• Visit Rebornbuddy
  • [Plugin] AutoFollow 1.260.1

    Discussion in 'Plugins' started by xzjv, Jan 13, 2016.

    1. wellborn2012

      wellborn2012 Member

      Joined:
      Mar 10, 2012
      Messages:
      41
      Likes Received:
      9
      Trophy Points:
      8

      Should I use this even if I don't want my toon to follow? Right now he can't survive more than a few seconds with mobs hitting him.
       
    2. drizzle206

      drizzle206 Active Member

      Joined:
      Mar 25, 2017
      Messages:
      334
      Likes Received:
      79
      Trophy Points:
      28
      I would still use it... Even if it keeps dying you can already teleport back in... Over the rift guardian is dead the path still be cleared of enemies anyhow... :)
       
    3. Vinch

      Vinch Member

      Joined:
      Jul 1, 2017
      Messages:
      35
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      8
      I keep getting this when loading Autofollow on my main...

      [AutoFollow.Behaviors][<DefaultOutOfGameChecks>d__26] Waiting for bots to connect...
      [AutoFollow.Networking][Client] Lost Connection to server...
      [AutoFollow.Networking][Client] Initializing Client Service connection to http:/(localhostIP)Follow Attempt=18
       
    4. drizzle206

      drizzle206 Active Member

      Joined:
      Mar 25, 2017
      Messages:
      334
      Likes Received:
      79
      Trophy Points:
      28
      hmm...try unchecking the plugins on all of the DB you have open...basically you are disabling the plugin...close all DB...restart them...and enable the plugins again...enable the leader/server db first...then the follower DBs...again make sure that the server infos match those in all client infos...then start leader DB...then follower DBs...
       
    5. Vinch

      Vinch Member

      Joined:
      Jul 1, 2017
      Messages:
      35
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      8
      Yea I did that and the server url's on both are the same. Connection mode is client for both. Opened both Diablo 3's, opened 2 DB's and loaded Leader profile on the leader. Then loaded followercombat on the 2nd one. Started the Leader DB, started the follower DB and just get 'wating for bots to connect on both DB's : (

      [AutoFollow.Networking][Client] Lost Connection to server...
      [AutoFollow.Networking][Client] Initializing Client Service connection to http://localhost:11111(5 numbers)/Follow Attempt=26
      [AutoFollow.Behaviors][<DefaultOutOfGameChecks>d__26] Waiting for bots to connect...
       
    6. drizzle206

      drizzle206 Active Member

      Joined:
      Mar 25, 2017
      Messages:
      334
      Likes Received:
      79
      Trophy Points:
      28
      *the leader needs to be SERVER...
       
      Vinch likes this.
    7. Vinch

      Vinch Member

      Joined:
      Jul 1, 2017
      Messages:
      35
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      8
      LOL I'm an idiot thank you so much! I for some reason thought server meant like a VPN or using computers on different networks... big dumb. Thanks again!
       
    8. drizzle206

      drizzle206 Active Member

      Joined:
      Mar 25, 2017
      Messages:
      334
      Likes Received:
      79
      Trophy Points:
      28
      hopefully that fixes it for you :)
       
      Vinch likes this.
    9. Vinch

      Vinch Member

      Joined:
      Jul 1, 2017
      Messages:
      35
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      8
      So far so good, running smoothly :)
       
    10. drizzle206

      drizzle206 Active Member

      Joined:
      Mar 25, 2017
      Messages:
      334
      Likes Received:
      79
      Trophy Points:
      28
      super! glad it's working for you now :)
       
    11. eggtart

      eggtart Member

      Joined:
      Aug 26, 2014
      Messages:
      54
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
      Hello all.. I just recently came back to DB after a 2 year hiatus... I can get the bots to run on their own but having trouble getting them to autofollow... I have multiple keys but can't even get one key to follow the other..

      So what I did was download the DB installer and installed the program
      Downloaded the newest version of autofollow and put it into my plugin directory
      Opened DB and made sure that under plugins my trinity and my autofollow were checked off

      On my main leader I made it the server in the autofollow options but my log I'm getting

      [AutoFollow] Changing behavior type from Default to Leader
      [AutoFollow.Events][ChangeMonitor] Profile Loaded: Adventurer - Nephalem Rift
      Loaded profile Adventurer - Nephalem Rift
      [AutoFollow.Behaviors][BaseBehavior] Activated Leader
      [AutoFollow.Events][ChangeMonitor] Bot Started
      [AutoFollow.Behaviors][<DefaultOutOfGameChecks>d__26] Waiting for bots to connect...

      and on my client follower it's stuck at

      [AutoFollow] Changing behavior type from Default to Follower Combat
      [AutoFollow.Events][ChangeMonitor] Profile Loaded: AutoFollow Combat
      Loaded profile AutoFollow Combat
      [AutoFollow.Behaviors][BaseBehavior] Activated Follower Combat
      [AutoFollow.Events][ChangeMonitor] Bot Started
      [AutoFollow.Behaviors][<DefaultOutOfGameChecks>d__26] Waiting for bots to connect...

      Help anyone?
       
      Last edited: Jul 6, 2017
    12. drizzle206

      drizzle206 Active Member

      Joined:
      Mar 25, 2017
      Messages:
      334
      Likes Received:
      79
      Trophy Points:
      28
      eggtart...

      i sometimes get those same logs when the bots are trying to connect with each other...if you have checked that all the server/client infos are the same and the followers are still unable to connect to leader, just go to leader screen (while all the bots running, but just waiting for invites) and manually send invites to the followers...if followers don't accept auto, just accept manually as well...if the leader doesn't create the game after all invites, just click start on the leader screen...once the game starts will all parties, the bots should take over...the autofollow does have bugs and it can be a bit quirky at times...most often than not, autofollow works smoothly for me...these steps are what i take when it's acting up...

      *and be sure you get the latest zAutoFollow...it was just updated a few days ago to work with latest patch :)
       
    13. asd820621

      asd820621 New Member

      Joined:
      Jul 9, 2016
      Messages:
      22
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      1
      [AutoFollow.Coroutines][<RequestPartyInvite>d__16] Requesting party invite!
      [AutoFollow.Coroutines][<AcceptPartyInvite>d__17] Accepting Party Invite
      [AutoFollow.Events][ChangeMonitor] Lost leader, he was right here
      [AutoFollow.Events][ChangeMonitor] Last World Id=0 LastWorldPosition=<0, 0, 0>
      Joined a game!
      [YetAnotherRelogger] Recieved DifficultyLevel: Torment13
      [AutoFollow.Events][ChangeMonitor] Profile Loaded: AutoFollow Combat
      Loaded profile AutoFollow Combat
      Game joined, Resetting profile caches
      [Trinity 2.260.5] Routine Changed to: 野蠻人通用模式
      [AutoFollow.Events][ChangeMonitor] Found leader!
      [Trinity 2.260.5] Routine Changed to: 荒野之怒戰鬥模式 > Skills: 旋風斬 , > Sets: Wrath of the Wastes, Bul-Kathos's Oath,
      [AutoFollow.Coroutines][<LeaveWhenInWrongGame>d__12] Leader gameId is different/invalid!
      [AutoFollow.Coroutines][<LeaveWhenInWrongGame>d__12] Leader is in a different game, Leave Game!



      Please help me!
      I Bot for Uber
      the leader is fine
      but the team members keep jumping out the game!
       
    14. Tkay

      Tkay Member

      Joined:
      Mar 4, 2016
      Messages:
      60
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      8
      Tried 3man botting low grifts, my leader (necro) just runs into stuff not using spells and dies half the time (When it can do solo fine up to 80), the monk wont do anything and over half the rifts and stops moving throughout them until the end, and the barb is doing decently. Unfortunately Demonbuddy isnt working with log files and just displays nothing, but this is my experience with this so far.
       
    15. Tkay

      Tkay Member

      Joined:
      Mar 4, 2016
      Messages:
      60
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      8
      Trrying with different things, and they just stop following almost every rift.
       
    16. Slimdiggy

      Slimdiggy Member

      Joined:
      Aug 29, 2015
      Messages:
      164
      Likes Received:
      7
      Trophy Points:
      18
      Bro Bots are not connecting..im not sure why but yah no luck on this so far on this patch.
       
    17. Bumpy

      Bumpy New Member

      Joined:
      Jul 23, 2017
      Messages:
      15
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      3
      I want to increase the speed of equipment farming with zAutofollow. I made three nec smurfs to go gr80 with my main. The plan is for them to drop all they get to my main. I figured out a way to them to drop in the town, but cant figure out how to let my main pick them up. Is there anyway to do that?
       
    18. KarmaBites

      KarmaBites New Member

      Joined:
      Oct 25, 2013
      Messages:
      10
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Unfortunately not. The bot just doesn't seem to pick up items in town, and the devs are aware of it. It's been like that for ages
       
    19. Slimdiggy

      Slimdiggy Member

      Joined:
      Aug 29, 2015
      Messages:
      164
      Likes Received:
      7
      Trophy Points:
      18
      Bots are connecting after an unknown fix by me. Frequent disconnects still though.
       
    20. Slimdiggy

      Slimdiggy Member

      Joined:
      Aug 29, 2015
      Messages:
      164
      Likes Received:
      7
      Trophy Points:
      18
      Bots turn into frequent straglers and i cant get the hammerdin, a follower, to attack anythign with hammers.
       

    Share This Page