• Visit Rebornbuddy
  • [Poll] Would you be willing to pay [again] for a 64-bit version of HB?

    Discussion in 'Honorbuddy Forum' started by HBfanboy1980, Feb 25, 2015.

    ?

    Are you interested in a 64-bit version of HB?

    1. Unequivocally, Yes.

      0 vote(s)
      0.0%
    2. No, why fix what is not broken.

      0 vote(s)
      0.0%
    3. Maybe, but I don't think I could commit if I had to pay the devs for their store items again.

      0 vote(s)
      0.0%
    4. I'm not really sure what is being discussed here, but if it costs more money then I'm using my VETO.

      0 vote(s)
      0.0%
    1. DX123

      DX123 Member

      Joined:
      Mar 9, 2010
      Messages:
      312
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      This again?
       
    2. Mr McGibblets

      Mr McGibblets Member

      Joined:
      May 20, 2014
      Messages:
      485
      Likes Received:
      12
      Trophy Points:
      18
      Nope. There is nothing other than user preference to have a 64bit version going. As much as its nice to have everything 64bit and shiny it still works without being that way, and well to boot! Also switching to 64 would break everything, so even our hand modified plugins/profiles that are no longer supported but we like to use won't work.

      That and it would be a support nightmare because it would take half a year or more to fish out all of the bugs caused by change in coding. So until the day windows and/or WoW no longer support 32bit its way too big of a bullet to bite for the gains yielded. Basically a brand new bot with a similar concept going through the horrible birthing stages again.
       
    3. stryks1

      stryks1 Member

      Joined:
      Oct 20, 2012
      Messages:
      52
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Yawn...can we have this locked already?
       
    4. TheDrGonzo

      TheDrGonzo Member

      Joined:
      Jan 10, 2015
      Messages:
      108
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      No, I wouldn't pay again for an honorbuddy x64. Why? Because honorbuddy comes with nothing I use 'out of the box' everything useful has become a a 'paid' addon, or I've had to make it myself.

      Where is the update for Rarekiller? Sitting on my computer, that's right, never to be seen by public.
       
    5. m2511

      m2511 New Member

      Joined:
      Oct 11, 2010
      Messages:
      45
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Let him have his thread. You saw the title of the thread, you weren't required to read it or post. If nobody cared it would fall to the next page. I'd pay for a 64bit version for the combat routines just to have the better FPS. For afk farming it really doesnt matter imo.
       
    6. mishrathium

      mishrathium New Member

      Joined:
      Feb 16, 2012
      Messages:
      110
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      100%, nope.
       
    7. Aressandoro

      Aressandoro Member

      Joined:
      Jan 8, 2011
      Messages:
      193
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
    8. Kiroshin

      Kiroshin New Member

      Joined:
      Jun 17, 2012
      Messages:
      44
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Yes, because then I would be able to use tMorph.
       
    9. Moboken

      Moboken New Member

      Joined:
      Mar 15, 2014
      Messages:
      127
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      Well Yes. I would pay for HB again.
      The reason is I am 100% sure Blizzard knows HB runs only in 32 bit and they also know who is running 32 bit wow and not 64 bit. Also noticed that on my slow AMD 4.2 ghz system with 32 gig ram running 32 bit wow takes 957k -> 1.2 gig memory and on 64 bit only takes 675 -> 925 megs of memory at the same 14% CPU

      Their are things in wow that only work for the 64bit and if you want them you must run it.
       
    10. gavzter

      gavzter Banned

      Joined:
      Nov 17, 2012
      Messages:
      290
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      Aha hahahaahhahh as I said in your last thread ITS NOT GOING TO HAPPEN Y? Cause 32 bit works just fine
       
    11. eagles2010

      eagles2010 Member

      Joined:
      Nov 12, 2010
      Messages:
      279
      Likes Received:
      9
      Trophy Points:
      18
      The biggest argument is not that HB would benefit, but being able to run the WoW client in 64bit has large benefits, especially in fps. If I had the choice, sure I would pay for a 64bit version. I do agree it isn't ( technically ) necessary, but there are backend benefits.
       
    12. phantaz

      phantaz New Member

      Joined:
      Dec 5, 2011
      Messages:
      27
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Maybe fix the one we have?
       
    13. YHiern7820954

      YHiern7820954 New Member

      Joined:
      Sep 6, 2014
      Messages:
      12
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Yes I want better fps
       
    14. Optimiztix

      Optimiztix New Member

      Joined:
      Feb 10, 2015
      Messages:
      106
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      0
      My FPS is fine on 32bit. Quit running WoW+HB on potatoes and calculators.

      What I would really like to see is more useful/high quality plugins, botbases, profiles that don't cost as much as damn Honorbuddy itself. $5 < is fine, but everything worth a damn is like $25+
       
    15. TheHammer

      TheHammer New Member

      Joined:
      Jan 30, 2014
      Messages:
      349
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      FPS problem is not about 32 bits. If you run 32 bits with full screen (not windowed, real fullscreen), any game, you will notice that the FPS is MUCH higher, specially if you use Windows Vista for newer and have Aero enabled. Just tested it.
       
    16. HBfanboy1980

      HBfanboy1980 Active Member

      Joined:
      Jan 16, 2012
      Messages:
      1,139
      Likes Received:
      10
      Trophy Points:
      38
      Sorry to make this thread and then duck and run but I took my son to see the new paddington bear movie! Super cool btw.

      To everyone who keeps answering as if I was arguing for or against ye creation of a different version did you read the entire post? I am about as impartial as someone can be and still have a very flexible opinion... Stop whining about another thread among thousands on a very popular board. Pipe in with some discussion and input or we can talk about other stuff in other threads :) open one up about something that people want to talk about and I'll be there!
       
    17. Bigboy

      Bigboy New Member

      Joined:
      Feb 21, 2013
      Messages:
      3
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Yes I would if I get the same lifetime deal as when I first bought HB however that I dont think will happen since they whould probebly not have change it in the first place then, however when it comes to the store question I say maybe if I can still use my 32bit HB as well.
      and for the record I do think the thred is a good thing.
       
    18. fragboy

      fragboy New Member

      Joined:
      Jun 12, 2012
      Messages:
      41
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      it to use 32, 64 nothing to do, I play wow and use it 32bits, and several people I know, is now customary, no I must play with high graphics also for desemvolvedores switch to 64bit is creating all again, then it would work more and no one because
       
    19. Mekare

      Mekare New Member

      Joined:
      Aug 18, 2012
      Messages:
      109
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Cara, seria melhor vc postar em portugues e pedir pra algum brasileiro traduzir pra vc... Só o google tradutor não adiantou não, saiu um tanto de bobagem sem sentido.
       
    20. 7antix

      7antix New Member

      Joined:
      Dec 10, 2014
      Messages:
      137
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0

      there are plenty of reasons, one being I can't mplay on 32 bit. When i do even without HB running i freeze I lag in and out of combat wiping the raid. I go to 64 bit I have 150 fps NO issues AT ALL EVER!!!
       

    Share This Page