• Visit Rebornbuddy
  • Problems to start my bot.

    Discussion in 'Demonbuddy Forum' started by Azarhius, Oct 6, 2018.

    1. Azarhius

      Azarhius New Member

      Joined:
      Oct 1, 2018
      Messages:
      3
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Hi,
      I'm having trouble to start my bot please help. i want this to work so bad so i can start use it :)
       

      Attached Files:

    2. Tony

      Tony "The Bee" Staff Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      128,911
      Likes Received:
      555
      Trophy Points:
      113
      the installation seems to be corrupted,make a fresh one from scratch plz
       
    3. Azarhius

      Azarhius New Member

      Joined:
      Oct 1, 2018
      Messages:
      3
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Thanks Tony it's working now. but the bot is lagging when it plays Ticks/s: 15-22. ingame options: all settnings is on Low. No anti-aliasing. Low FX Checked. Both FPS Max Foreground and Background is checked with 150 fps.
       
    4. Chocoboos

      Chocoboos Member Legendary

      Joined:
      Jan 2, 2013
      Messages:
      66
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
      Try lover tps to 8-10 max it should help little
       
    5. Hawken

      Hawken New Member

      Joined:
      Jun 15, 2013
      Messages:
      4
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      i get the same problem. ny bot doesnt want to do anything. i got the hallowed set. he just vaults and trying to hs home directly after he opens a rift. help please
       
    6. jonken12345

      jonken12345 New Member

      Joined:
      Feb 23, 2016
      Messages:
      18
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      3
      Good that i did see this so there are no changes still. my last 2 keys i had, culd only use them like a few times, then everything got so bad and laggy so there was no point to even try. so still no changes it seems.
       
    7. Azarhius

      Azarhius New Member

      Joined:
      Oct 1, 2018
      Messages:
      3
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      my bot is running the rifts and g-rifts but it's just laggs allot, and the bot keeps dying from arcane,ice,fire from elites.
       
    8. Chocoboos

      Chocoboos Member Legendary

      Joined:
      Jan 2, 2013
      Messages:
      66
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
      disable all avoidence - bot just stop moving now instead do somthiong when avoidence for afiixes trigger
       
    9. Jihadjoe187

      Jihadjoe187 New Member

      Joined:
      Aug 26, 2014
      Messages:
      25
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Yes I have been using this for a while over 4 years and just came back to try it form the summer and mine wont even do anything just walks to portal; clicks stands around clicks nothing so weird.
       

    Share This Page