• Visit Rebornbuddy
  • [Profile] Rifter - All In One Rifting Profile

    Discussion in 'Adventure Mode' started by TarasBulba, Jun 10, 2015.

    1. demonD

      demonD Member

      Joined:
      Jun 6, 2015
      Messages:
      248
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      18
      someone mentioned looping problem in certain maps, yes it has happened to me. The bot just stubbornly corners itself in an area and refuse to leave even after I hand guided it to new areas several times. Also found a bug one time that it got stuck on the stash, it was trying to retrieve some keys which I have plenty of, but it opened wrong tab and do not know how to search other tabs and it got kind of frozen over there. so far this profile seems to give me more stop times than R-Rift so I am inclined to switch back for the time being.
       
    2. TarasBulba

      TarasBulba Moderator Moderator

      Joined:
      Apr 27, 2015
      Messages:
      795
      Likes Received:
      25
      Trophy Points:
      28
      Thank you for the compliment :)


      I'll definately look into it, could you please post the log for that particular session so I can see what went wrong, thanks.
       
    3. iamjunmo

      iamjunmo New Member

      Joined:
      May 9, 2015
      Messages:
      118
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      How Can I run only regular lift? not greater one.

      my plan is use all my normal lift key and then do greater lift.

      Thank you I always appreciate!
       
    4. TarasBulba

      TarasBulba Moderator Moderator

      Joined:
      Apr 27, 2015
      Messages:
      795
      Likes Received:
      25
      Trophy Points:
      28
      Sure, just move Normal rifts up on QuestTools rift settings, that would prioritize Normal rifts and finish your keys.

      Or you can use the full explore profile, that would only do normal rifts, but wont leave after rift guardian is dead.
       
    5. Shaded

      Shaded Member

      Joined:
      Apr 18, 2011
      Messages:
      336
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      I dont agree, have used all others extensively and this profile is much smoother imo
       
    6. stuxnet

      stuxnet New Member

      Joined:
      Jan 19, 2015
      Messages:
      31
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I find a problem location :
      Bot have a relog always in this:
      [​IMG]
       
    7. TarasBulba

      TarasBulba Moderator Moderator

      Joined:
      Apr 27, 2015
      Messages:
      795
      Likes Received:
      25
      Trophy Points:
      28
      Could you attach your log file please.
       
    8. stuxnet

      stuxnet New Member

      Joined:
      Jan 19, 2015
      Messages:
      31
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
    9. stuxnet

      stuxnet New Member

      Joined:
      Jan 19, 2015
      Messages:
      31
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
    10. TarasBulba

      TarasBulba Moderator Moderator

      Joined:
      Apr 27, 2015
      Messages:
      795
      Likes Received:
      25
      Trophy Points:
      28
      Thank you for the log, I'll check and fix the problem if possible.
       
    11. Shaded

      Shaded Member

      Joined:
      Apr 18, 2011
      Messages:
      336
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Howdy Taras

      I have another one for you. Bot doesn't clear this Weeping Hollow type rift map, it goes back to the entrance and just stands there. I also attached the log but cut away the top parts as it was over 40MB. Shout if you want the whole thing.

      mapissue2.png

      View attachment log.txt

      Regards
       
    12. Xenetron

      Xenetron Member

      Joined:
      Mar 5, 2013
      Messages:
      627
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      18
      Bounty > R-RIFT run would be donate worthy for me! :)

      I'd love a profile that did a full a4 bounty clear (DivineHymns profile) - then did a R-RIFT check (so even bounty > greater rift)

      Would pay for this!
       
    13. TarasBulba

      TarasBulba Moderator Moderator

      Joined:
      Apr 27, 2015
      Messages:
      795
      Likes Received:
      25
      Trophy Points:
      28
      Updated.

      Code:
      1.1.50615
      * Added bounty support. Bot will run A4 Bounties if no rift keys found.
      * Possible fix for bot not taking the exit on Full Explore mode after the RG is dead
      
      Thank you all for your feedback and suggestions.
       
    14. stuxnet

      stuxnet New Member

      Joined:
      Jan 19, 2015
      Messages:
      31
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      New problem location (1 - 5 run on this map..error)
      [​IMG]

      Light Log:
      Paste.ee - View paste cFc1K

      Bot simple stay on location. Not run.

      PS: Use Full Explore Bot 1.1.50615 Version
       
    15. TarasBulba

      TarasBulba Moderator Moderator

      Joined:
      Apr 27, 2015
      Messages:
      795
      Likes Received:
      25
      Trophy Points:
      28
      I've managed to reproduce the problem, it's QuestTools related, will try to get in touch with QT developers, in the mean time, I'll post a temp. fixed version of QT in couple of hours. Thanks a lot for the feedback.
       
    16. randyboy

      randyboy New Member

      Joined:
      Aug 10, 2012
      Messages:
      67
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Awsome!

      Where is your donate-button?
      You should really put it in your signature.

      Thank you for your great work for this community :)

      EDIT:
      After collecting 6 keystones and running them to desired Grift keys the bot started doing another bounty.
      Using R-YAR to keep the bot and game alive.
       
      Last edited: Jun 15, 2015
    17. markws1

      markws1 Member

      Joined:
      Dec 14, 2013
      Messages:
      35
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      it runs the rift as smooth as it gets but as soon as it finishes and the 30 second countdown after closing the rift starts... the error keeps poping up during the countdown... and even if I will stop that DB session then press start again... will give me the same error unless I fully close and re run it...

      kindly review the attachment and let me know if anything can be done...

      PS: this issue doesn't occur with other profiles
       

      Attached Files:

    18. TarasBulba

      TarasBulba Moderator Moderator

      Joined:
      Apr 27, 2015
      Messages:
      795
      Likes Received:
      25
      Trophy Points:
      28
      Yeah, currently, it requires you to have at least 1 rift key or trial key in your inventory or stash to skip the bounty check. I couldn't implement it to check the existence of a valid grift key which is lower level than quest tools max grift key level setting. I can modify QuestTools to support that check but then it would require everyone to download the modified QuestTools which I don't prefer.
       
    19. TarasBulba

      TarasBulba Moderator Moderator

      Joined:
      Apr 27, 2015
      Messages:
      795
      Likes Received:
      25
      Trophy Points:
      28
      Could you try it with the latest Demonbuddy Beta please, if it doesn't help, I don't know what I can do to help.
       
    20. markws1

      markws1 Member

      Joined:
      Dec 14, 2013
      Messages:
      35
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6

      The log attached is from a freshly downloaded and installed db beta
       

    Share This Page