• Visit Rebornbuddy
  • [Plugin] Armory2

    Discussion in 'Plugins' started by TarasBulba, Aug 28, 2015.

    1. bobjoe1233

      bobjoe1233 New Member

      Joined:
      Sep 4, 2015
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Has a bug when doing greater rifts where it will go to the blood shard vendor a second time after closing the rift/salvaging and will just sit on the blood shard vendor until inactivity timer hits and forces you to remake the game. Obviously not ideal as it is 3 minute downtime per rift for me. Outside of that it works perfect in normal rifts apart from minimum blood shard count not working. Using trinity 2.13.4

      Seriously though please fix the greater rift bug!
       
    2. Shaded

      Shaded Member

      Joined:
      Apr 18, 2011
      Messages:
      336
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Yup same problem here
       
    3. EasyProger

      EasyProger New Member

      Joined:
      Dec 15, 2012
      Messages:
      62
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Hi, everyone )
      who have problem with minimum blade shard -> download attachment and replace this file in plugins/armory/Behaviors/MysteryVendor.cs
      im hardcoded minimum blade shard to 400 if you wanna change this -> open this file in text edit, find and replace: 400, to you needle number )

      haved in two methods
      MysteryVendorAction
      CanRunMysteryVendor


      to developers:
      bug in _continueSpending and _itemsPurchased
       

      Attached Files:

    4. warmonger

      warmonger New Member

      Joined:
      Sep 5, 2015
      Messages:
      1
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      This happens everytime when I try to open armory config...


      Config window: System.IO.DirectoryNotFoundException: Could not find a part of the path 'C:\Users\****\Desktop\Demonbuddy 1.1.2573.424\Plugins\Armory\Settings\UI.xaml'.
      at System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath)
      at System.IO.FileStream.Init(String path, FileMode mode, FileAccess access, Int32 rights, Boolean useRights, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, SECURITY_ATTRIBUTES secAttrs, String msgPath, Boolean bFromProxy, Boolean useLongPath, Boolean checkHost)
      at System.IO.FileStream..ctor(String path, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, String msgPath, Boolean bFromProxy, Boolean useLongPath, Boolean checkHost)
      at System.IO.StreamReader..ctor(String path, Encoding encoding, Boolean detectEncodingFromByteOrderMarks, Int32 bufferSize, Boolean checkHost)
      at System.IO.File.InternalReadAllText(String path, Encoding encoding, Boolean checkHost)
      at System.IO.File.ReadAllText(String path)
      at Armory.Settings.UI.GetDisplayWindow() in c:\Users\******\Desktop\Demonbuddy 1.1.2573.424\Plugins\Armory.1.4.0\Armory\Settings\UI.cs:line 26
       
    5. Bronesia

      Bronesia New Member

      Joined:
      Sep 22, 2013
      Messages:
      43
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Is there a way to relog to an alt and spend bloodshards on that one?
       
    6. Treketre

      Treketre New Member

      Joined:
      Sep 4, 2015
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      1.4.0 Minimum Blood Shard Count doesnt work.
       
    7. iamaboy

      iamaboy New Member

      Joined:
      May 3, 2014
      Messages:
      17
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      3
      thx, i found three results of 400, just chg them all to wt i need?
       
    8. smartgpc

      smartgpc New Member

      Joined:
      Aug 31, 2015
      Messages:
      5
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      trinity 2, v1.4 has the minimum blade shard issue. it is a logical problem.

      I try to fix it and adjust the max value into 950. Replace the original file at the mirror path.
      View attachment MysteryVendor.cs
       
    9. EasyProger

      EasyProger New Member

      Joined:
      Dec 15, 2012
      Messages:
      62
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      yep )
       
    10. Unknown Buddy

      Unknown Buddy Member

      Joined:
      May 20, 2015
      Messages:
      604
      Likes Received:
      17
      Trophy Points:
      18
      Wrong post.
       
    11. arnadayn

      arnadayn Member

      Joined:
      Sep 6, 2014
      Messages:
      50
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Is this still valid?
      Cause i tried your file and Armory weren't loaded in the plugin list.
       
    12. EasyProger

      EasyProger New Member

      Joined:
      Dec 15, 2012
      Messages:
      62
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      try my modification, and if you wanna you can simple change minimum blood shard in txt editor)
       
    13. arnadayn

      arnadayn Member

      Joined:
      Sep 6, 2014
      Messages:
      50
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      file works but he just w8 for 1000 shards, then he spend them all.
      I ned something to keep my toons around ~800 shards.
       
    14. neo243

      neo243 Member

      Joined:
      Jul 22, 2013
      Messages:
      58
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
      how do i set the items he sould buy from kadala?

      nevermind wrong version
       
      Last edited: Sep 14, 2015
    15. Helix777

      Helix777 New Member

      Joined:
      Sep 14, 2015
      Messages:
      1
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Every time I install Armory or Khadala Spree, my WW Barb whirlwinds for a fraction of a second and then stops repetitively. The only way to fix the issue has been to completely uninstall demonbuddy, and reinstall without Khadala plugins. Is anyone else experiencing this? is there a way to fix it?
       
    16. Kentopolis

      Kentopolis New Member

      Joined:
      Sep 24, 2012
      Messages:
      3
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Make sure the file folder that says Armory2 is the top folder in the plugins menu. I had it buried behind another folder and when I put the Armory2 folder directly in the plugins folder, I stopped getting this error.
       
    17. somethingthere

      somethingthere Member

      Joined:
      Apr 21, 2014
      Messages:
      46
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
      My char spends Blood Shards after every rift. Would like to have it so it wait until around 800 and then spends it.
      That way it wont report legendarys to guild chat that often either.
       
    18. jotd

      jotd Member

      Joined:
      Sep 27, 2010
      Messages:
      745
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      Some "would be cool" features for armory:
      - Also equip items for the follower
      - Put gems into items with sockets
      - Change skills/passives if available
      - Use paragon points
      - Force certain slots to have certain stats (Boots->Movementspeed for example, or weapon/rings/amulet with socket)
       
      Last edited: Sep 22, 2015
    19. tnguye56

      tnguye56 Member

      Joined:
      May 24, 2015
      Messages:
      30
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Im using the most updated verisions of adventurer, trinity 2, and armory. I have an issue with my bot identifying legendary items 1 single item at a time after it finishes grift instead of waiting to go to town and id all of it at once. Please help me.
       
    20. saustin31

      saustin31 New Member

      Joined:
      Aug 7, 2013
      Messages:
      3
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      I have my plugin checked, but i can't press the config menu...In Db
       

    Share This Page