• Visit Rebornbuddy
  • [PLUGIN] ItemCount

    Discussion in 'Plugins' started by taozi, Apr 16, 2014.

    1. RedRanger

      RedRanger New Member

      Joined:
      Jul 6, 2014
      Messages:
      12
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      The plugin doesn't work with the latest DB beta (v1.1.2150.487 ), the plugin's TAB is not shown, while it's visible in plugins' list and could be marked as active via checkbox.

      Nonetheless, with the recent stable DB release I really love it!
       
      Last edited: Oct 19, 2014
    2. taozi

      taozi Community Developer

      Joined:
      Nov 10, 2012
      Messages:
      163
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      It does work with latest DB Beta, can you attach a log?
       
    3. TwoCigars

      TwoCigars Active Member

      Joined:
      May 4, 2014
      Messages:
      992
      Likes Received:
      41
      Trophy Points:
      28
      Thanks for your contributions!!!

      Question/Request:
      Is there anyway to add functionality to change/override Trinity item handling settings based on item counts?

      IE setting a limit so after 10000 arcane dust, it will sell all blue items instead of salvaging them?

      Such functionality might change this from an item monitor into more of a Stash Manager. Then, combining this plugin with custom loot rules, a user could basically have their stash 95% managed for them. No more coming home to a full stash and an idle character in town.

      [hr][/hr]

      More than just stash counts in my current player it would be amazing to have some sort of inventory management for my alts, which i typically use to stash most of my items. I basically have 1 playable character and 1 mule for each class. I keep a text file on my desktop that reminds me which character has which gear on it.
       
    4. RedRanger

      RedRanger New Member

      Joined:
      Jul 6, 2014
      Messages:
      12
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      You're right it works!
      Have checked the log and then it became obvious that plugin was put in a wrong directory, ItemCount/ItemCount/.
      Moved it one level up, it works now!
      Thanks a lot for a nice work!
      Code:
      2014-10-26 13:31:40,032 [1] INFO  MainWindow (null) - DemonbuddyBETA v1.1.2169.492 started
      ...
      2014-10-26 13:31:49,114 [1] INFO  Logger (null) - [ItemCount] Plugin ItemCount - Enabled 2.1.0 now in action!
      2014-10-26 13:31:49,127 [1] DEBUG PluginContainer (null) - Exception while enabling plugin ItemCount: System.IO.DirectoryNotFoundException: Could not find a part of the path 'G:\DBQuesting\Plugins\ItemCount\images\1.png'.
         at System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath)
         at System.IO.FileStream.Init(String path, FileMode mode, FileAccess access, Int32 rights, Boolean useRights, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, SECURITY_ATTRIBUTES secAttrs, String msgPath, Boolean bFromProxy, Boolean useLongPath, Boolean checkHost)
         at System.IO.FileStream..ctor(String path, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share)
         at System.Windows.Media.Imaging.BitmapDecoder.SetupDecoderFromUriOrStream(Uri uri, Stream stream, BitmapCacheOption cacheOption, Guid& clsId, Boolean& isOriginalWritable, Stream& uriStream, UnmanagedMemoryStream& unmanagedMemoryStream, SafeFileHandle& safeFilehandle)
         at System.Windows.Media.Imaging.BitmapDecoder.CreateFromUriOrStream(Uri baseUri, Uri uri, Stream stream, BitmapCreateOptions createOptions, BitmapCacheOption cacheOption, RequestCachePolicy uriCachePolicy, Boolean insertInDecoderCache)
         at System.Windows.Media.Imaging.BitmapImage.FinalizeCreation()
         at System.Windows.Media.Imaging.BitmapImage.EndInit()
         at System.Windows.Media.Imaging.BitmapImage..ctor(Uri uriSource, RequestCachePolicy uriCachePolicy)
         at System.Windows.Media.Imaging.BitmapImage..ctor(Uri uriSource)
         at ItemCount.ItemCountTabUI.<InstallTab>b__41() in g:\DBQuesting\Plugins\ItemCount\ItemCount\ItemCountTabUI.cs:line 201
         at System.Windows.Threading.Dispatcher.Invoke(Action callback, DispatcherPriority priority, CancellationToken cancellationToken, TimeSpan timeout)
         at System.Windows.Threading.Dispatcher.Invoke(Action callback)
         at ItemCount.ItemCountTabUI.InstallTab() in g:\DBQuesting\Plugins\ItemCount\ItemCount\ItemCountTabUI.cs:line 91
         at ItemCount.ItemCount.OnEnabled() in g:\DBQuesting\Plugins\ItemCount\ItemCount\ItemCount.cs:line 111
         at Zeta.Common.Plugins.PluginContainer.set_Enabled(Boolean value)
      ...
       
    5. cfalls

      cfalls Member

      Joined:
      May 19, 2014
      Messages:
      97
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      I guess i fail to see the purpose of this plugin, can i set it so it gets rid of my 500 greater rift keys till i have about 100?
       
    6. taozi

      taozi Community Developer

      Joined:
      Nov 10, 2012
      Messages:
      163
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      new version,
      v2.2.0: updated for DemonbuddyBETA v1.1.2299.519
       
    7. TouchMeGently

      TouchMeGently Member

      Joined:
      Feb 17, 2010
      Messages:
      320
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Awesome! Thanks for the update!
       
    8. Shaded

      Shaded Member

      Joined:
      Apr 18, 2011
      Messages:
      336
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Hi there. First off, thanks for the awesome plugin.

      I need to ask, I sometimes see the count of Rift keystones jumping to, for example, 208, then after a few minutes it's 96. Anyone else having this issue or is it perhaps a known issue?

      Thanks
       
    9. taozi

      taozi Community Developer

      Joined:
      Nov 10, 2012
      Messages:
      163
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      Can you attach a log please?
       
    10. Defqon

      Defqon Member

      Joined:
      Dec 1, 2013
      Messages:
      382
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      A nice feature to this would be if it could take screen shots of equipped items as a JPG.
       
    11. HKdude

      HKdude New Member

      Joined:
      Jul 20, 2015
      Messages:
      61
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Curious if there will be an updated version of this great plugin for 2.3?
       
    12. taozi

      taozi Community Developer

      Joined:
      Nov 10, 2012
      Messages:
      163
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      Last edited: Sep 1, 2015
    13. HKdude

      HKdude New Member

      Joined:
      Jul 20, 2015
      Messages:
      61
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      That is so awesome. Thanks a million!!
       
    14. TouchMeGently

      TouchMeGently Member

      Joined:
      Feb 17, 2010
      Messages:
      320
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Awesome thanks!
       
    15. Sebbe551

      Sebbe551 Member

      Joined:
      Mar 23, 2011
      Messages:
      48
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      The donation button don't work :(
       
    16. taozi

      taozi Community Developer

      Joined:
      Nov 10, 2012
      Messages:
      163
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      you browser might block pop up, you need enable the pop up and make sure to put in donation amount :)

      seriously, donation is totally optional, enjoy the plugin.
       
    17. TouchMeGently

      TouchMeGently Member

      Joined:
      Feb 17, 2010
      Messages:
      320
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      The latetst DB update might have broken this plugin. DB locks up at nav server when this plugin is enabled.
       
    18. taozi

      taozi Community Developer

      Joined:
      Nov 10, 2012
      Messages:
      163
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      Really? Not at home right now, will look into this in less than 6 hours.
       
    19. mormaii2

      mormaii2 New Member

      Joined:
      Sep 6, 2015
      Messages:
      23
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      This plugin makes DB freeze when looking for nav server
       
    20. taozi

      taozi Community Developer

      Joined:
      Nov 10, 2012
      Messages:
      163
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      You are correct, something changed from beta 569 to 570, I need more time to figure it out, sorry for the inconvenience.
       

    Share This Page