• Visit Rebornbuddy
  • [PLUGIN] Pokebuddy - Gotto kill em all!

    Discussion in 'Uncataloged' started by maybe, Oct 26, 2012.

    1. EnterSandman

      EnterSandman New Member

      Joined:
      Dec 6, 2012
      Messages:
      7
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Can someone please just upload his Pokehbuddy.cs, here on the forum. I will really be grateful. Thank you.
       
    2. mageonfire

      mageonfire New Member

      Joined:
      Nov 6, 2014
      Messages:
      11
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Good Job!
       
      Last edited: Nov 21, 2014
    3. mishrathium

      mishrathium New Member

      Joined:
      Feb 16, 2012
      Messages:
      110
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
    4. emmark

      emmark Member

      Joined:
      Apr 28, 2010
      Messages:
      257
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      I'm so confused about how to use this plugin.
      I tried the 1-click settings for levelling all pets on the team. However it requires PetArea which I could not get to work.
      Tried to just start the plugin just out of the box, using grind bot with an empty profile, and it engages in pet battles ok, but it only uses the first pet.
      Looked at the logic manager and pet builder tabs, but that is just way to confusing to me. :)
       
      Last edited: Nov 22, 2014
    5. Elendrilus

      Elendrilus New Member

      Joined:
      Feb 22, 2012
      Messages:
      11
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      hey I unpacked it with battle pet swapper into plugins but only battle pet swapper shows up in plugins??? pokehbuddy doesnt seem to show up anywhere in honorbuddy
       
    6. EnterSandman

      EnterSandman New Member

      Joined:
      Dec 6, 2012
      Messages:
      7
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Sane issue for a long time. Can anyone post his working Pokebuddy.cs please??
       
    7. Elendrilus

      Elendrilus New Member

      Joined:
      Feb 22, 2012
      Messages:
      11
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      now i had to play manual and preordered a 3DS XL with alpha sapphir because of it :rolleyes:
       
    8. snydepels

      snydepels New Member

      Joined:
      Jan 8, 2011
      Messages:
      24
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      This plugin is causing me lots of trouble -
      Part 1 - Sometimes it goes mental and starts replacing the 3 pets in a loop, causing the battle to be lost. This seem to happen A LOT! - Really frustrating
      Part 2 - The UI is retarded.
      Part 3 - Seems logic is way off on most Pets.
       
    9. suttednev

      suttednev New Member

      Joined:
      Sep 27, 2012
      Messages:
      8
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      awesome job there with the plugin!
      i created my own profiles(grind bot) and pet logics with it, since i want to optimize it even further i was wondering if there is also an swap pet option where you can select the pet which is beeing used for it?
      maybe iam just missing it somewhere but so far the swap command is working for me like this:
      pet 1 is selected -> swap -> pet 2 is selected -> swap -> pet 1 is selected again, is it also possible to make a pet logic where i can choose depending on the oponent if i want to swap from pet 1 to pet 2 OR 3?
       
    10. BuddySpencer

      BuddySpencer New Member

      Joined:
      Nov 22, 2012
      Messages:
      5
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      This is a great plugin, dude!
      But like some people already mentioned above, the swap logic doesn't work for me neither.
      Pre-fight it never swaps, and in-fight it will it will only swap between pet A and B, even when C has full HP and A / B are on low health.

      The log will always show something like this (pre fight and in fight swapping):

      Code:
      [22:55:11.076 N] [PB] Logic SWAPOUT Health(THISPET) < 25
      [22:55:11.076 N] [PB]  18 < 25 //// returned True
      [22:55:11.076 N] [PB] Going to do advanced rating system
      [22:55:11.080 D] Lua failed! Status: ErrSyntax
      [22:55:11.082 N] [PB] ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Rating info~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      [22:55:11.082 N] [PB] HP            013 x 10 = 130
      [22:55:11.082 N] [PB] Advantage     000 x 2 = 0
      [22:55:11.082 N] [PB] Disadvantage  000 x 2 = 0
      [22:55:11.082 N] [PB] Level  -03 x 4 x -20 = 240
      [22:55:11.082 N] [PB] ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      [22:55:11.082 N] [PB] Total Rating : 370      
      [22:55:11.082 N] [PB] Final Rating : -100000000    (after extreme low HP penalty)  
      [22:55:11.082 N] [PB] ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      [22:55:11.085 D] Lua failed! Status: ErrSyntax
      [22:55:11.086 N] [PB] ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Rating info~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      [22:55:11.086 N] [PB] HP            018 x 10 = 180
      [22:55:11.087 N] [PB] Advantage     000 x 2 = 0
      [22:55:11.087 N] [PB] Disadvantage  000 x 2 = 0
      [22:55:11.087 N] [PB] Level  -02 x 4 x -20 = 160
      [22:55:11.087 N] [PB] ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      [22:55:11.087 N] [PB] Total Rating : 340      
      [22:55:11.087 N] [PB] Final Rating : -100000000    (after extreme low HP penalty)  
      [22:55:11.087 N] [PB] ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      [22:55:11.089 D] Lua failed! Status: ErrSyntax
      [22:55:11.091 N] [PB] ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Rating info~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      [22:55:11.091 N] [PB] HP            057 x 10 = 570
      [22:55:11.091 N] [PB] Advantage     000 x 2 = 0
      [22:55:11.091 N] [PB] Disadvantage  000 x 2 = 0
      [22:55:11.091 N] [PB] Level  01 x 4 x -20 = -80
      [22:55:11.091 N] [PB] ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      [22:55:11.091 N] [PB] Total Rating : 490      
      [22:55:11.091 N] [PB] Final Rating : -100000000    (after extreme low HP penalty)  
      [22:55:11.091 N] [PB] ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      [22:55:11.092 N] [PB] Pet Ratings - Slot 1 : -100000000 Slot 2 : -100100000 Slot 3 : -100000000
      Pets will also get the extreme low HP penalty at 100% HP, so I think, there must be a problem with that logic.
       
      Last edited: Nov 23, 2014
    11. toliman

      toliman Member

      Joined:
      Jun 20, 2012
      Messages:
      625
      Likes Received:
      10
      Trophy Points:
      18
      Actually, the problem is with the LUA code and an undocumented change in honorbuddy.

      This might be related to the wowunit change, maybe not.

      Just from reading the debug log, there's a handful of combat problems with health, auras, speed, slot loading, and cooldown reading for each ability.

      This also affects slot loading and ability prep for each pet too.

      the short list of damaged functions so far is

      ReadActiveSlot()
      CanSummon()
      GetTypeByID()
      SetPetAbilities()

      There may be a quick fix for this, but it needs some debugging of the Lua.GetReturnValues() during the pet battle, I suspect the value is failing to be stored because the returned value is not being stored as an integer/string. Around 7 functions are affected, the try/catch system may be helpful for evaluating the LUA values that are returned with specific debug statements during the Battle itself.

      So, TLDR,
      It's probably a quick fix to make the combat logic work again.

      Edit : not sure if the assembla SVN or the googlecode SVN is the most up to date copy of Pokehbuddy. It should grab the updates from the assembla SVN address, I can link to the new SVN folder if people aren't aware of this version. The reason for having 2 different SVN folders, was to keep the older version separate from the database-using test version, which is now the current version of pokehbuddy.

      if it helps, here's my version of Default Logic.xml ... i've been using it for a while from back when PB used to work. it handles the stuns, and the ringer/lowbie swaps.

      Useful for the bot users too, i suppose.

      Code:
      <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
      <PetBattleSettings>
        <Logic>SWAPOUT Health(THISPET) ISLESSTHAN 30@SWAPOUT EnemyPetLevel ISGREATERTHAN MyPetLevel + 4 $ Health(THISPET) ISLESSTHAN 70 $ MyPetsAlive ISGREATERTHAN 1@PASSTURN HASBUFF(927) EQUALS true@PASSTURN HASBUFF(926) EQUALS true@PASSTURN HASBUFF(822) EQUALS true@PASSTURN HASBUFF(734) EQUALS true@PASSTURN HASBUFF(498) EQUALS true@PASSTURN HASBUFF(174) EQUALS true</Logic>
        <SpellLayout>ASSIGNABILITY1(0)@ASSIGNABILITY2(0)@ASSIGNABILITY3(0)</SpellLayout>
      </PetBattleSettings>
      
       
      Last edited: Nov 24, 2014
    12. Elendrilus

      Elendrilus New Member

      Joined:
      Feb 22, 2012
      Messages:
      11
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      any way to get it to work now?
       
    13. james6345

      james6345 Member

      Joined:
      Apr 24, 2014
      Messages:
      160
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      is this the only one out of this type I would be willing to pay for a good working one
       
    14. klepp0906

      klepp0906 Banned

      Joined:
      Apr 25, 2013
      Messages:
      1,352
      Likes Received:
      8
      Trophy Points:
      0
      EDIT - no clue what changed. i selected a different profile (a level 3-7 one) instead of the level 1 profile and started it up and it took off on its own and started doing them in the level 1 area anyhow /boggle.

      It appears alot of information regarding this plugin is outdated and such. Do i still need the "petarea" addon or is that included as part of the plugin now? how about the petswapper thing?
       
      Last edited: Nov 24, 2014
    15. lotrodude

      lotrodude Member

      Joined:
      Jul 2, 2012
      Messages:
      537
      Likes Received:
      6
      Trophy Points:
      18
      STOP BUTTON has issues with this plugin.

      When I used the current version from the SVN at Google I could no longer use the stop button to stop my bot. I had to crash the entire game in order to get the bot to stop. It was working fine for me, but I came across a rare animal that I wanted to capture, and I had watched it kill every other rare so I knew it would kill that one as well. I attempted to simply hit the stop button (did not work), then I tried to log out of HB, and the entire game crashed (which I sort of expected because it has happened before).
       
      Last edited: Nov 25, 2014
    16. lotrodude

      lotrodude Member

      Joined:
      Jul 2, 2012
      Messages:
      537
      Likes Received:
      6
      Trophy Points:
      18
      THE WAY TO GET THIS TO WORK (at least my experience)
      Follow the directions in the opening post exactly as written for setting up SVN and downloading.
      Start HB, use GatherBuddy2 bot.
      Go to settings.
      Go to plugins.
      Select the Pokehbuddy plugin (it should have a check mark by it).
      Save and close the settings folder.
      Do not attempt to make any changes to any plugin settings.
      If you attempt to use the plugin UI, then the plugin will likely fail on you.
      Go to profiles.
      Select the profile that fits the pet level range you are going to level.
      Set up your pets in WoW.
      Start the bot.
       
    17. Elendrilus

      Elendrilus New Member

      Joined:
      Feb 22, 2012
      Messages:
      11
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      nope did with svn still doesnt show up
       
    18. Erastado

      Erastado New Member

      Joined:
      Nov 21, 2013
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Why pokebuddy swap all my pets in battle for no reason? I lose because of this :( . I think i miss something
       
    19. lotrodude

      lotrodude Member

      Joined:
      Jul 2, 2012
      Messages:
      537
      Likes Received:
      6
      Trophy Points:
      18
      Check the second post at the start of this thread. There is new information that should answer your questions. Thanks "Maybe" for rebuilding the plugin and for assisting us in getting it to work.
       
    20. Elendrilus

      Elendrilus New Member

      Joined:
      Feb 22, 2012
      Messages:
      11
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      THANKS!!! works now english wow but german OS :s
       

    Share This Page