• Visit Rebornbuddy
  • [Plugin]ItsATrap - Barn Trapper

    Discussion in 'Plugins' started by Opply, Jan 10, 2015.

    1. klepp0906

      klepp0906 Banned

      Joined:
      Apr 25, 2013
      Messages:
      1,352
      Likes Received:
      8
      Trophy Points:
      0
      any chance you mind modding it for quest but without the hearth @ 40 variable? if not i understand, if so - i'd appreciate it very much :)
       
    2. sozi

      sozi New Member

      Joined:
      Apr 24, 2014
      Messages:
      45
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0

      could u make this profile to Only farm caged mighty wolf of trapping this mob ----> Direfang Alpha - NPC - World of Warcraft
      the profile trap other mobs such as clefhoof or other elitetes too
       
    3. DanishNinja

      DanishNinja Member

      Joined:
      Aug 31, 2014
      Messages:
      171
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      What does this plugin actually do? It isn't explained..
       
    4. blablub

      blablub New Member

      Joined:
      Dec 1, 2012
      Messages:
      810
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      does the same as "AriDEV's AutoBarnTraper" .......
       
    5. Opply

      Opply Community Developer

      Joined:
      Feb 28, 2013
      Messages:
      328
      Likes Received:
      29
      Trophy Points:
      0
      it places a garrison barn trap for the mobs you select, and tries to kite the mob over it when it is under 50% hp.
       
    6. joerhino

      joerhino New Member

      Joined:
      Dec 10, 2012
      Messages:
      28
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Okay first off, this misses a shit ton of mobs. I am trapping ironhide bulls, and it loves killing the fucking direbeak windrocs as well, for no reason. I have the mob id selected for ironhide bulls, but the bot will just run right past 2/3 mobs if they arent near a hotspot. I do have kill in between hotspots enabled as well...

      what the hell?
       
    7. eigoteacher

      eigoteacher Member

      Joined:
      Apr 3, 2012
      Messages:
      389
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      I don't think that's a problem with the plugin but rather your settings with the bot and the profile you are running.
       
    8. Opply

      Opply Community Developer

      Joined:
      Feb 28, 2013
      Messages:
      328
      Likes Received:
      29
      Trophy Points:
      0
      eigoteacher is right, my plugin does not target and attack mobs, that is up the botbase+profile/combat routine...
       
    9. joerhino

      joerhino New Member

      Joined:
      Dec 10, 2012
      Messages:
      28
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Should I turn off kill between hotspots?
       
    10. jsimmons10

      jsimmons10 Community Developer

      Joined:
      Feb 15, 2012
      Messages:
      744
      Likes Received:
      10
      Trophy Points:
      18
      had an issue were an ally char was doing the same thing in the area i was at and the plugin would try and use their trap as my own XD
       
    11. Opply

      Opply Community Developer

      Joined:
      Feb 28, 2013
      Messages:
      328
      Likes Received:
      29
      Trophy Points:
      0
      yeah, I did forsee this as a possible problem when I wrote the new trapping logic.
      But I did not see a simple way of identifying a trap to be your own or not.
      So the plugin will always pick the trap closest to you when trying to trap, should be the correct one most of the time.

      I guess I could cache the the trap object instance just after I put it down, but does not seem to be a big problem for people, so not sure if I cba implementing it :p
       
    12. nooblet

      nooblet Active Member

      Joined:
      May 4, 2012
      Messages:
      1,418
      Likes Received:
      12
      Trophy Points:
      38
      Wouldn't bother, I just pulled a beast into someone elses trap and he apologised lol.
       
    13. callurput

      callurput New Member

      Joined:
      Aug 27, 2014
      Messages:
      81
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      skimmed through the thread so sorry if i missed this but does this work with level 1 and 2 barns? or just level 3?
       
    14. snowlz

      snowlz Member

      Joined:
      Jun 29, 2014
      Messages:
      86
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
      this
       
    15. wishes420

      wishes420 New Member

      Joined:
      May 26, 2013
      Messages:
      24
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Opply ftw... has any1 found a spot to Farm mighty leathery caged beast? I have so many feasts I vendor them
       
    16. Opply

      Opply Community Developer

      Joined:
      Feb 28, 2013
      Messages:
      328
      Likes Received:
      29
      Trophy Points:
      0
      I like that I don't have to provide basic support anymore, cheers :p
       
    17. DeathbySmashing

      DeathbySmashing New Member

      Joined:
      Dec 20, 2014
      Messages:
      32
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Anyone else having problems with Wetland Tramplers (River beasts) not getting caught in traps? My traps are being placed slightly behind the mobs (in game it appears as if the trap should go off, but) i have to force the bot to walk slightly backwards in order to "trap" the mobs.
       
    18. Opply

      Opply Community Developer

      Joined:
      Feb 28, 2013
      Messages:
      328
      Likes Received:
      29
      Trophy Points:
      0
      Not been on wow rly since the banwave, so loaded up the bot and the plugin just for you to check if the new HB versions have somehow made the plugin stop working. But I was able to trap the first Wetland Trampler the bot pulled. If it does not work for you, post a log and I will look into it :)
       
    19. nooblet

      nooblet Active Member

      Joined:
      May 4, 2012
      Messages:
      1,418
      Likes Received:
      12
      Trophy Points:
      38
      Not using this anymore as Dev doesn't actively keep it up to date.
       
    20. Opply

      Opply Community Developer

      Joined:
      Feb 28, 2013
      Messages:
      328
      Likes Received:
      29
      Trophy Points:
      0
      I do read the HB changelogs on new versions of HB and check this forum more or less daily, so if people post that the plugin suddenly stopped working, I will fix it. But it now does what I want it to do, no functionality updates are planned.. :)
       

    Share This Page