Demonbuddy for Season 16 released, updates.buddyauth.com !
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Demonbuddy

[Plugin] TaegukSpammer

Discussion in 'Plugins' started by piotr55, Mar 1, 2015.

  1. DBzor

    DBzor New Member

    Joined:
    Feb 6, 2016
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thanks again!
    Commented with // lines 143, 167 plus added line 131 "OutOfCombat Delay elapsed" . But when changed 170 plugin no longer appear on plugins list. Maybe cause of if/else there.
     
    Last edited: Feb 9, 2016
  2. lolitozorux

    lolitozorux New Member

    Joined:
    Jan 18, 2016
    Messages:
    21
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    oops you're right, sorry about that, i'll edit the post
     
  3. Forfang

    Forfang Banned

    Joined:
    Jan 2, 2016
    Messages:
    238
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    what sense it have, to comment that out?
     
  4. lolitozorux

    lolitozorux New Member

    Joined:
    Jan 18, 2016
    Messages:
    21
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    was just giving him an answer for what he was looking for
     
  5. Ingvar

    Ingvar New Member

    Joined:
    Sep 22, 2014
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    deleted
     
  6. Ingvar

    Ingvar New Member

    Joined:
    Sep 22, 2014
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thank you very much for clearing this up. So much more helpful than the people who said "It's not that hard to read the previous posts" when it was obviously not clear to many people especially those of us with less experience in coding and such. Kudos to you for helping the community. Rep coming your way!
     
  7. vanevo

    vanevo New Member

    Joined:
    Jan 29, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I put TaegukSPammer in my plugin folder and im not sure why it's not popping up on the plugin bar. Can someone help me?
     
  8. inject

    inject New Member

    Joined:
    Feb 10, 2016
    Messages:
    10
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    I too have placed TaegukSpammer in my plugin folder and have yielded the same outcome.

    It isn't showing up in the DB UI.

    vanevo, are you on the .453 version of DB?
     
  9. vanevo

    vanevo New Member

    Joined:
    Jan 29, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yeah i update all my stuff constantly
     
  10. gtforand

    gtforand New Member

    Joined:
    Jan 30, 2016
    Messages:
    28
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0

    it is grey cuz when u unzip it TaegukSpammer/TaegukSpammer/3files

    AND YOU NEED ONLY TaegukSpammer/3 files

    copy only TaegukSpammer/TaegukSpammer/3file

    Don't copy TaegukSpammer/TaegukSpammer/3files
     
  11. alainbuddy

    alainbuddy New Member

    Joined:
    Jun 14, 2014
    Messages:
    166
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    I don't even understand what you're trying to say... I unzipped TaegukSpammer unto my plugin folder and have DB/Plugins/TaegukSpammer/*3 files*

    Are you saying I need DB/Plugins/TaegukSpammer/TaegukSpammer/*3 files* ?

    It's not working for me either way.

    I get this:

    Code:
    Compiler Error: c:\Users\xxx\Desktop\Demonbuddy Leveling\Plugins\TaegukSpammer\TaegukSpammer.cs(166,61) : error CS0117: 'Zeta.Game.ZetaDia' does not contain a definition for 'CurrentWorldDynamicId'
    Compiler Error: c:\Users\xxx\Desktop\Demonbuddy Leveling\Plugins\TaegukSpammer\TaegukSpammer.cs(188,58) : error CS0117: 'Zeta.Game.ZetaDia' does not contain a definition for 'CPlayer'
    Compiler Error: c:\Users\xxx\Desktop\Demonbuddy Leveling\Plugins\TaegukSpammer\TaegukSpammer.cs(236,30) : warning CS0168: The variable 'e' is declared but never used
     
  12. vanevo

    vanevo New Member

    Joined:
    Jan 29, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yeah i don't quite understand what taegukspammer/taegookspammer comes from. the zip then the folder? and what exactly does it mean when it's grey?
     
  13. buddy8

    buddy8 New Member

    Joined:
    Feb 15, 2016
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hey guys,

    is it possible to have the plugin spam skills even if you don't have taeguk equipped?
    I use this build for farming and it would be great if the bot would spam EB off cd.

    http://www.diablofans.com/builds/71346-2-4-blades-speed-grift-50-60-gem-upgrades

    Another question: Can i make DB cast Spectral Blades ooc while the global cd of teleport is running? That would generate enough arcane power to spam teleport. Any tips or ideas?
    Thanks in advance!
     
  14. hahahehe132

    hahahehe132 Member

    Joined:
    Mar 5, 2014
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Its not showing up in my plugins tab as well. Its under DB/plugins/TaegukSpammer/*3 files*
     
  15. lolitozorux

    lolitozorux New Member

    Joined:
    Jan 18, 2016
    Messages:
    21
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Fix to your problem was given in this very topic
    File : Plugins\TaegukSpammer\TaegukSpammer.cs
     
  16. heat

    heat New Member

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Would like to know this as well!
     
  17. Khazit

    Khazit New Member

    Joined:
    Jul 25, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hey guys,

    Is there a way to make it use the skill right before it advances to the next level and uses it again as soon as it loads in?
    would be a big help since playing manually I can keep the stacks up between levels but the bot cant :(

    Thanks!
     
  18. lenneth13

    lenneth13 New Member

    Joined:
    Jun 12, 2012
    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Excuse me but does this work?
    I put it in the plugins folder and I don't see it as a plugin in my demonbuddy
    How do I make it work? It looks great!
     
  19. lolitozorux

    lolitozorux New Member

    Joined:
    Jan 18, 2016
    Messages:
    21
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    read page 6
     
  20. lolitozorux

    lolitozorux New Member

    Joined:
    Jan 18, 2016
    Messages:
    21
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Hell I'll even repost but dude, i gave the fix for a 3rd time literally 3 posts above yours, on the this very page
    Try to look for answers before asking..

    So here's what I changed in Plugins\TaegukSpammer\TaegukSpammer.cs to work with latest DB (non beta) :
    line 166 find :
    Code:
    ZetaDia.Me.UsePower(skill, ZetaDia.Me.Position, ZetaDia.CurrentWorldDynamicId);
    replace by :
    Code:
    ZetaDia.Me.UsePower(skill, ZetaDia.Me.Position, ZetaDia.[COLOR="#FF0000"][B]WorldId[/B][/COLOR]);

    line 188 find :
    Code:
    DiaActiveSkill activeSkillByIndex = ZetaDia.CPlayer.GetActiveSkillByIndex(i, ZetaDia.Me.SkillOverrideActive);
    replace by :
    Code:
    DiaActiveSkill activeSkillByIndex = ZetaDia.[COLOR="#FF0000"][B]PlayerData[/B][/COLOR].GetActiveSkillByIndex(i, ZetaDia.Me.SkillOverrideActive);
    The red color is just here for whoever cares to understand what changes I made..
    Just copy & replace both lines with what I wrote
     

Share This Page