• Visit Rebornbuddy
  • [Profiles] Adventure Mode Bounties - Community Edition

    Discussion in 'Archives' started by sychotix, Apr 4, 2014.

    Thread Status:
    Not open for further replies.
    1. sparks

      sparks Active Member

      Joined:
      Apr 23, 2010
      Messages:
      1,174
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      38
      trinity 123 was a nightmare when it could not do anything when an area was finished.
      trinity 124 fixed it and it ran and knew when an area was done.
      now trinity 126 and these updates and back to finished and just keep on running.

      my guess is its trinity that is causing most of the red errors and confusion of the bot.
       
    2. Limper

      Limper New Member

      Joined:
      Apr 4, 2014
      Messages:
      64
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Haven't noticed the error aside from here. I can run the questing profiles mostly afk and the spire 1-2 completely afk. I'll have to check out some others
       
    3. iPanda

      iPanda Member

      Joined:
      Sep 6, 2013
      Messages:
      189
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      can anyone shed a light on best settings for questool plugin?
       
    4. simplify

      simplify New Member

      Joined:
      Apr 12, 2014
      Messages:
      27
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      does anyone have the link for beta that is stable with the bounty? .393 seems buggy to me. can u please upload it somewhere for me
       
    5. kyriakos

      kyriakos New Member

      Joined:
      Apr 22, 2014
      Messages:
      33
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I'm looking at the Act 1 Cursed Shrine quests with a heavy hammer tonight and through the weekend. That seems to be the next most common issue in Act 1.
       
    6. xperiadudu

      xperiadudu New Member

      Joined:
      Mar 10, 2014
      Messages:
      310
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      anyone? how do I fix this? it slows the whole profile down significantly.
       
    7. Silver777

      Silver777 New Member

      Joined:
      Apr 13, 2014
      Messages:
      15
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Got an account locked

      "Due to an unusual change in your access pattern"

      While trying to run a1 bounties.
       
    8. evilgrin

      evilgrin New Member

      Joined:
      Apr 23, 2014
      Messages:
      24
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Different computer or area? Ask in ban area though.
       
    9. BBD90

      BBD90 New Member

      Joined:
      Jul 14, 2012
      Messages:
      239
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      This means someone tried to log into your account from a different computer/IP.

      EDIT:

      [BUG] Sometimes in Act 4, Gardens of Hope Level 2, the bot gets stuck on the stairs and keeps going back and forth.
       
    10. evilgrin

      evilgrin New Member

      Joined:
      Apr 23, 2014
      Messages:
      24
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      change your password asap.
       
    11. Silver777

      Silver777 New Member

      Joined:
      Apr 13, 2014
      Messages:
      15
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      changed password to get back in, exploring how this could have happened, although highly unlikely it was on my end.
       
    12. r3plic4tor

      r3plic4tor New Member

      Joined:
      Apr 24, 2014
      Messages:
      801
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      yes thats true and the bot stucks at some doors :/
       
    13. Knockoutpie

      Knockoutpie New Member

      Joined:
      Apr 12, 2013
      Messages:
      55
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Bot still gets stuck upon entering silver spire lvl 1
       
    14. notanewmethod

      notanewmethod New Member

      Joined:
      Apr 15, 2014
      Messages:
      23
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      [BUG] 344547_cave_of_the_moonclan.xml

      [Trinity] Visited all nodes but objective not complete, forced reset more than 5 times, finished!

      It was 10 feet from uncovering the passage to the 2nd level and after much backtracking, it gave up. Bounties were 3/5 completed too, had I not seen it - it would have created a new game.
       
    15. blablub

      blablub New Member

      Joined:
      Dec 1, 2012
      Messages:
      810
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      one problem i noticed (garden of hope not sure which one :/ )

      it was like:

      |ME|
      | |
      xxx--------
      xxx_BOSS__

      he(monk) tryed to attack the boss but since there was a courrpt grown he could not reach him and didt killed he rift just running against it

      trinity .26 / hb .394
       
      Last edited: Apr 25, 2014
    16. xperiadudu

      xperiadudu New Member

      Joined:
      Mar 10, 2014
      Messages:
      310
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      bump...
       
    17. r3plic4tor

      r3plic4tor New Member

      Joined:
      Apr 24, 2014
      Messages:
      801
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Act 1 is not afkable right?
       
    18. BBD90

      BBD90 New Member

      Joined:
      Jul 14, 2012
      Messages:
      239
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Act 4 profile doesn't open cache because it forces a town run right after you come into town and talk to Tyrael which means he's going to put the cache in the stash before the code to open the cache is even sent. We need to force town run before talking with Tyrael.
      Try .26
      Nope, not yet.
       
      Last edited: Apr 25, 2014
    19. Getgot

      Getgot New Member

      Joined:
      Dec 13, 2012
      Messages:
      87
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0

      .26 still does not open cache for act 4 bounties only act 1
       
    20. evilgrin

      evilgrin New Member

      Joined:
      Apr 23, 2014
      Messages:
      24
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      A totally nonhelpful question, anyone open a 100 caches without getting 1 leg item? I'm on a pretty long streak lol.

      Act 4 averages about 4 games per hour for me, so I think that is about right. I've noticed for some reason that it always lowers my games to normal after a reset, is that a setting I need to check in trinity?
       
    Thread Status:
    Not open for further replies.

    Share This Page