• Visit Rebornbuddy
  • [Profile] Brutal Key Farm

    Discussion in 'Adventure Mode' started by xzjv, Sep 25, 2014.

    1. somethingthere

      somethingthere Member

      Joined:
      Apr 21, 2014
      Messages:
      46
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
      Best keyfarming profile I've tried, although it only farm Act 3 then Act 2, even tho I have least amount of keys from Act 1. Any idea why?
      Key of Bones: 10
      Key of War: 21
      Key of Gluttony: 18
      Key of Evil: 300+
       
    2. hotwired

      hotwired New Member

      Joined:
      Dec 19, 2012
      Messages:
      29
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Odd because mine does act 3,2, then 1; even though I have over 100 keys from act 1 and under 2 from act 2,3. Is there a setting somethingthere that keeps it from doing act 1?
       
    3. Xenetron

      Xenetron Member

      Joined:
      Mar 5, 2013
      Messages:
      627
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      18
      Pls fix it's not recognizing it needs to do Act 1!

      If you fix that, the profile will be amazing
       
    4. rhenk

      rhenk New Member

      Joined:
      Nov 18, 2012
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Same problem here... Great profile!
       
    5. xzjv

      xzjv Community Developer

      Joined:
      Mar 17, 2014
      Messages:
      1,243
      Likes Received:
      46
      Trophy Points:
      48
      The UseStop tags were still switched (A1/A3) should be fixed in 1.02
       
    6. alexenoxu

      alexenoxu New Member

      Joined:
      Sep 7, 2014
      Messages:
      8
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      with the 1.02 update it runs act 1, but after killing keywarden it exists game without picking up the key
       
    7. rake20

      rake20 New Member

      Joined:
      Sep 30, 2014
      Messages:
      16
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      just increase your loot radius from the bot settings
       
    8. sizzle

      sizzle New Member

      Joined:
      Aug 1, 2012
      Messages:
      59
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I added this the code in bold for act 1. Now the bot always try to pick the key at end.

      <If condition="ActorExistsAt(255704, Me.Position.X, Me.Position.Y, Me.Position.Z, 500)">
      <LogMessage quest="1" step="1" output="-~-..-~-..-~-..-~->-> Keywarden Found! PEW PEW" /><MoveToActor questId="312429" stepId="2" pathPrecision="5" actorId="255704" maxSearchDistance="500" />
      <If condition="ActorExistsAt(255704, Me.Position.X, Me.Position.Y, Me.Position.Z, 500)">
      <MoveToActor questId="312429" stepId="2" pathPrecision="5" actorId="255704" maxSearchDistance="500" />
      <WaitTimer questId="1" stepId="1" waitTime="1000"/>
      </If>
      <If condition="ActorExistsAt(255704, Me.Position.X, Me.Position.Y, Me.Position.Z, 500)">
      <MoveToActor questId="312429" stepId="2" pathPrecision="5" actorId="255704" maxSearchDistance="500" />
      <WaitTimer questId="1" stepId="1" waitTime="1000"/>
      </If>
      </If>
      <WaitTimer questId="1" stepId="1" waitTime="1000"/>

      <When condition="ActorExistsAt(364694, Me.Position.X, Me.Position.Y, Me.Position.Z, 400)" name="A1 Key">
      <LogMessage quest="1" step="1" output="-~-..-~-..-~-..-~->-> Key Dropped (364694) Moving to Location" />
      <MoveToActor questId="312429" stepId="2" pathPrecision="5" actorId="364694" maxSearchDistance="500" />
      </When>

      </UseOnce>
       
    9. iPanda

      iPanda New Member

      Joined:
      Sep 6, 2013
      Messages:
      189
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      is there a way to use this profile in zeerd mode and with gearswap reloaded?
       
    10. xzjv

      xzjv Community Developer

      Joined:
      Mar 17, 2014
      Messages:
      1,243
      Likes Received:
      46
      Trophy Points:
      48
      I'm not familar with what issues there may be with gearswap, if its just switching out items it should be unrelated to profiles.

      I added a zerg profile (*see original post to download). this required a change to Questtools, you will have to get it straight from the Git as i am not publishing a new QT version number - it will get picked up whenever rrrix does his next release.

      https://www.assembla.com/code/questtools/git/commits
       
    11. PrimeAgent

      PrimeAgent New Member

      Joined:
      Apr 17, 2014
      Messages:
      92
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Thanks for the Zerg profile. Testing it out now.
       
    12. smurfx

      smurfx New Member

      Joined:
      Jun 25, 2014
      Messages:
      70
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      0

      ...Finally it clicks, imxzjv is litterally "I'm XZJV" lol

      Btw great work on the When tags, also what are you planning with the item rank stuff in Trinity a new keep/salvage method?
       
    13. shadowfuri

      shadowfuri Member

      Joined:
      Apr 30, 2014
      Messages:
      70
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Zerg profile isn't working for me, I have QT 2.1.40, not sure what QT from GIT is though?
       
    14. xzjv

      xzjv Community Developer

      Joined:
      Mar 17, 2014
      Messages:
      1,243
      Likes Received:
      46
      Trophy Points:
      48
      Its not surprising that it doesn't work without the part that is required to make it work :D

      GIT is similar to SVN - they are repositories for files, the newest code gets uploaded to the GIT; every now and then when the code-base is stable it gets pushed to the SVN (which EZUpdator etc uses) and more rarely still, a new version gets posted on the forums as a zip download. Even though the version number doesn't always change on the GIT it may have newer code - you check if there is anything new by looking at the change log for commits here: https://www.assembla.com/code/questtools/git/commits

      So you have two options, figure out how to use an application to download from the GIT directly (such as https://code.google.com/p/tortoisegit/ which is what i use), or wait anywhere from a few days to weeks for rrrix to push a new version.

      rrrix asked me to put that together for something he's working on; i believe the idea is to set looting to only keep items that are used in the popular/top 1000 profiles on diabloprogress
       
      Last edited: Oct 3, 2014
    15. rake20

      rake20 New Member

      Joined:
      Sep 30, 2014
      Messages:
      16
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      testing out the zerg profile but something seems off about act 3. i didn't get to monitor too closely but so far

      act 1: 8 keys
      act 2: 7
      act 3: 1
      act 4: 8

      the times i saw it in act 3 it killed the warden fine and didn't get any loot. maybe just unlucky but i have a feeling it town portals out before the boss dies if it goes out of range a bit
       
    16. Fukinkou

      Fukinkou New Member

      Joined:
      Nov 21, 2012
      Messages:
      214
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I'm trying to run the Zerg Profile but it isn't actually zerging. It's killing mobs as it goes.
      I assume I did something wrong when I tried to apply the Git since there seem to be no guide on how to set it up correctly.
      Is there any way for you to upload a "compilation" perhaps with Zergprofile and whatever QT version works with that particular Zergprofile? Kinda like Yet another rift profile?

      I would happily donate for that kind of compilation ;)
       
      Last edited: Oct 3, 2014
    17. xzjv

      xzjv Community Developer

      Joined:
      Mar 17, 2014
      Messages:
      1,243
      Likes Received:
      46
      Trophy Points:
      48
      Bah alright, these are the changed files.
       

      Attached Files:

    18. Fukinkou

      Fukinkou New Member

      Joined:
      Nov 21, 2012
      Messages:
      214
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Thankyou for this!

      However, with this version of QT I get this nifty errormessage when starting the zergprofile:

      System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
      at Zeta.Bot.ProfileOrderManager.(ProfileBehavior , Boolean )
      at Zeta.Bot.ProfileOrderManager.(Boolean )
      at Zeta.Bot.ProfileOrderManager.(Object , EventArgs )
      at Zeta.Bot.GameEvents.[](EventHandler`1 , Object ,  )

      Latest trinity, latest DB beta, your QT, no other addons.


      With ZergProfile and running latest released QT in the trinity-thread, the profile loads fine but it doesn't actually zerg, it's just like a normal profile, but atleast it runs.
      I "made" it zerg by changing trashoptions, ignore bosses etc but would be lovely to get this to work aswell :)

      Also, where did the donate button go? o_O
       
      Last edited: Oct 3, 2014
    19. xzjv

      xzjv Community Developer

      Joined:
      Mar 17, 2014
      Messages:
      1,243
      Likes Received:
      46
      Trophy Points:
      48
      you did keep the latest QT though right, this is just a few files that need to overwrite, u still need QT installed
       
    20. Fukinkou

      Fukinkou New Member

      Joined:
      Nov 21, 2012
      Messages:
      214
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Ah, I just assumed you copypasted your QT folder.
      Let me try again.
      Sorry for that brainfart tt.tt

      Seems to be working flawlessly atm.

      Just one thing, when it goes to kill Act3 boss, when the bot kills a mirror image/copy/illusion of the boss, DB instantly triggers to run next profile.
      Gonna see if enabling extend trash-killing after combat solves this somehow.

      EDIT: Did not solve the issue. Luckily my DH's traps are strong enough to finish off the boss whilst teleporting.
       
      Last edited: Oct 3, 2014

    Share This Page