• Visit Rebornbuddy
  • [Profile] Brutal Key Farm

    Discussion in 'Adventure Mode' started by xzjv, Sep 25, 2014.

    1. zwergnase

      zwergnase New Member

      Joined:
      May 19, 2014
      Messages:
      17
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      THANKS A LOT !!!!!
      reinstalled and now its working =)
       
    2. strepie

      strepie New Member

      Joined:
      Jun 11, 2012
      Messages:
      290
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      0
      Excellent! Good news. :)
       
      xzjv likes this.
    3. taskmanager

      taskmanager New Member

      Joined:
      Mar 18, 2014
      Messages:
      400
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      Zerg doesn't detect keywarden on all acts. I use the required db qt trinity versions for bkf1.10.
       
    4. joka666

      joka666 Member

      Joined:
      Apr 12, 2014
      Messages:
      359
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      i'll be honest and say I canned the zerg version and just use a combat version, still get a shit-ton of keys as well as a few legendaries and paragon exp :)

      currently have 376 of each key on my pony'sader from the past 2 week (not botted non-stop, been swapping to gear up other chars)
       
    5. Aazaroth

      Aazaroth New Member

      Joined:
      May 3, 2014
      Messages:
      407
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      0
      wtf no one need keys <.<
       
    6. Relye

      Relye New Member

      Joined:
      Apr 21, 2014
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Any way to make it ignore how many keys i have? i want to go through act 1-4 every game regardless of my key distribution :)
       
    7. xzjv

      xzjv Community Developer

      Joined:
      Mar 17, 2014
      Messages:
      1,243
      Likes Received:
      46
      Trophy Points:
      48
      delete these lines

      Code:
              <!-- handle situation where all keys are at similar counts except one -->    
              <!-- <If condition="KeyBelowLowerQuartile(364697) or KeyBelowLowerQuartile(364696) or KeyBelowLowerQuartile(364695) or KeyBelowLowerQuartile(364694)"> -->
                  <If condition="KeyBelowLowerQuartile(364697) and not UsedOnce('A4')">    
                      <LogMessage questId="1" step="1" output=" > - - - FOCUSSING ON ACT4" />
                      <UseStop id="A3" />
                      <UseStop id="A2" />
                      <UseStop id="A1" />                
                  </If>        
                  <If condition="KeyBelowLowerQuartile(364696) and not UsedOnce('A3')"> 
                      <LogMessage questId="1" step="1" output=" > - - - FOCUSSING ON ACT3" />
                      <UseStop id="A4" />
                      <UseStop id="A2" />
                      <UseStop id="A1" />    
                  </If>        
                  <If condition="KeyBelowLowerQuartile(364695) and not UsedOnce('A2')">
                      <LogMessage questId="1" step="1" output=" > - - - FOCUSSING ON ACT2" />
                      <UseStop id="A4" />
                      <UseStop id="A3" />
                      <UseStop id="A1" />    
                  </If>                
                  <If condition="KeyBelowLowerQuartile(364694) and not UsedOnce('A1')">
                      <LogMessage questId="1" step="1" output=" > - - - FOCUSSING ON ACT1" />
                      <UseStop id="A4" />
                      <UseStop id="A3" />
                      <UseStop id="A2" />    
                  </If>
              <!-- </If> -->
              
              <!-- Balance key counts by skipping acts with high key count -->
              <If condition="KeyAboveMedian(364697) and not UsedOnce('A4')">    
                  <LogMessage questId="1" step="1" output=" > - - - SKIPPING ACT4" />
                  <UseStop id="A4" />
              </If>        
              <If condition="KeyAboveMedian(364696) and not UsedOnce('A3')"> 
                  <LogMessage questId="1" step="1" output=" > - - - SKIPPING ACT3" />        
                  <UseStop id="A3" />
              </If>        
              <If condition="KeyAboveMedian(364695) and not UsedOnce('A2')">
                  <LogMessage questId="1" step="1" output=" > - - - SKIPPING ACT2" />        
                  <UseStop id="A2" />
              </If>                
              <If condition="KeyAboveMedian(364694) and not UsedOnce('A1')">
                  <LogMessage questId="1" step="1" output=" > - - - SKIPPING ACT1" />
                  <UseStop id="A1" />
              </If>    
      
       
    8. Relye

      Relye New Member

      Joined:
      Apr 21, 2014
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Thanks man! This thing works like a charm!
       
    9. squibius1

      squibius1 New Member

      Joined:
      Jan 5, 2015
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Bot stuck.

      after running the bot successfully for a while i ran into this issue, the bot now just stands there, the bot log is all red text and i have attached the file. not sure what the issue is or how to fix it?

      View attachment bot log file.txt
       
    10. Kukar

      Kukar New Member

      Joined:
      Jan 10, 2015
      Messages:
      15
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Great profile! It's been on for several hours and it's working great.

      Issues:
      Sometimes does not pick the key but instead teleports back to town or to the next keywarden, but happens just every now and then. Any fix coming for this?
      When using the zerg profile and when the character gets stuck between monsters, he just does nothing untill he dies, reviving at corps and running out. Any fix for this?

      Otherwise I am more than satisfied, over 65 keys farmed in about 12-14 hours or so.

      Best regards!
       
    11. xzjv

      xzjv Community Developer

      Joined:
      Mar 17, 2014
      Messages:
      1,243
      Likes Received:
      46
      Trophy Points:
      48
      I'll probably add an extra move and check for the key again before porting to town, to make sure its not the profile but i suspect its a DB memory issue where it doesn't know the key is there.

      This is the responsibility of your combat routine and gear, not much the profile can do about it. If i remember correctly illusory boots will let you run through enemies so u never get stuck.



      This is a DB memory reading issue and/or QuestTools; not related to the profile.
       
    12. frank021227

      frank021227 New Member

      Joined:
      Jan 15, 2015
      Messages:
      14
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      i have trouble using the profile for 2.1.2. with beta 507,trinity 2.3 and questool 3.1.11. just red texts floating
       
    13. xzjv

      xzjv Community Developer

      Joined:
      Mar 17, 2014
      Messages:
      1,243
      Likes Received:
      46
      Trophy Points:
      48
      I totally forgot about my TimeTracker.csv. Here's my stats.

      [​IMG]
       
    14. sly

      sly New Member

      Joined:
      Jun 15, 2014
      Messages:
      5
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      just installed this profile , my char just run into the mobs and doesn't attack ......... any solution ?

      Thx,
       
    15. jamal168

      jamal168 New Member

      Joined:
      May 2, 2014
      Messages:
      58
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Working fine for me, I'm using:

      1) Clean install of DB Beta 508
      2) Brutal-Key-Farm_Normal.xml (NOT the ZERG profile)
      3) demon hunter

      I also have these plugins installed and enabled but they are not mandatory to run brutal key farm profile.
      1) Kadalaspree
      2) Vault runner
       
    16. jonbennett90

      jonbennett90 New Member

      Joined:
      Sep 8, 2014
      Messages:
      9
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Is there a way to stop it looking for a certain key, ive got 40 act 4 keys and 3-4 of the other, would be nice to skip act 4?
       
    17. rabasack

      rabasack New Member

      Joined:
      May 5, 2014
      Messages:
      89
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Stuck, leave the game and not create new game.
       

      Attached Files:

    18. Tetroxide

      Tetroxide New Member

      Joined:
      Jan 28, 2015
      Messages:
      11
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      WHere do I even download the latest Beta build??
       
    19. rubber

      rubber New Member

      Joined:
      Jan 29, 2015
      Messages:
      1
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      so im kind of new to this but i had demon buddy running on the normal brutal key runs last night and today it wouldnt do anything i reinstalled db and the profile and then got updated quest tools and trinity now the bot is just sitting there using sweeping wind
       
    20. akma

      akma Member

      Joined:
      Jan 25, 2015
      Messages:
      37
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      this error comes up any clue or anyone facing smiliar problem? (game runs smoothly and maybe.. 10 + min it gets this error or maybe little less or little longer is random but cant run for more than 30 min)
      Is something i can do to fix this? cus i have tried downloading basically NEW demonbuddy full set and still have same problem and I only run this bot for key farm and plug in im using is just tirnity + kadala + quest nothing else.


      Exception during bot tick.GreyMagic.InjectionDesyncException: Process must have frozen or gotten out of sync: Injection Finished Event was never fired
      at GreyMagic.Executor.WaitForInjection(Int32 timeout)
      at GreyMagic.Executor.SharedExecuteLogicEnd(Int32 timeout)
      at GreyMagic.Executor.Execute(Int32 timeout)
      at GreyMagic.Executor.GrabFrame()
      at GreyMagic.ExternalProcessMemory.AcquireFrame(Boolean isHardLock)
      at Zeta.Bot.BotMain.()
       
      Last edited: Jan 31, 2015

    Share This Page