [Arcanum][Enchanting] Found Upgrade!: BaseDamage (2060) Damage, still searching though...
      [Arcanum][Enchanting] Found Upgrade!: BaseDamage (2205) Cold Damage, still searching though...
       
    16. cedricdu94

      cedricdu94 New Member

      Joined:
      Feb 2, 2012
      Messages:
      250
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Config is just grey

      Edit: No work with french client but work with english client
       
      Last edited: Feb 13, 2016
    17. jbotwww

      jbotwww New Member

      Joined:
      Apr 27, 2014
      Messages:
      230
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Yes there is. It is "BaseDamage Damage" I have a Lidless wall with thorns rolled on it and used it to roll thorns on it.
       
    18. qztr

      qztr Active Member

      Joined:
      Mar 31, 2012
      Messages:
      1,932
      Likes Received:
      17
      Trophy Points:
      38
      As an additional feature, maybe this could somehow be implemented into the plugin? http://rerollcalculator.com/

      It's only for weapons though.

      My idea:
      The plugin reads the data of the weapon
      Applies the data in the reroll, shows you what the best reroll option is for highest possible DPS output
      Gives you the option with one click to simply go for the best stat, example damage range
       
    19. Chilol

      Chilol New Member

      Joined:
      Sep 25, 2015
      Messages:
      19
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Thanks
       
    20. xzjv

      xzjv Community Developer

      Joined:
      Mar 17, 2014
      Messages:
      1,243
      Likes Received:
      46
      Trophy Points:
      48
      1.1.4
      * No longer requires QuestTools.
       

    Share This Page